Sfat urgent
Am nevoie sa ma indrumati unde as putea vinde un costum popular vechi!
E singura posibilitate de a face rost de niste bani intr-un timp scurt; am nevoie imperioasa si am ajuns la concluzia ca trebuie sa vand acest unic obiect de valoare pe care il am ca sa ii pot procura!
Dar nu am nicio idee de unde as putea lua problema asta si sa ii dau si finalitate!
VA implor sa ma ajutati!
Raspunsuri
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Am nevoie sa ma indrumati unde as putea vinde un costum popular vechi! E singura posibilitate de a face rost de niste bani intr-un timp scurt; am nevoie imperioasa si am ajuns la concluzia ca trebuie sa vand acest unic obiect de valoare pe care il am ca sa ii pot procura! Dar nu am nicio idee de unde as putea lua problema asta si sa ii dau si finalitate! VA implor sa ma ajutati! |
Muzeul Satului?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ariadna33 spune:
nu-mi vine in minte acum decat sa-l pozezi si sa-l dai in vanzare pe net, exista site-uri dedicate...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
hristina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Muzeul Satului? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Pantofiori de vanzare - noi, frumosi! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii Am sunat azi si au zis ca nu au bani pentru achizitii! Si la Muzeul Taranului acelasi raspuns! Poate anii viitori! |
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariadna33 nu-mi vine in minte acum decat sa-l pozezi si sa-l dai in vanzare pe net, exista site-uri dedicate... ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** mamy de gemenasi dragalasi |
Imi poti trimite pe PM astfel de site-uri? Eu nu am gasit, desi am tot cautat; unde am sunat eu au zis ca nu achizitioneaza decta noi...
petra spune:
Incearca sa gasesti o vedeta de muzica populara din zona ta care ar fi interesat de un costum vechi, autentic. Multi cantareti de muzica populara au colectie de costume vechi, nu pentru a le folosi pe scena ci pentru patrimoniu.
Acuma depinde si de calitatea costumului, starea lui de conservare , varsta si autenticitatea.
Succes !
Cloreta spune:
Hai ca m-am interesat eu cumva in interior la muzeul satului. Ei achizitioneaza costume daca sunt autentice, in stare buna etc dar dureaza mai mult cu banii pentru ca trebuie multe aprobari dar mi-a spus ca la Muzeul Tarnului Roman daca nu au chiar ei nevoie pentru colectii il pot lua in regim de consignatie si se vinde muuult mai repede.
Succes!
hristina spune:
Cloreta, ai PM!
Multumesc de sfaturi; inca mai fac cercetari!
Trebuie sa rezolv urgent situatia asta!