Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

denisa, asa e...sunt crunte crizele de fiere...doar cine le are stie despre ce vorbesc...totusi, am gasit diverse trat naturiste, insa trebuie sa astept sa incheiem alaptatul...iar pt dizolvarea pietrelor am gasit un trat naturist care cica le-ar dizolva intr-o sapt!!! acu sa vedem, dar asta mai incolo...daca mama ta are pietre sau crize nasoale, ii pot da niste info despre medici care au niste trat naturiste f f eficiente...sanatate...

am pus cateva pozici de la party si cateva nu f reusite cu Filip in sling...acu de cand e marait si plangoce, il pun in sling, ma plimb putin cu el si adoarme...apoi il transfer cu totul in carucior...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5527101271489163346

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

am vazut pozele cu cei 2 piticoti
ti-am spus ca eu de la sling aveam niste dureri de spate infioratoare ...asa ca am schimbat slingul cu wrapul...mi se pare mai bun penstru spate dar e mult mai complicat de infasurat...asta pana inveti ce si cum

mi-am luat pana la urma ricinus communis ch5...acu nu stiu cum sa le iau
prietena mea zicea cate o granula dimineata si una seara...tu stii ceva lagat de modul de administrare?
musai trebuie sa gasesc si eu un medic in mures

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

hmmmmmmmm...zici ca ai pb cu spatele de la sling? eu ma simt f bine cu el...atunci chiar n-am nici o durere de spate, desi altfle ma confrunt zilnic cu ele...anyway, e bine daca ai gasit totusi alt inlocuitor, intr-adevar wrap-ul e mai complicat de infasurat, pana prinzi miscarile...

nu stiu nimic despre granulele alea, de obicei se iau 3 gr de 3 ori pe zi...cel putin mie cam asa imi dadea drita, rau chiar nu fac... drita...asa ca poti lua linsita...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Sunt in extaz

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

eiiiiiii, astfel de momente merita imortalizate...ele fac totul...te topesti nu alta...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

bey deci eu azi am mancat una bucata baton Mars si inca 2 napolitane...si m-am decis sa trec pe regim Montignac. Mai tine cineva?...nu de alta dar nu stiu ce sa mananc maine
Nectarie e un cuminte doarme, papa si sta cuminte asa ca eu ma plictisesc groaznic. Probez haine ce nu imi mai vin ca sa imi fac curaj sa slabesc
Va imbratisez pe toate!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

haha, buna treaba, larisa...asta da regim montignac... cred ca tre sa ne dai reteta ta ca e originala...si cioco si slabit...io ma inscriu...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, stai relax, ca stiu ca nu cu rea intentie ai pove tu de sotul tau. Bine ca te ajuta, ca doar impreuna ati facut copilul...

Crissy, ai si motive sa fii in extaz, ai o familie frumoasa, sa dea DD sa cresteti mari si sanatosi!

Rodi, vad ca Maria a inceput deja la bicicleta... Tu ai apucat sa faci ceva? Sau nu ai avut chef? Hai, zambetul pe buze, da-i cu chef si voie buna, ca asa te stim noi pe tine...

Al meu a zis azi de mers la Cluj, ca a stiut ca is necajel... Si aseara a adormit el copilul... E intelegator. El se supara ca io nu ii spun ce ma doare, doar rabufnesc in cate o criza de plans , de nu stie ce m-a apucat... Si are dreptate, ca multe le tin in mine, ba ca sa nu il supar, sa ii mai impui capul cu problemele mele "existentiale", ba pt ca nu as vrea sa ma considere slaba, sau prea sensibila... Si el crede ca nu accept ajutorul nimanui... poate asa e... hai, ca imediat are copilul 3 luni, e tot mai maricel, parca ne mai intelegem... o sa fie tot mai usor de iesit cu el (cred), sau de lasat in grija cuiva pt o ora, doua...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara...gata am adormit pitica,am mancat si eu putina mazare(aproape 2 castroane),sper sa nu o afecteze...voi va plangeti ca nu slabiti eu ma plang ca parca prea mult am slabit..nu m/am mai cantarit dar sigur am 47-48...si mananc de toate, si dulciuri si la ore tarzii...off metabolismul asta

Crisy ce zambet superb v/a oferit Bea...draga de ea

Rody pur si simplu ma innebunesc ochii Isei...ce relaxata e in cada mare

Eladea pustii tai sunt bestiali...Filip e un scump dar eu il ador pe Eric...l/as lua la mine acasa

Ma duc sa vad ce mai e la ferma mea apoi la somn ca sigur asta mica se trezeste de cateva ori pana dim...n.buna mamici si delfinasi

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mie mi-e foame!!!! Nu mai manac dupa ora 16 ca, na, tb sa slabesc si eu macar un pic pana la botez. dar toata ziua ma gandesc numai la mancare. Mai am un pic si o sa-l vad pe Raul ca pe o friptura
Giorgia, esti o norocoasa!!. Te invidiez de-a dreptul!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Giorgia, eu iti donez 3 kg, mai las 3 in plus pt mine sa le dau jos, nu stiu cum le-oi da, mananc, nu mananc, acul e intepenit, dar nu m-as apuca de miscare de frica sa nu scada productia...

Cristina, trece timpul ca un gand, asa ca trebuie sa savuram toate momentele

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am revenit...dar fug la culcare de acum...mai, eu nu stiu ce e cu copilul meu pana la urma...acum inclin sa cred ca dintisorii sunt problema

si aseara si in seara asta dupa baita a avut crize de plans, vreo 15 minute! cum incercam sa ma asez sa il pun la san, cum plangea, de ti se rupea inima il plimbam, il vedea pe tati, voia sa zambeasca, dar tot tipa pana la urma...dupa 15 minute l-am mufat asa prin mers si cand am vazut ca a inceput sa pape asa de la mine stand in picioare abia m-am asezat si a papat apoi cuminte pana a adormit..dar nu stiu ce sa ii fac, ca e clar ca il doare ceva , bietul copil...

aa, cris am uitat sa iti zic cum alaptez eu: acasa pun o perna pe picioare, pe el pe perna si asa ajunge foarte bine...in parc stateam picior peste picior, si copilul la fel pe picioarele mele, cu o mana la capul lui, si cealalta la fundulet...

nici eu nu am cu ce ma mandri si chiar voiam sa te intreb cum alaptezi tu culcat?? ca mie mi se pare ca trebuie sa fii mai dotata pentru asa ceva in pat am reusit numa sa stau deasupra lui, intr-o pozitie tare incomoda, cu tzitzi la el in gura...dar doar ca dormisem impreuna, mie imi era somn si lene sa ma trezesc si l-am mufat putin sa adoarma la loc

maine depune si sotul dosarul pentru indemnizatie...sa vedem cand or veni banutii tare as avea nevoie sa vina in decembrie sau ianuarie cel tarziu

gata, fug in pat, ma mai uit la un dr house si ma culc si eu inainte de 12 sper

noapte buna delfinariu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Daca s-a incalzit afara nu mai avem timp de forum...sunt in urma cu cititul, ce bine era daca aveam si eu net pe tel

am citit pe sarite dar recuperez eu cand s-o strica vremea...

Noi ne trezim la 9.30, ne jucam, vorbim, zambim la carusel pana mananca si mami, eventual mai baga la spalat o masina, scutura patul,citesc 2 pagini de forum si ma mulg cam 60-80ml sa luam la noi in caz ca ne este foame. Azi m-am muls dar nu l-am luat la mine pt ca am mers la ferma si aveam unde sa intram sa-l alaptez.

Pe la 11.30 doarme 30 min, dupa papa, pana la 12.30 si imediat iesim pe usa si stam afara pana la 16.30 timp in care doarme continuu.

In casa daca il tin nu stie sa doarma atat de mult, ci max 30 min.

Sunt fericita pt ca azi am mancat un ciorchine mare de strugure, un mar si vreao 15 nuci, de ma dor degetele si acum, la cat am spart, la ele si Raducu al meu nu are nimic.

Dupa=amiza la 18.00 iar am iesit sa-i cumparam storcator de fructe si la intoarcere a adormit in masina. Daca am vazut ca doarme a mai dat sotul o tura si am ajuns numai bine la baita.

Eu seara stau mai prost cu productia de lapte, de fapt cand stam in casa si nu doarme, se agita si automat vrea mai des pus la san.

IN seara asta am incercat sa-i dau cei 80 ml care i-am scos dimineata si nu a mai vrut, semn ca s-a saturat, i-am pastrat si-i dau la noapte ca sa nu-i arunc (oricum au stat la frigider) si la noapte tb sa pun pomapa in functiune si ce iese ii bag direct in congelator.

Eladeea, sa inteleg ca nu toate medicamentele pe baza de plante sunt permise in alaptare. Eu am niste capsule pt imunitate de la Calivita si se numesc NOni.
Aestea sunt http://www.calivitastem.com/extracte-din-plante/24385-noni-400-mg-90-capsule-noni-capsule.html
Oare am boie sa le iau? Cui tb sa cer un sfat?
Multa sanatate iti doresc!

Denisa, superbe poze! O familie frumoasa!

Larisa, am vazut pozele! La fel si voi sunteti o familie f frumoasa!

Crispro, mereu cand ies afara ma gandesc la tine! Daca erai mai aproape de mine sau macar in Gl, poate ieseam in parc impreuna... Dar sunt sigura ca peste cateva zile ai sa vi sa ne spui ca ai ajuns tocmai in centru orasului.
Eu azi am fost la ferma si crede-ma ca e la 2 km de oras, deci pot spune si eu ca am ajuns undeva la marginea orasului.

Ma bag la somn! Noapte buna delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, vad ca Maria a inceput deja la bicicleta... Tu ai apucat sa faci ceva? Sau nu ai avut chef? Hai, zambetul pe buze, da-i cu chef si voie buna, ca asa te stim noi pe tine...

m-am apucat si eu incetut, ca nu vreau sa exagerez... isabela a dormit dupa baita aproape 5 ore, a papat, s-a jucat putin cu tati si a mai tras un puiut de somn... a papat iar si am pus-o in patutul ei, i-am pus sacul de dormit ala gros ca noi inca nu am trecut pe incalzire.

lasa ca-mi revin eu, pur si simplu nu stiu de la ce mi se trage, ca n-am asa motive de inecat corabiile... poate m-a dat peste cap ziua de duminica, a implinit tata 60 de ani si mi-am facut tot felul de ganduri . azi am primit insa si o veste buna, la eco la sora-mea i-a spus ca va avea 100% fetita, eu m-am bucurat cel mai tare! noi am fost 2 fete la parinti, eu am 2 si va avea si ea 2 . tata era putin cam suparat, ca el tot isi dorea un fecior, macar nepot daca era... i-am spus ca si-asa are 2 gineri ca si cum ar fi copiii lui, sper sa-i apuce si pe ginerii nostri...

noapte buna va doresc si lui Radu de puiutz , precum si delfinasilor de iulia_n, babiela si delfinaselor de crissteo si raluk31. sa ne traiti si sa ne mai vizitati in casa noua!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput