Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aelita, imaginandu-mi scena cu copiii tai, m-a pufnit rasul...desi cred ca pt tine n-a fost deloc de ras...e greu maica cu 3 copilas...dar cum am zis, voi cele cu 3 copii sunteti eroine pt mine...

denisa, apropo...mamicile de gemeni primesc pana la urma indemnizatia dubla sau nu? cum a ramas?

alocatia se da din ziua in care s-a nascut copilul si se calculeaza retroactiv, la fel si indemnizatia...nu e asa fetelor??? cele care stiti mai bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

da primesc dublu.Din pacate eu iau minim,ca asa am avut pe cartea de munca,deci 600x2 indemnizatia plus 200x2 alocatia,deci 1600/luna.Am primit pe o luna intreaga,plus cam 65% din luna august,caci desi am nascut in iulie,cele 42 de zile de postnatal nu intra aici.sper ca ai inteles ceva

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Multumim fetelor pentru urarile de ziua lui Raducu! Asemenea si din partea noastra pentru ceilalti sarbatoriti de astazi!

Asta-noapte a mai si dormit, pana pe la 5.30, cu trezirile aferente pentru papa la ora 1 si apoi din nou la 2.30... Mananca putin si i se face foame repede. Dar de la 5.30 pana la pranz nu am mai reusit sa-l adormim! A facut sant sotul prin casa plimbandu-l. In sfarsit, dupa pranz, pe la 1-2, am adormit, si el si eu. A mai marait prin somn dar a fost ok pana pe la 3, cand i-am dat Bonnisan si apoi a papat destul de linistit.

Acum doarme iarasi, de vreo 15 min.

De cateva zile stam de vorba foarte frumos, eu il incurajez cu cuvinte pozitive si dat din cap afirmativ, el imi raspunde cu niste zambete de ma topesc, cu eeee, aaaaah si mai nou, de astazi, mai si chiuie - prima data a fost foarte uimit de ce sunet i-a reusit

Deci azi a fost relativ mai bine. Abia astept sa mergem la dr. maine si sa incepem tratament pentru nenorocita de Klebsiella. aelita da, exista tratament cu antibiotic, numai ca pediatra mea nu prea e incantata sa-i dea antibiotic la 2 luni, ar prefera sa mai asteptam pana la 3 luni macar! Daca l-ar vedea cum se chinuie mititelul si cand papa si in somn, plus ca nici nu mai mananca cat manca mai demult si nici nu doarme suficient... Eu voi insista sa-i dam antibiotic. Si sa continuam si cu Debridatul. Plus un probiotic.
Ma intreb de ce mai am nevoie de medic daca ma pricep atat de bine

Racusor, nu stiu daca e de la Debridat agitatia lui Andrei, si eu ii dau lui Raducu si zic eu ca e chiar mai linistit dupa el si poate sa adoarma un pic peste noapte.

Bumblebee, la Raducu kk a fost verzui o data sau de 2 ori si nu miroase horror, dar parca nici mirosul normal nu e, parca miroase putin a aluat dospit. Culoarea e galbena si e foarte lichid, cu ceva muci in el, dar nu multi. Cand facea normal (desi asta a fost o perioada extrem de scurta la el, cam o saptamana) mirosea a ceva acrutz.
Tu de cate zile ii faci tratament? Ai observat imbunatatiri in starea lui? Sanatate multa lui Victor!

Crispro, mi-e putin teama de reactia adversa la antibiotic...el deja face diaree, acum dupa antibiotic cum o sa mai fie? Dar sper eu sa il reglam repede cu probioticul si cu debridat, numai sa dispara bacteria! Sanatate lui Vladut!

Denisa, superbe poze! Sunteti minunati cu totii, sa va traiasca ingerasii si sa fie sanatosi si fericiti! Ma bucur pentru Carla ca e bine!

Eladea, iti doresc sa ai multa putere si crize de fiere cat mai putine pana inchei cu alaptatul! Sa-mi dai si mie te rog informatiile despre tratamentele naturiste pentru pietre la fiere, e posibil ca si mama mea sa aiba asa ceva.

Carmen, felicitari pentru cum reusesti sa te descurci! Esti o mama model!

Noi cred ca mai avem muuuuult pana sa ajungem sa mancam dupa un program. De fapt era un fel de program, manca aprox. la 3 ore. In ultima saptamana insa, de cand cu noptile agitate si nedormite s-a dat totul peste cap. Si cum eu alaptez la cerere... daca cere dupa 1 ora, ii dau, mai ales ca nu poate manca mult odata din cauza durerilor de burtica.

Ma duc sa-l schimb acum, revin!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

pui_mic, da, antibioticul inmoaie scaunul (de aceea se administreaza si probiotice). Daca face diaree se schimba antibioticul. Ai grija sa primeasca suficiente lichide.

bubster, da, banii ti-i aduce factorul postal acasa.

Ieri am primit si noi alocatia, 620 (iuni-sept). Azi deja nu mai sunt, ca am platit curentul, gazul si asigurarea la cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

denisa, ma bucur ca au aprobat astia legea privind indemnizatiile mamelor cu gemeni...nu era corect altfel...

crissy, asa e cu banii...prea putin stau la noi in mana...ca zboara mai ceva ca MIG-u'...

Filip e mortal...de o vreme il pun in patutul cel mic(din poze)...abia daca mai incape in el... dar e singurul loc unde am putut pune caruselul..si sta si gangureste si striga la animalutele alea agatate de carusel, parca se cearta cu ele...si casca niste ochi frateeeeeeee.....se uita cum se invart jucariile alea si face bulbuci la gurita si scoate niste sunete de nu mai pot de ras... trebuie sa-l filmez intr-o zi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deci...eu n-am depus dosarul nici pentru alocatie si nici pentru indemnizatie...mai e cineva in situatiunea mea?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am iesit si azi afara...tare bine a fost si a dormit puiul meu...daca ar tine vremea cat de cat cu noi (adica fara ploaie si vant) cred ca si-ar face program puiul meu...

dimineata se trezeste la 7-7jumate...pana la 1 papa la 2 ore si trage doi puiuti de somn de cate jumate de ora...apoi somnic de la 1 jumate la 4 afara...apoi papa o ora si apoi iar somnic ..apoi joaca pana la baita...papa si somnic

dar daca iar vin ploile, iar i se duce programelul de cap nu e foarte fix, dar macar stim cam ce ii place sa faca ...

nu i-au mai curs ochisorii, nici asa agitat nu a mai fost...poate isi revine micutul pui

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Noi suntem in parc. Va citesc de pe telefon.
E cam asa la noi. Dupa fiecare masa trebuie sa o tin cam 30 de minute verical ca sa nu vomite/regurgiteze. Cand am terminat miss doarme dusa. Nu o mai trezesti nicicum. In schimb dupa masa de la 18 nu mai vrea sa adoarma nicicum. Imi e si ciuda pe mine. In loc sa fiu fericita si sa ma joc cu ea eu ma chinui sa o adorm . Pana la 22 ne jucam, facem masaj, exercitii(putin), baita ... Ei dupa masa parca intra toti spiridusii rai in fundul ei. Poate dupa botez va fi mai bine :).
Denisa- superbe poze.
Aelita- super tare faza cu crescutul capului - radeam cu kacrimi singura in parc.
Cri- hai mami fi curajoasa. La plimbare cu voi.
Imi maraie matza trebuie sa ma repun in miscare. Va pup si va multumesc pentru suport.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

bey deci eu azi am mancat una bucata baton Mars si inca 2 napolitane...si m-am decis sa trec pe regim Montignac. Mai tine cineva?...nu de alta dar nu stiu ce sa mananc maine
Nectarie e un cuminte doarme, papa si sta cuminte asa ca eu ma plictisesc groaznic. Probez haine ce nu imi mai vin ca sa imi fac curaj sa slabesc
Va imbratisez pe toate!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Puiutz, a disparut mirosul nasol a 2-a zi. Mucus si apos inca e, dar a zis medicul ca motivul e ca infectia e de ceva timp. Asteptam...

Denisa, eu nu iau minimul, iau 624 lei/luna Am fost pontata cu 2 ore/zi timp de 3 luni

Aelita, faceti si voi un film cu aventurile din casa

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Si noi am fost afara de la 2 la 5...a fost bine...a si dormit chiar binisor...pana acum a mancat la program..la 6 ,10 ,13 si 5....sa vedem daca se tine de el

Puiutz delfinasului ....sa se faca bine repede

Aelita tare faza cu capul

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput