Apartament in regim hotelier
Buna. Ati folosit acest tip de cazare in Bucuresti?A fost ok?As avea nevoie pentru un weekeend intreg.Ziua de cazare incepe dupa 2 si se termina la 12 ca la hotel?Sau cum?la ce agentii ati apelat?pe net sunt mai multi, dar sincer nu stiu la care...ma tem de tzepe si neseriozitate...
Multumesc
Raspunsuri
delsim spune:
Nimeni nu a practicat genul asta de cazare cand a venit in Bucuresti?
Dar o pensiune in care sa fi stat , stiti?
Mediajust spune:
Eu folosesc in mod curent acest tip de cazare. Iti voi trimite pe PM numele firmei la care apelez eu - ele sunt mult mai multe.
Avantajele sunt:
- pretul mic in comparatie cu hotelul, mai ales daca sunteti mai multi (un apartament de doua camere este in jur de 60 de euro, deci la jumatate cat doua camere de hotel)
- iti poti prepara ceva de mancare sau sa mananci din traista - ai frigider, microunde, aparat de cafea, vase, tacamuri
- zonele sunt bune, centrale
Procedeul este urmatorul - se face rezervarea, pe mail sau telefonic (eu prefer sa vorbesc direct), iar cu cateva ore inainte de a ajunge anunti si esti asteptat de agent acolo. Se fac formele, factura, platesti, iti da cheia - si va mai vedeti la plecare.
Ziua incepe la 14, dar eu am ajuns si la 11 dimineata si n-a fost nicio problema daca era liber (altfel, au nevoie de timp pentru curatenie).
O singura data s-a intamplat sa nu mai fie valabila rezervarea apartamentului pe care l-am vrut, dar m-a sunat cu doua zile inainte si mi-a oferit alte doua variante din care am ales. Pentru mine a fost chiar mai convenabil (mai aproape de locul in care aveam treaba), dar si-au cerut mii de scuze si agentul mi-a carat si geamantanul pana sus .
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Eu folosesc in mod curent acest tip de cazare. Iti voi trimite pe PM numele firmei la care apelez eu - ele sunt mult mai multe. Avantajele sunt: - pretul mic in comparatie cu hotelul, mai ales daca sunteti mai multi (un apartament de doua camere este in jur de 60 de euro, deci la jumatate cat doua camere de hotel) - iti poti prepara ceva de mancare sau sa mananci din traista - ai frigider, microunde, aparat de cafea, vase, tacamuri - zonele sunt bune, centrale Procedeul este urmatorul - se face rezervarea, pe mail sau telefonic (eu prefer sa vorbesc direct), iar cu cateva ore inainte de a ajunge anunti si esti asteptat de agent acolo. Se fac formele, factura, platesti, iti da cheia - si va mai vedeti la plecare. Ziua incepe la 14, dar eu am ajuns si la 11 dimineata si n-a fost nicio problema daca era liber (altfel, au nevoie de timp pentru curatenie). O singura data s-a intamplat sa nu mai fie valabila rezervarea apartamentului pe care l-am vrut, dar m-a sunat cu doua zile inainte si mi-a oferit alte doua variante din care am ales. Pentru mine a fost chiar mai convenabil (mai aproape de locul in care aveam treaba), dar si-au cerut mii de scuze si agentul mi-a carat si geamantanul pana sus . te rog sa imi trimiti si mie pe PM numele agentiei.multumesc "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
Christel spune:
Am o garsoniera(momentan este inchiriata) dar as dori sa stiu pe viitor mai multe despre inchirierea in regim hotelier, cum se procedeaza o lasi in administrare unei agentii sau cum se face?
(scuze ca e offtopic) dar poate stie cineva sa-mi dea cateva detalii.
doruletz spune:
noi mergem numai aici de vreo 2 ani:
http://www.hemingwayresidence.ro/
ai avantajul unui adevarat hotel (cu receptie, curatenie zilnica, schimbat prosoape etc) dar profiti de un apartament complet echipat;
Si un adevarat plus e ca personalul, serviciile si primirea au fost de fiecare data ireprosabile;
Inainte de a-l descoperi pe asta am incercat si apartamentele razlete in regim hotelier, nu-i acelasi lucru plus ca de cateva ori am avut surprize cu rezervarile anulate.