Prietene la bine si la greu - 62

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Maria

Lyly, multumim ptr cafeluta si sa vii cu vesti bune.

Shtephy, offf, imi pare rau ca o doare maseluta pe printesa. Sper sa gasiti un medic bun si Stefita sa coopereze.

Floricik, felicitari ptr cra-cra. Sa iti traiasca mandra.

Broscutza,

Dankutza, ma bucur ptr Pinky!

Monis, suna delicios...notata reteta.

Flavours...sa va fure din tort... Astept cu interes poze.
Apropo, mai folositi tarcul?

Ralu, ce baiat mare ai.

Laurici, Raluci, Ariadna, frumoase poze ati pus in concurs....am trimis si eu doua.

Am vazut si eu poze frumoase cu Vladut, Alex si cu gemenasii dragalasi si masinile lor.

Un mic cra-cra si de la noi...de ieri David isi da drumul la manute si sta cateva secunde in picioruse.

Eu astazi m-am trezit bine dispusa si optimista. Am un copil minunat si cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine.
Ieri am vorbit cu prietena mea si ii povesteam de David. Stia perfect despre ce vorbesc ptr ca si ea are asa ceva...eu nu am stiut si nu am observat niciodata.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna dimi

Iau si eu repede o cafea ca sunt chioara de somn, n-am inchis un ochi asta noapte, mi s-a umflat o masea si ma doare cumplit si in seara asta plecam la drum

Stie careva ce-as putea sa iau pt durere, sau sa bag un antibiotic (daca s-a umflat e infectie), nici eu nu stiu ce sa fac, orice sfat e binevenit

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Noroc cu voi ca mi-ati adus aminte ca azi face printesica 10 lunite , multumim de felicitari, daca imi mai revin, bag cinsteala mai pe seara

Mergi la inceput

monis, multumim de documentatie . ce ne-am face fara tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna dimi

Iau si eu repede o cafea ca sunt chioara de somn, n-am inchis un ochi asta noapte, mi s-a umflat o masea si ma doare cumplit si in seara asta plecam la drum

Stie careva ce-as putea sa iau pt durere, sau sa bag un antibiotic (daca s-a umflat e infectie), nici eu nu stiu ce sa fac, orice sfat e binevenit

Eu zic ca mai bine dai o fuga la stomatolog.
Sunt patita cu durerea de masea.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna dimi

un no-spa, paracetamol....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Multumim de aprecieri

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Niatza,

Maria si pt mami cu maseluta (Augmentin...pt infectie...zic si eu...mai bine un dintolog)

Lyly, pupam Alexutu si mamica matinala

Madame le Broscutz, esti totala!

Monisulee, m-am apucat de citit, ca e grele taica

Lumi_c, esti o dulcica, mercic pt incurajari..puii astia mici sunt niste escroci..sentimentali

Rony, welcome!!

Stefy, uof mai mami...asteptam vesti si ca piticoata sa coopereze, ca tare m-as mai ciufuli altfel

Lavi, esti ok?

FUg la o mega-fugitivo curatenie, ca zici ca suntem dupa asediu....

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

neatza si la multi ani sarbatoritilor!

tarcul este in continuare desfasurat, dar sta deschis. mai intai a invatat sa il deschida si apoi, dupa ce am legat usa cu ceva, a rupt usa cu totul... deci...

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

..sunt prin zona..sa stiti ca va citesc si din ura deci sunt la curent cu noutatile ...vreau sa o felicit si eu pe lavinia pt bb2 -sarcina usoara lavi si sa fiti mega super fericiti
monis am notat reteta
eu tot nu am cumparat carucior..aici nu am gasit modelul ala de la graco asa ca vreau altceva acum:brevi ovo...are cineva????
va pe toate si mai ales pe fulgusori si fulgusoare

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput