Strumfi de iulie-august 2007 (198)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
felicitari mamicilor care au nascut,fianna si paticut,sa va traiasca si sa fie sanatosi!!
la multi ani anca,sa fii santoasa si iubita!!.

gata,back to the barlog ca am o stare de cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, deja visezi la primavara, oauuuu! Eu inca mai visez la niste zile cu 20-25 grade in noiembrie.
Si eu cred ca de la oboseala ti-a fost rau si poate de la mancatul pe apucate. Sa-ti gasesc un vatrai pe undeva pt sotul tau?
Lulu, lasa ca toata vara o sa te saturi de mine, bucura-te acum de sarmale, ca dupa aceea nu stiu ce mai ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:

Lulu, lasa ca toata vara o sa te saturi de mine, bucura-te acum de sarmale, ca dupa aceea nu stiu ce mai ramane.

Te-am notat...vezi ca nu mai este mult..cateva luni

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Lulu, sa trimit la tine fan curierul?

Lasa, ca daca vrei trimit eu ..numa' s avrei

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fianna si Paticut felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi si mancaciosi ca frumosi is sigur.

Vivela cum naiba mai sa ii coloreze nasul rosu? N-ai cum sa discuti sa le spui ca nu esti de acord cu metoda asta? Aoleu frate mare ti-e gradina.

Carla la multi ani, bine ai revenit, astept poze.

Karli nu m-am intalnit cu D, sincera sa fiu n-am timp nici sa respir (nu ca as putea respira oricum, am nasul infundat, trag pe nas spray precum drogatii). Sper sa pot sa o sun curand. Eu insa tot te astept sa-mi aduci tu personal placinte.

Mychy si zi asa, umbreluta cu danteluta mov? Si eu astept noul job ca mi-am cumparat deja niste tinute noi de birou, fustite, bluzite, acolo pot ca lucrez cu femei, aici cand veneam in fusta, nu mai lucrau astia, salivau precum cateii. Nu ca as fi eu vreo bucata de femeie dar astia ar saliva la orice.

Lulu baga sarma prin curier si pt mine te rog.

Eu astept sa incep ca sa vad in ce perioade pot sa imi iau concediu, ca acolo concediu e din aprilie pana in martie si o sa am cam 10 zile de luat pana la sfarsitul lui martie, asa ca sper sa le pot lua in februarie sa vin in Romania. Poate o iau si pe strumfa mica, sa vedem.

Apoi ne-am hotarat ca la anul sa mergem iarasi in Cipru, ca Adelise n-a fost acolo, adica ea a fost insa era in stare de embrion doar.

My reason

Mergi la inceput

Citat:

Lulu baga sarma prin curier si pt mine te rog.

Te astept in februarie cu oala plina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vivela nici eu nu intelegeam cum sa ii faca nasul rosu. Mare e gradina Doamne .
Cand Andra e prea incapatanata nu primeste bulinuta rosie (le decupeaza doamna din hartie colorata).
Eu ma bucur ca totusi invata poeziile. De la mine nu invata dar macar le ascult pe cele de la gradi.
Se vedeti ce scandal am seara cand le citesc povestea . Alex vrea o poveste iar Andra urla ca trebuie sa citeasca ea din cartea ei .
Ma bucur macar ca doamnele la gradi inteleg si o lasa in pace.
La culcare se schimba singura. Uneori merge in rochita si o gasesc cu ciorapii luati invers dar se pare ca nu accepta ajutor.

Eu am venit la birou cu umbreluta roz . E a strumfitei dar ce mai conteaza .

Carla ma 'nervezi cu reducerile astea. Vreau si eu.

Am uitat sa va spun ca am descoperit un soricel in casa, jos la bucatarie. E mic, negru si urat. Imi e frica de el . L-am pus pe sot sa mute mobila sa il prinda .
Aseara am vrut sa merg la o prietena sa-mi iau pisica. Pana la urma incercam sa-l facem sa plece cu un aparat cu ultrasunete. Sper sa mearga ca altfel ma mut.
Nu inteleg de ce imi e frica de soricei. Copiii se distrau de mine . Normal ca ma speriam de orice umbra .

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

continuati cu sarmalele in CAPITOL NOU .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput