Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Iulia Alexandra, frumoasa norvegianca de Otiliav Sanatate multa si crestere usoara!

CD27, sa fii sanatoasa si voioasa! Ce mai faci? Poate mai ai putin timp sa ne mai spui despre tine, despre minibubu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

La Multi Ani si din partea noastra
Iulia sa cresti mare si frumoasa
CD multa multa fericire si sanatate

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata
Pufescu, dar stiu ca mananca Raducu, nu se incurca!!!. Pune mult pe el?
Oana, m-au trecut fiorii cand am citit ca ai patit cu sanul? Acum cum esti? Te doare?
La multi ani Iulia si CD!!
Copiii vostri se intorc in patut? Raul azi dimineata era exact perpendicular fata de cum l-am pus eu la somn, era pus de-a latul patutului, si cum e mare, de abia statea, ca nu prea putea sa-si intinda bine piciorusele. S-a sucit 90 de grade..,si bineinteles ca nu a tras si paturica si era total descoperit!! Eu nu stiu cum poate sa dea in halul ala din picioruse...De acum mi-e teama sa-l mai las singurel in patul mare, ca ajunge la margine si cade din pat!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Matei inainteaza in pat...il pun intr-o parte si se trezeste maraind/plangand ca nu mai are unde sa merga cand ajunge cu capul la tablia patului in cealalta parte
inca nu se invarte de pe o parte pe alta.
...si l-am mai gasit si in diagonala in pat
..cred ca lui ii place pe burta si de asta nu vrea sa schimbe pozitia inca

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

apropo de madam culcer...ar trebui sa imi deschid ferma de branzeturi ca la 'mulgerile bune' scot multicel...azinoapte la 4 au iesit 220ml din stangu, acu 190 din dreptu...pana diseara as pune de o rotita de cascaval =))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha..oana, asa si al meu ieri..a mancat la 16, ca programasem musafiri la ora 17..s-a culcat la ora 19 si s-a mai trezit la ora 24 cd a mancat. baiata, iti dai seama ca n-am mai facut.
cum bausem niste bere FA , si trecuse si atata timp..iaca asta noapte am avut si eu laptic. degeaba ma laud eu pe aici ca isi rveine lactatia. dc nu o sustin tot timpul cu ceai sau bere, se duce...
mai Diana, noi avem atatea kg la 3 luni..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata de la Cluj,

va invit la o cafea buna, fara cofeina Eu va citesc si sunt cu pompa in functiune. Sper sa inceapa sa manance in curand Victor din nou la titi ca urasc sportul asta
Am avut o noapte tare agitata. A plans pe la 1 si l-am luat in pat langa mine sa-l supraveghez, si normal ca am dormit iepureste si nemiscata. Vai, ma rog lui Dumnezeu sa-si revina odata ca simt ca incaruntesc
Fetele care ati facut coprocultura, in cat timp ati primit rezultatele? Ale nostre sunt gata abia sambata si nu mai am rabdare
ooana, ce sperietura Eu la cat sunt de panicata acum cu Victor, cred ca as fi innebunit de spaima.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Natalia, papusa de Cris2010 ,
Andrei, de emushi,
Bogdan Andrei, de sorina_goga ,
Ema Andreea de anagia
Sa fiti sanatosi, frumosi, voiosi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

La multi ani! Si de la noi, sa creasca mari si sanatosi!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Si de la noi!!!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput