Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
bumblebee spune:
Ilinca, sanatate multa puiului... imi pare f rau, offf, asta e cel mai greu lucru pentru un parinte, sa-si vada puiul bolnav... 

Cat despre pont ca sa stea mai mult bb la san, eu sunt un contraexemplu, azi la 14 era randul sanului drept, care era plin (mai productiv si la mine ca stangul) si asta micul a tras 150, dar mai vroia papa si culmea e ca mai avea si de unde...
m-am strans si l-am stropit efectiv, dar el n-a mai vrut si pace. Acuma la 18 m-am muls inainte sa-l pun si a tras tot cam 20 min, 30 ml, cred ca atat era in san. Incep sa cred ca el nu suporta sa mai stea atat de mult la san. Offf, cand era mititel statea si 2 ore la san si nu s-ar fi desprins.
M-am uitat si eu la Madam Culcer, fara sa supar pe nimeni, m-a amuzat tare cand a spus ca o pompa scoate cel mult 10% din cat poate un san, indiferent de performanta ei. Pai io scot cel putin 100 ml la 7 ore, oi fi avand de fapt 1 l de lapte? ![]()
Nu am vrut sa cobesc, dar avem mai bine de o saptamana de cand suntem pe LM exclusiv
. Am mai avut o rezerva de cand i-am dat Humana AR. De maine insa cred ca o sa mai miroasa si cate o completare, ca eu totusi n-am ajuns cu productia la nevoile lui. Ma duc spre 800, dar el papa cel putin 850, tot asa o tinem. Faza e ca as incerca sa-i dau mai putin, ca sa fie tot numai LM, dar pentru putin gol in stomac e tare scandalagiu, marait.
Stiu ca nu sunteti de acord cu mine, dar de abia astept sa incep diversificarea, ca efectiv mi-a mancat sufletul alaptatul, atata muls, de 4 ori pe zi, zi de zi
, sterilizez toata ziua ba biberon, ba pompa, cantariri peste cantariri 
Offf, poate la urmatorul bb oi putea sa alaptez cum e lasat de la mama natura...
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
Cris2010 spune:
Multumim inca o data de urarile frumoase
. Am sarbatorit cu o gura de vin de 20 de ani
.
Denisa, am reusit cu pozele. Intr-un cuvant, sunteti adorabili
. Numai bune de facut felicitari
.
Am profitat de vremea frumoasa si am stat mai mult p-afara azi, caci s-a anuntat ploaie maine in Buc.
Baby, Michelle, si noi avem diferenta la pupile. Dreapta e mai mare. Maine sun sa ma programez la oftalmolog. Am mai vb. cu un oftalmolog fara s-o vada, a zis sa mai asteptam sa mai creasca.
Ilinca, multa sanatate delfinasului
.
Puiut, voi cum mai santeti? Si-a mai revenit Raducu?
Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Baby, Michelle, si noi avem diferenta la pupile. Dreapta e mai mare. Maine sun sa ma programez la oftalmolog. Am mai vb. cu un oftalmolog fara s-o vada, a zis sa mai asteptam sa mai creasca. Cris, de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Deci, daca sunt 3 bebei cu o pupila dilatata nu cred ca e ceva grav....Dar, daca afli ceva...o cauza sa na spui si noua.

Eu vineri ajung la pediatru
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Stiu ca nu sunteti de acord cu mine, dar de abia astept sa incep diversificarea, ca efectiv mi-a mancat sufletul alaptatul, atata muls, de 4 ori pe zi, zi de zi , sterilizez toata ziua ba biberon, ba pompa, cantariri peste cantariri ![]() Offf, poate la urmatorul bb oi putea sa alaptez cum e lasat de la mama natura... |
eu sunt de acord
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mycya spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc eu sunt de acord Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
oo Adriana felicitari pentru dintisori
eu acum am vazut la semnatura in caz ca era scris de ceva timp
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
Mycya spune:
Ilinca imi pare asa rau ca si puiutul tau are problemute de sanatate. va dorim insanatosire grabnica si rabdarica cu papica ca o sa fie bine 
Bumblee ai dreptate cu madam Culcer ![]()
cu diversificarea te cred, eu ii multumesc lui DD ca nu am avut probleme cu alaptatul si nu am luat nici pastilute, nici ceaiuri nu beau si totusi am laptic cat sa se sature ea, mai mereu ramane ca mai si mulg cu mana vreo 20 ml.sper sa ajungem si noi la 6 luni cu LM dupa cum o fi o fi.
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
ooana spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 iuliana trebuie sa iei 1 gram dimineata, cu jumate de ora inainte de masa, si inca un gram dupa-amiaza, la 4-5, la fel cu jumate de ora dupa sau inainte de masa...asta ca sa nu te ingrasi...si nu mai tarziu, ca nu mai dormi noaptea ![]() ![]() |
asa iau si eu
cris bine ca ai mentionat de cartea bebelusului, eu am doua, dar am uitat sa mai completez in ele ![]() ![]() mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
si eu am uitat
o sa ma apuc sa scriu in ea, desi sunt convinsa ca nu mai stiu eu tot tot 
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
sa va zic ce am patit ieri 
la ora 12 papa Matei din tzitzi stang...ora 16 dreptul...adoarme si nu se mai trezeste decat la ora 24...sanul stang care era la rand era plin, ma durea deja
...se trezeste copilul si ma bucur ca rezolv problema, aprind doar veioza sa nu il trezesc de tot si il pun la san, il aud cum bea cu inghitituri mari si cand ma uit mai atenta era cu gurita plina de sange
...mi-a crapat sfarcul la baza de zici ca m-a taiat cineva cu cutitul 
am oprit sangerarea apoi i-am dat sa manance...pompa nu o mai suport deloc...si ma doare de innebunesc, ma dau cu bepanthen sa vedem ce iese
iar cand ii dau sa manance
am niste senzatii tari 
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui ooana sa va zic ce am patit ieri ![]() la ora 12 papa Matei din tzitzi stang...ora 16 dreptul...adoarme si nu se mai trezeste decat la ora 24...sanul stang care era la rand era plin, ma durea deja ...se trezeste copilul si ma bucur ca rezolv problema, aprind doar veioza sa nu il trezesc de tot si il pun la san, il aud cum bea cu inghitituri mari si cand ma uit mai atenta era cu gurita plina de sange ...mi-a crapat sfarcul la baza de zici ca m-a taiat cineva cu cutitul ![]() am oprit sangerarea apoi i-am dat sa manance...pompa nu o mai suport deloc...si ma doare de innebunesc, ma dau cu bepanthen sa vedem ce iese iar cand ii dau sa manance am niste senzatii tari ![]() Oana mamica lui Matei 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Off Onutza
stiu ce nasol e.Eu mai nou am portiuni de sfarc vinete... oare se usuca si cad?
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 3
carla_2008 spune:
Bumblebee pai daca e 10& din supt,pai la mine este cand scot si 150 si 180 dintr-un san,ceea ce o fac ce-i drept cam prea putin ca efectiv nu am timp.Asta inseamna ca sunt ceva Milka nu?![]()
Oana,Larisa,poate nu m-am exprimat eu bine.Eu aveam sprancenele drepte si groase in adolescenta si m-am hotarat sa le penez,aiurea au iesit!.Apoi a venit moda cu subtiri,si cam fara arc,si de acolo a trebuit sa le cresc si sa le arcuiesc.Si nu puteam sa le las sa cresca de tot,asa ca tot pe rand pe rand am ajuns la forma asta.sper ca ati inteles ceva
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana