Strumfi de iulie-august 2007 (198)
Raspunsuri - Pagina 9
Kariris spune:
da michy, acela e. Pure poison nu m-a zapacit asa tare, dar tendre poison, da.
De la Dior mi-au placut toate, dar absolut toate, mai putin Madmoisele Cherie, pe care l-am cumparat pe fuga si mi s-a parut oribil ca si Delices de Cartier, pe care l-am luat ultimul si nu imi vine sa ma dau cu el nici cand merg la piata. Ma indispune, efectiv.
Hai ca as discuta non-stop despre parfumuri. me mai duc si la treaba.
musso17 spune:
kariris, avem apa de toaleta,apa de parfum iar de la dior au venit cu elixir care e mai mult ca parfum,pentru asta se numeste in plus pure poison elixir..adica esenta...eu nu le mananca de la 17 caci atunci ma dadeam cu ce prindeam de la mama dar am oaresce inclinatie spre parfumuri dar s-ar putea sa ma insel ca de,om sunt.
Kariris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 kariris, avem apa de toaleta,apa de parfum iar de la dior au venit cu elixir care e mai mult ca parfum,pentru asta se numeste in plus pure poison elixir..adica esenta...eu nu le mananca de la 17 caci atunci ma dadeam cu ce prindeam de la mama dar am oaresce inclinatie spre parfumuri dar s-ar putea sa ma insel ca de,om sunt. georgiana,mamica de mihnea |
dar tie nu ti se pare ca mirosea diferit de pur poison? Adica mie pure poison elixire mi s-a parut clar diferit ca miros de pure poison. Si eu am considerat ca asa se numeste, nu ca ar fi ceva peste parfum. Daca ar fi fost asa, nu era normal sa scrie elixir pe fundul sticlei si nu la numele lui? ma rog mai putin conteaza.
Fug sa bag masina de spalat vase la treaba ca azi am cam frecat menta!
Kariris spune:
Georgi te contrazic in cunostinta de cauza Am intrat pe net si pure poison elixire e apa de parfum ca si hypnotic poison elixire (de asta chiar nu stiam ca a mai aparut).
Doamne cat imi mai dau mie de lucru astia de la Dior!
musso17 spune:
felicitari luna,inca o data
kariris,astia pe fragrancex dau doar apa de parfum de la elixir..in fine,nu stiu cum o fi.