Sept-Oct'10 - Bv Tutz, maricicutz, alina.clau! 187
Raspunsuri - Pagina 12
mari78 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tanamera
Tu ce produse folosesti? 38+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Acum folosesc Klorane. Sunt multumita.
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
mari78 spune:
Felicitari Alina ! Sa fiti sanatoase !
poze noi
Teodora 2 ani+
mari78 spune:
M-am delectat cu poze superbe de KAT si Olivia : o Tess dulce tare si roz ca o bombonica si un Eric frumos ca o fetita.
Si ca sa ma laud si eu, pun un link (e albumul si in semnatura, la pozele Teodoreo de la 2 ani+) cu poze ale Ancutei, ca de mult am promis ca pun.
Anca Ioana : http://family.webshots.com/album/578766042vhtROC
poze noi
Teodora 2 ani+
danaisa20 spune:
Felicitari Tutz!
Felicitari Alina!
Tanamera, cred ca a patra persoana pe care am luat-o in calcul ca naste azi era Botosel, numai ca ea a fost muuult mai vrednica!![]()
Sa vedem ce se mai anunta pana la sf zilei!
Desi am ramas cam putinele...
Apropo, si eu tot produse Klorane am luat.
danaisa20 fericita
38+
cu 
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Mesaj de la Tutz: "Am nascut natural si fara inducere!!Scriu in detaliu dupa ce pap si ma odihnesc,acum imi tremura si mana.Pup" Felicitari Tunde ![]() ![]() ! 38+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |

Bravooo, Tunde!!! Felicitari, sa fiti sanatoase amandoua! Refacere rapida si laptic din belsug! Bun venit, Julia!
de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010) Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
nastasie spune:
si eu pe aici.
felicit pe tutz si pe alina.Bv mamicilor.refacere rapida.
mai3,nu ma mai incumet sa ies singura cu ei.adica cu carut.doar sa ma chinui cu el in brate(cu calin) ca asta mare nu e problema.dar ma rupe.asta mi-o veni sling/wrap.ca sunt tare nehotarata.si i-am dat si masina sotului asa ca...
off, e asa frumos afara.si eu amo stare...tre sa ies maine din casa ca mor.maine vine mama asa ca o las cu calin si il iau pe razvan la plimbare.
mai3,felicitari pt cele 5 kg.abia astept si eu sa ma duc sa-l cantaresc si sa-l masor.
kat, da-mi si mie o ora din cele 5 dormite de tine.eu cand prind un pic lucrez sau prin casa.luni sau marti tre sa fac curatenie generala ca vine la sf lunii soramea cu nepotii si cumnatul(5 bucati).eheee, noi am fost "harnicute" si am facut-o pe mama bunica de 5 ori
.
helena, felicitari.
am vazut si ceva poze.dar nu mai retin
am asa o stareee...tre sa ies la shooping.nu mai am cu ce sa ma imbrac, am cearcane cu duiumul, tre sa ma tund,unghii nefacute
gata, nu va mai stresez.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Dragi mamici, ,,a nascut si Alina.Clau,o fetita de 3.300 kg si 50 cm,perfect sanatoasa!!!Amandoua sunt f bine!!!!'' Felicitari Alina!!!! ![]() ![]() Sa fiti sanatoase toate 3!!!!! ![]() ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Felicitari Alina! Sa fiti sanatoase!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui h_3llena Va anunt cu drag ca pe data de 07.10.2010 a venit pe lume bebe Eduard Gabriel, nascut natural la 39 de sapt, 3.800g si 56cm, apgar 9... Felicitari tuturor fostelor burticutze care acum isi tin bebicii in brate! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Felicitari! Sa va traiasca baietelul si sa va bucure viata!
georgescu oana spune:
Felicitari Alina Tutz Botosel , refacere grabnica si sa va bucurati de micuti

Am o intrebare fetelor este normal sa aibe un pic dw verde in kk?!.... Ma gandesc e normal sa zicem sa fie de la o durere de burtica sau e cazul sa sun medicul pediatru?
Maria Alexandra(17.04.2004) si Lucas Cristian (30.09.2010)
andr33aaa spune:
fetelor, voi v-ati lovit de problema constipatie la bebe? bebele meu nu a facut kk de aproape 24 de ore si este tot rosu la fata si se chinuie. exista un ceai care sa-l ajute?
stiu de termometru in fundulet, dar nu as vrea sa-i creez un reflex in sensul asta.
va pup,
andreea, mami de andrei (15.09.2010)

Mihnea Andrei(17.10.2007)