Aspirante optimiste > 20 ani (590)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabita_84 spune:

neatza fetelor!! cred ca in curand voi fi in z1 ..ieri seara aveam tb 37,3 si azi dim 36,9..inseamna ca tre sa ma pregatesc de "musafiri" nu? teoretic ar trebui sa vina pe 14.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabita_84

neatza fetelor!! cred ca in curand voi fi in z1 ..ieri seara aveam tb 37,3 si azi dim 36,9..inseamna ca tre sa ma pregatesc de "musafiri" nu? teoretic ar trebui sa vina pe 14.

din cate am inteles eu de la fetele cu exp temp se masoara doar dimi dupa min 3 ore de somn. deci nu cred ca e prea concludent rez de aseara

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor....vad ca vorbiti nu gluma.....
Dar Lia vad ca nu a mai intrat....eu deocamdata nu m-am transferat la odisee, astept saptamana viitoare sa merg la ecograf si sa fiu sigura ca totul este bine si pe urma merg la odisee.....acum stau mai aproape de voi poate mai vine cineva impreuna cu mine....eu in prezent nu prea am cine stie ce simptome, doar sanii tensionati si mariti, ma mai inteapa putin in partea de jos, dar medicul mi-a spus ca este normal ca se mareste uterul, si imi este foame mai tot timpul si somn...daca la pranz nu dorm macar o ora ma simt asa de obosita, iar seara la ora 23 cel tarziu dorm.....am inceput si cu usoare greturi dar care inca nu se finalizeaza.....sper ca totul sa fie ok .
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Fetele, spuneti-mi si mie cand mucusul este alb, reprezinta sfarsitul perioadei de ovulatie?

Traieste,iubeste, daruieste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

luiza ma ofer voluntar ma bucur ca esti bine si ca nu prea te chinuie simptomele sarcinii

....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

si eu as vrea la odisee da momentan nu am cu ce da recuperam noi cand o fi

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

luiza sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si fara greturi, asa as vrea sa am si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor,

as dori daca se poate sa ma adaugati si pe mine la listuta de pe prima pagina de aspirante...multumesc frumos

m-am mai linistit cu rh-ul negativ...am inteles ca impreuna cu un doctor bun si o monitorizare temeinica nu vor fi probleme...sa speram.

noi oricum in primavara vom incepe lucrul la bebe2...pana atunci ne pregatim fizic si pshic.dar pana atunci voi fi aici cu voi sa va incurajez.

va pup...si multa bafta.

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

fetelor nu stiu ce e cu mine. m-am trezit la 11 si acum mi-e som de mor. trb sa ma bag putin in pat ca mi se inchid ochii

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Luiza felicitari!!!Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Fetelor,nu stiti ce e cu Lia???Nu a mai scris nici la odisee nici aici.Sper ca este ok.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput