Prietene la bine si la greu - 62

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua tuturor!!!

apar si eu dupa o absenta motivata (am fost busy cu pregatiri pt.pici,ca ne-am serbat abia in w-e care a trecut)..si ma simt tare aiurea ca nu pot sa fiu mai mult timp alaturi de voi...

ma duc sa citesc din urma si sper sa revin ..daca ma lasa durerea asta nenorocita de cap..pana una alta va cu drag si sper ca sunteti bine cu totii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Miany, bine ai revenit! De abia astept sa vad poze de la petrecere

Chiar ma uitam ca bantui singura pe aici...David doarme de o ora jumatate afara pe terasa, in carut. Afara sunt doar 8 grade dar el este infofolit bine de tot...am mai pus si o paturica pe el. M-am gandit ca daca il bagam in casa trebuia sa ii dau geaca jos si la cat de sensibil este sigur se trezea.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Raluci ai pm

de George-Stefan (15.11.09)

ba pardon, ai tu

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Miany, bine ai revenit! De abia astept sa vad poze de la petrecere

Chiar ma uitam ca bantui singura pe aici...David doarme de o ora jumatate afara pe terasa, in carut. Afara sunt doar 8 grade dar el este infofolit bine de tot...am mai pus si o paturica pe el. M-am gandit ca daca il bagam in casa trebuia sa ii dau geaca jos si la cat de sensibil este sigur se trezea.

------------------------

ce fain ca ai terasa !!! si al meu david ar dormi numai afara..
vizavi de poze,nu stiu cand o sa reusesc sa le incarc...dar sper sa o fac pana nu facem 2 ani

eu sunt prin zona ,mai invart in mancare si mai arunc un ochi in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Raluci ma bucur ca Remus e fara muci.Am vazut ca stati bine si la kg.
Dana micutul David e inaltutz.Poate e alarma falsa presupusul diagnostic.Va fi totul bine.Tinem pumnii.
Many sa te bucuri de noua masina de spalat rufe.
Ancutza
Shtephy ai 2 copii superbi.
Vrem si noi categoria pana.Intram cu brio aici.Are pana in 9 kg la 77 cm.
La intrebarile voastre spun si eu:rosie a papat decojita si fiarta in ciorbitze.Pe perna nu doarme decat rar daca ajunge peste noapte cu capul pe o perna mare din pat.De obicei le evita.
Laurici eu zic sa stai calma.Geo a avut o perioada cand vroia sa mearga tinut de manutze.Acum se pune in fund ca si Amalia daca il iau de manute.Merge 4x4 si pe langa mobila ,pereti,scune,picioarele mele.Eu cred ca nu e nicio problema.
Krelia Geo bea lapte din greu si pe timp de zi iar apa 2-3 gurite maxim.
Trimit sa nu se trezeasca piciul meu scump si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Alexanu stiu de carutul asta nimic. sarcina usoara in continuare.Au trecut emotiile???

Tinaun scumpel dintosul inotator.De unde ai luat presul ptr. cadita si cat costa???

Gabitza35 gutuie am dat eu la bebel -fiarta si amestecata cu nectarina parca. Am dat si sucul ramas in urma fierberii cu lingurita. A fost yamyyy.

Lyly bunute vesti, mai putin faza cu intepatul brrrr.
Sta Alex la aerosoli?Ii pui mascuta pe nas??Cu ce substanta ii mai faci aerosoli?

Monis spor la treaba

Dana.n nu reusesc sa deschid link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mie imi place gutuia coapta..e divinaaaaaaaaa ..incercati si voi pt fulgusori..cred ca are mai mult gust decat cea fiarta

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Lumi_calin, am editat. Acum merge. sunt la pagina 6: da-1 si da-2

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe+de+vara+2010

------------------------

Mergi la inceput

Tina, ai o dulceata de baiat...si a crescut tare.

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ralu ce spui tu acolo cu somnul lui Matei am experimentat-o si eu o luna de zile .Il lasam sa planga 2-3-5 min si nimic asa ca dormim toti 3 in pat si ma trezesc si eu odihnita.Nu am puterea sa il las sa planga.
Carutul nu il mai folosesc de 2 saptamani.Urla in el fara sa se potoleasca pana nu il iau in brate.Facea asa si in scaunul de masa daca nu ii era foame.Acum cu scaunul nu mai e o problema.
Patutul l-am desfiintat.
Ari frumoase masinutele.

[/i]

Mergi la inceput