Prietene la bine si la greu - 62

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

aveti 3 carti pe mailul comun

lectura placuta

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

FELICITARI SUPER PINKY!!!
Smara multa healthy zile for your fiule
Dana n. maybe a fi ceva care is just a banuiala
angi_san well done for dintii doi
many you are very dulceata
shtephy a mai copt one pie. Nice and gustoasa!
monis don't bate campii during night time. Go doarme si tu oleaca

Semnat :
FanFrog Broscutza
Sunt super busy din cauza de mers la munca. Asa ca ceva mai rar pe la voi, da nu ma las
Mesajul vine in ajutorul lui gugal translate ca sa nu se mai oboseasca saracu' sa traduca ineptii . Le scriu eu direct

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

buna seara,

nu stiu daca mai e cineva treaz pe aici, dar vin si eu la impartasit o ciudatenie - nu stiu altii cum sunt, dar eu il gasesc pe porculin noaptea, dormind de-a curmezisul patutului, uneori cu fundul in sus si in genunchi... semn ca merge de-a busilea prin patut. nu am idee cum l-as putea dezobisnui pt ca mi se pare ca doarme cam chinuit in pozitiile alea.

legat de doamna rosie, eu i-am dat destul de tarziu in ciorba si cruda pentru ca am eu piticii mei legati de rosiile crude. nu i-as fi dat daca nu plescaia la vederea ei, crezand ca e pepene. din pacate ii cam place.

in rest, tot zero dinti, de mers a facut doar cativa pasi sustinut de brate de un individ din afara familiei, faza la care si eu si taica-sau am ramas cu niste ranjete stupide pe fata pentru ca eu nu il pusesem la mers niciodata. daaaar, e un mare lenes si el cum am auzit ca e si rechinitza Laurei... daca tot busileste de zor, ce ii trebuie lui chin cu mersul?

experiente cu raceli nu am avut pana acum slava Domnului si sper sa nici nu avem. o singura seara, mai demult, a avut febra nu stiu din ce motive - i-am pus comprese cu apa rece, chestie care il amuza teribil, i-am dat ceai si supa de gaina si am asteptat. cica sunt 2 chestii la febra - prima e sa se faca baie calda pt a se ridica temperatura pana la un punct suficient de mare incat corpul sa lupte cu microbii, si cealalta, compresele cu apa rece. febra trece cam in 3 zile, daca nu sunt complicatii... la el dimineata deja trecuse.

va pup, noapte buna!

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

ah si nu stiu daca apucasem sa va povestesc... pe 4 septembrie am avut si noi botezul ... o sa pun cateva poze pe contul comun zilele urmatoare, dar o faza care acum mi se pare amuzanta, dar atunci m-a enervat teribil - bucatarii restaurantului ne-au furat tortul! (asta pe langa multe alte mojicii marunte) eu am comandat un tort de 9 kg pt vreo 50 de invitati pentru ca nu vroiam sa vad portii mici... daaar, portiile mici au fost, copiii participanti cu buza umflata au ramas ca nu au primit tort la pachet, pentru ca bucatarilor "le-a placut prea mult tortul" (nu era facut de ei, era comandat din afara restaurantului)

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Tudor in filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

fetelor , fie-va mila si de mine si dati-mi un link ceva de la discutia cu vaccinurile (ma refer la acea micuta controversa monis-Diana) ca pe dankuta am apucat s-o citesc cu mercurul si aluminiul din vaccinuri... oricum, eu nu cred ca le fac ROR, am mai citit pe ici pe colo si chiar nu vad de ce trebuie sa-i protejez de niste boli usoare ale copilariei care le-am facut cu totii si nu a fost nicio tragedie... mai degraba m-as baga la Prevenar, am vrut de mult sa le fac dar m-a tot pisat pediatra ca lasa nu acum ca nu-i dai in colectivitate...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

pe contul comun este un mare document, citesti pana iti vine rau la el, de ai rabdare..... Dar este antivaccinuri, asa ca daca nu asta cauti, nu citi

sar'na!

tu erai pro-ROR sau contra?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Broscuto dela mine ai nota 10 pt mesaj si un pupik
Flavorus si Andra dormea cam cum spui tu, cateodata imi era frica sa nu se sufoce ca statea in pozitia de busilat si cu nasulin saltea. Cum ogaseam in pozitie aiurea cum o asezam dar uneori revenea imediat la pozitia de dinainte. La noi a trecut perioada dormitului ciudat si a venit cea cu multe treziri si adormit foarte tarziu si greu... dar poate la voi n- o sa vina perioada asta urata.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:

Citat:

Citat:

fetelor , fie-va mila si de mine si dati-mi un link ceva de la discutia cu vaccinurile (ma refer la acea micuta controversa monis-Diana) ca pe dankuta am apucat s-o citesc cu mercurul si aluminiul din vaccinuri... oricum, eu nu cred ca le fac ROR, am mai citit pe ici pe colo si chiar nu vad de ce trebuie sa-i protejez de niste boli usoare ale copilariei care le-am facut cu totii si nu a fost nicio tragedie... mai degraba m-as baga la Prevenar, am vrut de mult sa le fac dar m-a tot pisat pediatra ca lasa nu acum ca nu-i dai in colectivitate...

pe contul comun este un mare document, citesti pana iti vine rau la el, de ai rabdare..... Dar este antivaccinuri, asa ca daca nu asta cauti, nu citi

sar'na!

Era CONTRA, Diana PRO..iar eu...in ceata

Asteptam pozici Flavours

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Flavours, si ai mei copii dorm in niste pozitii ciudate, in pozitia "de-a busilea", cu capul in zabrelele de la patut Nu-i unul mai "normal" ca alalalt!

Ralu, felicitari pentru grasunelul-poponitz

Raluci, baloshesc si eu la tochitura ta

Many, am vazut si eu poze cu strengarul tau, ce frumos a crescut!
jucarelele au fost cumparate de o prietena, mamica de gemenele un pic mai maricele ca baietii mei, dintr-un en-gross de jucarii... au fost ieftine ca erau la pachet 4 bucati (29 ron una)... inca nu stiu sa se urce pe ele dar vor invata ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Citat:

Citat:

Citat:

sar'na!

Era CONTRA, Diana PRO..iar eu...in ceata

Asteptam pozici Flavours

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

in cazul asta am intrat si eu in ceata deasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Repejor intru pe ultima 100 sa fac cinste ca face Zburly 10 luni.
Si un mic cra-cra( asa de 10 luni) : fata mea se da singurica jos din pat de vreo 2 spatamani E asa funny cum se invarte si testeaza zona pana se intoarce cu fundul sa coboare.

Tre' sa mai citesc din urma.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput