Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Mersi mult Andre!

LALY, cea mai fericita din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si SABRINA ELISA (08 OCTOMBRIE 2010)

Poza preferata Clarinda

cu placere

Andreea, fericita de Diana Elena (28.iulie.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Felicitari Maricicutz ! Bine ai venit Stefanut !

Andre_flo felicitari pentru cele 5 kg, sunteti mari, ce mai !

KAT e scumpa tare Tess, blonduta cu ochisorii caprui ? O minunatie !

Paticut nu-ti face griji, bebe e bine, la varsta asta de sarcina nu mai e asa mult lichid, asa ca ecograful nu prea mai poate sa iti dea o masuratoare exacta. E exemplul meu : la 37 saptamani eco la mine zicea ca bebe are 2900 grame +/- 400 grame, iar la 38 saptamani a dat 2600 +/- 380 grame, iar Anca a iesit de 3260 grame. Va fi bine. Cat despre ce se intampla in spitale, no comment
Sabu am vazut si pozele voastre, Nicklas e un frumos ! Si sa stii ca asa se intampla : bebe ia ce e mai frumos de la amandoi parintii.

Va multumesc pentru aprecierile facute fetelor mele, sunt tare mandra

Laly, poti deja sa-i dai Infacol, mie mi se pare ca are efect. Daca deja te dor mai putin sanii, sunt pe trecute, numai sa continui cu creme si sa-i lasi la aer. Sa inteleg ca botezul il faceti tot la Stil ?. Sa stii ca eu nici nu am ajuns sa vad restaurantul, dar am incredere in sot si in tine.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Hai Fistiq ! Asteptam vestile bune !

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Buna dimineata!

Felicit si eu cele mai proaspete mamici: Alina_clau, Tutz, Maricicutz! Felicitari!!!

Scot motatele pentru Fistiq:
Hai Fistiq!!!

Multumesc pentru raspunsuri la intrebarea mea. Sabrina a baut ieri la 12 noaptea un biberon cu 140 ml lapte muls de mine si la 4 jumate inca unul de 140 ml. Cat ii dadea Gabi sa pape la biberon eu m-am muls si am mai bagat 140 ml la congelator. A dormit de la 1 la 4 jumate si de la 5 la 9 jumate. Parca nu ma mai dor atat de atre sanii, sper sa nu am intoarca, ci sa mearga spre mai bine. La biberon ii dau cu cea mai mica tetina cu 1 gaurica. Singura problema este ca, dupa ec papa, nu adorme si nici nu sta cuminte sa se uite pe pereti daca nu poate dormi. Ci plange pana la urmatoarea masa. Stiti cumva de la ce varsta se poate da Infacol sau Colief? O sa vina saptamana viitoare pediatra s-o vada, sper sa zica ca e bine.

Sper sa apuc si eu sa vad poze cu bebei azi.

Mari, pe-ale tale le-am vazut ca erau la semnatura. Sunt tare dulci fetele tale si taticul e in al noualea cer, asa se veed din poze.

Am stabilit botezul pe 27 noiembrie. Stiu ca e in post, dar mai devreme e prea mica, iar dupa post e prea frig si nu vreau sa astept pana la primavara.

LALY, cea mai fericita din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si SABRINA ELISA (08 OCTOMBRIE 2010)

Poza preferata Clarinda

eu i-am dat sab simplex de la 6 zile. pediatrul a zis ca e ok

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Noi suntem toti virusati. A inceput Teodora duminica : stranutat, apoi muci mlti, dar multi, nas infundat. Apoi sotul, el si cu durere in gat. Am stat departe de ei, i-am exilat in celelalte camere (dormitoare), dar ce sa faci, ca livingul e comun. Asa ca de 2 zile am inceput si noi, eu si Ancuta. Mie imi curge nasul, iar Ancuta are asa multi mucisori ca se ineaca, nici nu doarme bine, nici nu mananca. Am pus batista bebelusului in functiune, iar aseara am cumparat aparat de aerosoli si deja am facut aerosoli aseara si azi dimineata. Vad o ameliorare. Doamne ajuta sa treaca repede, ca nu e de gluma cu mucisorii la bebelusi. Ei nu ii curg afara, ci se duc pe gat in jos si aici e pericolul. Dar pediatra m-a asigurat ca o sa fie bine cu aerosolii...si mai avem si botezul saptamana viitoare.

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Mari multa sanatate.

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Mari multa sanatate.

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Iti multumesc mult!

poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!

Felicitari Mari,tutz,Alina!!

Noi suntem biine,bine,Maria e sugaci profesionist,lapte e garla si ce mulg-arunc..Ce sa fac cu el?!

Va pup pe toate! Tare mi-e dor de stat la taclale,insa acum nu prea mai e loc-Mihai s-a comportat asa de bine si asta datorita atentiei noastre/mele si chiar nu as vrea sa stric armonia! Asa ca-atat timp cat doarme Maria(si doarme 3 ore legat),ma joc cu el,ne uitam la desene,il hranesc,etc.

TanameraSunt datoare cu PM!!

Va pup! Fug sa arunc un ochi in albume si-apoi sa hranesc puradelul blond!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,am si eu o intrebare....cum sunt contractiile adevarate de travaliu,eu am contractii dar nu dor,doar se contracta burta ,se intareste...ca sa stiu si eu sa fac diferenta ,multumesc!

DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna ziua si de la noi!
Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca bebelusii!
Tudor azi face 1 luna si are 3350g, a luat un kg de la externare.Cu sanii nu am probleme, Slava Domnului, ma dau mai mereu cu lanolinade la Medela.Insa ne luptam cu colicii, ii dau Infacol si Colief dar mai are si perioade cand nu are efect nimic.Asadar, mai fac nopti albe. Ziua nu ajung sa fac mai nimic...Insa ma bucur ca am iesit la plimbare toata saptamana.
Stiu ca era cineva care dorea produse Mustela, imi cer scuze ca nu mai retin si nu am timp sa iau la recitit paginile. Eu am cumparat luni, laptele de corp si sapunul 2in1 pt corp si fata. Le donez cui crede ca ii foloseste sau cui a mai spalat copilul cu ele si le-a tolerat, caci Tudor nu le tolereaza, asa ca ramanem in continuare pe Weleda, asta dupa ce o sa-i treaca iritatia de pe piept. pana atunci il spal cu apa de tarate si il dau cu baneocin pudra.
Si mai am de donat 2 cutii de frunze de zmeur, bun pt usurarea travaliului si pentru inia o pauzarea colului, se bea din saptama 36-37. Eu nu am mai apucat sa am travaliu.
Sa aveti o zi buna!
Am sa fiu cu ochii pe voi

Mergi la inceput