Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mari, mercic. O sa vedem cum rezolvam problema asta cu hainutele.

maricicutz, felicitari pentru Stefanut! Refacere rapida si bebe papacios.

A mea mandra, mananca la 4 ore. Azi, am recrutat-o in echipa noastra de crestere pe doamna pediatra si ne-a facut vizita la domiciliu. Verdictul ei a fost: copil sanatos si fara picioare strambe .

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 4 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

kat - multumesc de gandurile bune...

starea mea de spirit este daramata din doua motive: daca acu trei saptamani la ultima eco bb era doar cu trei zile in delay .. acum e cu doua saptamani ,are si dubla circulara de cordon... nu ca ar conta la cezariana.... dar nu inteleg de ce nu s-a mai dezvoltat asa bine...OF!

in al doilea rand, eram in clinica asteptand si aud ca a sosit la urgenta o tipa cu sarcina gemelara obtinuta pin FIV, 33 saptamani cu membrane fisurate.. si cum bani de medlife nu avea, au incercat s-o trimita la alta maternitate sa-i urmareasca evolutia sau sa faca cezariana... vreau sa va spun ca nici o maternitate din Bucuresti nu avea disponibile incubatoare!!!!??????????? , nimeni nu a primit-o...e cazul sa va enumar cate maternitati mari, de renume sunt in Bucuresti??? ca daca s-ar fi dorit si am fi fost oameni am fi reusit sa adunam un incubator de aici.. si unul de colo sa slvam doua vieti??si ne mai numim tzara!!!

imi pare rau ca nu am pus eu mana pe telefon sa sun la vreo televiziune sa fac un alt caz dupa cel din Giulesti... cum e posibil asa ceva??? e strigator la cer! sa ne fie RUSINE!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR who knows??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Maricicutz felicitari!Bun venit pe lume Stefanut!

Fulguta bun venit acasa!

Paticut si ati stabilit data?

Ghiocela mai bucura-te un pic de burtica.

Office multumim pentru vesti.

Fistiq ai emotii?

Azi am terminat toate cumparaturile,sper sa nu fi uitat ceva.

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paticut

in al doilea rand, eram in clinica asteptand si aud ca a sosit la urgenta o tipa cu sarcina gemelara obtinuta pin FIV, 33 saptamani cu membrane fisurate.. si cum bani de medlife nu avea, au incercat s-o trimita la alta maternitate sa-i urmareasca evolutia sau sa faca cezariana... vreau sa va spun ca nici o maternitate din Bucuresti nu avea disponibile incubatoare!!!!??????????? , nimeni nu a primit-o...e cazul sa va enumar cate maternitati mari, de renume sunt in Bucuresti??? ca daca s-ar fi dorit si am fi fost oameni am fi reusit sa adunam un incubator de aici.. si unul de colo sa slvam doua vieti??si ne mai numim tzara!!!

imi pare rau ca nu am pus eu mana pe telefon sa sun la vreo televiziune sa fac un alt caz dupa cel din Giulesti... cum e posibil asa ceva??? e strigator la cer! sa ne fie RUSINE!

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR who knows??

Sa iti amintesc in ce tara traim?

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:

kat - multumesc de gandurile bune...

starea mea de spirit este daramata din doua motive: daca acu trei saptamani la ultima eco bb era doar cu trei zile in delay .. acum e cu doua saptamani ,are si dubla circulara de cordon... nu ca ar conta la cezariana.... dar nu inteleg de ce nu s-a mai dezvoltat asa bine...OF!

draga mea, dar ai vazut ca toate masuratorile pe care le fac la ecografii dau erori semnificative ...de ce iti faci asa multe griji? sunt atatea cazuri povestite de fete...cu bebelusi care cantareau mult la nastere iar la ultima ecografie fusesera micuti si invers.
hai fruntea sus si stai linistita!!

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

nu tanamera...nu e nevoie sa-mi amintesti!... mi-e prea scarba...si sunt foarte patrioata de felul meu.. dar si daca apuc sa plec...ma jur ca renunt la cetatenie si uit cu desavarsire unde e Romania!

inca nu am stabilit data. as fi vrut azi, maine.. dar mi-a zis ca pana nu implineste 39 saptamani nici nu se gandeste sa-mi faca operatie ca intra in conflict cu neonato.. si pe buna dreptate... asa ca cum marti implinesc 39 saptamani.. vom alege dupa marti!4

Mergi la inceput

multumesc Sorana! de sustinere si de vorbele de imbarbatare...nu e vb ca iese mic (azi cantarea ecografic 2700) ci motivatia acestei ramaneri in urma! asta ma omoara pe mine....

Mergi la inceput

Citat:

nu tanamera...nu e nevoie sa-mi amintesti!... mi-e prea scarba...si sunt foarte patrioata de felul meu.. dar si daca apuc sa plec...ma jur ca renunt la cetatenie si uit cu desavarsire unde e Romania!

inca nu am stabilit data. as fi vrut azi, maine.. dar mi-a zis ca pana nu implineste 39 saptamani nici nu se gandeste sa-mi faca operatie ca intra in conflict cu neonato.. si pe buna dreptate... asa ca cum marti implinesc 39 saptamani.. vom alege dupa marti!4

Si eu tot marti merg la urmatoarea monitorizare.

Nu am vrut sa spun vineri,insa spun acum ce greutate avea minunea mea,2600 g,+- 400 g.Asa ca relax,nu te mai lua dupa masuratori,mie mi-a zis medicul ca nu ii poate masura ca lumea circumferinta abdominala,si de aici si greutatea mica.

38+ cu

Mergi la inceput

Sorana tu cum mai esti?

38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:

multumesc Sorana! de sustinere si de vorbele de imbarbatare...nu e vb ca iese mic (azi cantarea ecografic 2700) ci motivatia acestei ramaneri in urma! asta ma omoara pe mine....

pai si ramasul in urma nu tot din masuratori le-a iesit ? la mine asa s-a calculat intotdeauna... masoara diametrul parietal (BPD), circumferinta capului (HC), lungimea femurului (FL) si circumferinta abdomenului (AC)...si in functie de ele iese o anumita varsta a sarcinii.

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput