Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 9
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Gecko, azi nu e miercuri????? gata, fug la pui! Catalina, mami de si ![]() |
m-a naucit atata aer curat
sau monoxidul de carbon din cabana
. Ca am uitat sa va zic...purandelul al mic chiar a inteles ca sunt in concediu
si a binevoit sa doarma de la 7 seara la 6 dimineata neintrerupt
, fara nici un strop de tzatza
. Eu visez la multe nopti la fel de acum in colo dar omul zice ca s-a tras de la focul lui in soba...om vedea.Iar ulcerul...dureros frate rau. Am toata mila pentru puiutii care fac stomatite
...nu poti vorbi, nu poti plimba mancarea-n gura...naspa rau
...dar a trecut pe luni seara asa ca nu mi-a stricat relaxarea.
bubu05 spune:
Hellou gagici!
Am pus o budincuta cu branza la cuptor si mai stau nitel si le dau sa pape. Sunt lesinati, tropaie de pofta pe-aici ![]()
Stiti cum imi zice Stef? "Mami, imi defaci si mie capacu asta, piiiz?"
Apropo de Matei care vorbeste in engleza 
Iar ieri se uita pe harta lumii cu Mariana si o intreba "ce tzala e asta? dal asta?" si Mariana ii citea de pe harta, la care el "uite, asta e Lusia si aici e Lomania"
Si chiar i le-a aratat
Se joaca mult cu Vlad, el e profesorul si ii arata la harta tarile, mor de dragul lor!
Stefu are si el nitei muci de la frati-su, Vlad e aproape bine...sper sa le treaca mai repede, ca de joia trecuta stau numai in casa
si ce frumos a fost zilele astea afara...sper s-o mai tina si maine sa iasa si ei putin la joaca.
Si ei se culca tarziu la pranz, pe la 4 sau 4 jumate adorm si la 6 ii trezesc. Apoi seara ii apuca 11 noaptea pana adorm iar si dimineata se trezesc pe la 9. Stefu se trezeste singur noaptea si ma striga sa faca pipi si dimineata pe la 7 o data, apoi se culca la loc ![]()
Ieri am fost la eco, pietricele sunt la locul lor
, dr a zis sa las bila acolo si daca imi va face probleme s-o scot. Pana una alta, daca n-am crize, s-o las in pace si sa am grija ce mananc. Si cica am si putin nisip la un rinichi
si niste foliculi pe un ovar
, aia ce-or mai fi?? M-am rablagit de tot
Mi-au luat si 5 eprubete de sange pt. analize si am fost si la gineco sa fac Paps si analize. Sper sa-mi iasa toate bine ca ma apuca capu' 
bubu05 spune:
Geckolina, multi pupici
ca mi-era dor de tine, cum ma faci tu sa rad! ma bucur ca v-ati relaxat in concediu si poate te induri si tu si ne arati bestiutele, ca tare mi-e dor si de ei 
Sovi, esti mortala cu supozitorul tau 
bitza037 spune:
vezi mai Bubu ca se poate sa ne bagi si pe noi in seama cu doua vorbe ,macar!!!![]()
asa te vreau!!!!!
cred ca-i haios rau Stef......
muahhhhhhhhh
aaaa La multi ani Geckolina pentru frumosul de doi ani juma'
si a mea ii face vienri, vreau sa-i fac un tortulet, sper sa reusesc(la timp ma refer).....am scos la imprimata de pe bucataras 2 variante sa vad.......
sovietica spune:
Radeti, huh?
sper sa tina cu mine calendarul de data asta. Desi Ana este produsa in asa-zisa perioada nefertila.
Raluca, vandalizat adica v-ati uitat sau le-ati si downloadat filmuletele? ca daca e cazul al 2-lea, ma intereseaza cum, ca am mai incercat si eu, dar degeaba :D
Ma bucur ca va plac :)
Stela, ai fost cea mai tare
. Sa stii ca si eu le tin intr-o cutie pe noptiera, doar ca se pare ca au aparut interferente cat am fost plecata si ana cu febra. si pe semi-intuneric, pe ce mi-a picat mana, aia a fost! Si nu mi-am dat seama de diferenta, ca eu pana acum am folosit Pharmatex, doar acum am luat Contracept ca-s mai ieftine. Si ma miram eu ca ma pisca putin, credeam ca e de la schimbarea de marca :))
Gecko, sa va fie de bine vacanta! Si eu am capiat cand am facut bagajele cand am fost in vacanta. Se zice ca ne rodam cu timpul :)
Tonicuscra, zi asa, de aceea am luat eu diclogesicul, sa mai scad caldurica de la pas...saunier duval 
am o veste buna despre nor'ta. a inceput sa isi arate veleitatile de fecioara. face pipi pe jos si apoi cauta prosopelul si se duce si sterge
. deci s-ar putea sa scapam sa le facem menajul :)
Bubulina, de ce ai tinut baietii atata in casa?!! dar cum de au rezistat ei??
Iti doresc sa ti se topeasca pietrele, nisipurile si foliculii
. Vezi daca te-a mancat sa te cauti? gasesti ![]()
.
Dar, tu cum te simti dincolo de ce s-a vazut la eco?
si acum, fetele din butoaie, alinierea, ca am o misiune pentru voi:
Actiuni anti-depresie
1. Plimbati-va cu masina. Parcati la marginea drumului, puneti-va ochelarii de soare si scoateti pe geam uscatorul de par.Îndreptati-l catre masinile care vin din fata. Acum numarati catisoferi franeaza brusc în fata voastra!
2. Reîncarcati automatul de cafea din biroul vostru cu cafeadecofeinizata timp de trei saptamani. Cand toata lumea va fi depasitdependenta de cafea, schimbati-le cafeaua cu ESPRESSO.
3. Daca scoateti bani la ghiseul bancii, la rubrica «scopul folosiriibanilor» scrieti «pentru marijuana».
4. Cand sunteti pe un coridor, sariti în loc sa mergeti. Apoiîncercati sa numarati cate persoane se uita la voi crucis!
5. Daca sunteti la restaurant si vreti sa comandati ceva, cereti «apaplata dietetica».
6. Sunati-va prietenii cu cinci zile înainte sa mergeti la o petreceresi spuneti-le ca nu veti putea fi prezent din cauza unei dureri decap.
7. Cand scoateti bani de la ATM, apucati-va de strigat din totirarunchii: «Am castigat! Am castigat!»
8. Daca va aflati într-o gradina zoologica, luati-o brusc la fugacatre parcare strigand îngrozit: «Salvati-va! Au scapat toateanimalele!»
9. Daca aveti copii, la masa de seara spuneti-le ca din cauzarecesiunii va trebui sa renuntati la ei!
10. La farmacie, cumparati o cutie de prezervative si dupa aiaîntrebati farmacistul unde este cabina de proba!
Va garantez ca dupa ce veti fi încercat toate cele zece puncte dinaceasta lista, veti suferi de orice, mai putin de depresie!!!!
Frunza verde si-o aluna, noi va spunem noapte buna
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bubu05 spune:
Sovi, pai sunt ok, dar cum stiu ca am buba, ma ia si de la cap, nu stii? vine la pachet 
Bitzu, spor la tort, sa ne arati si nou ce faci bun! Mai, eu as scrie mai multe, dar nu stiu cand...
In we lucrez si toata saptamana viitoare sunt dimineata, sper sa am ragaz sa stau si la vorbe cu voi.
Pup si Olgutzica harnicuta, trezita cu noaptea-n cap sa faca mancare 
Ce-o face Zozelici cu minunatia aia mica? 
Gata, ma bag la nani, la un film inainte ![]()
Noapte buna!
Olgutzika spune:
Neata! Azi noapte am urmarit salvarea ultimilor mineri din Chile, deci am avut o gramada de treaba si tot la 6 m-am trezit. De ganduri negre, tata e nasol, ieri nu a baut decat jumatate de cana de ceai, nu s-a dat jos din pat, e constient, dar nu vorbeste..e pierdut intr-o lume a lui, saracul. Daca s-a intamplat ceva, mama sigur nu m-a sunat ca sa ne lase sa dormim, eu nu sun tot ca sa o las sa doarme, si uite asa m-am perpelit toata noaptea
Of! A buna nu e...
Bubule, sanatate! Sa iasa toate analizele bune!
Sa aveti o zi frumoasa! Cafeaua o da Mimonixa
Predau legatura in Titan
.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
mimonix spune:

si Diclogesic ca face viata mai frumoasa 
Si gata, fuga la munca 
PS Olgu, sanatate tatalui tau 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mihutza11 spune:
multumesc pt raspunsuri.. intre timp am obs ca sunt crize de rasfat, si nu asa-zisul deochi.. si nu fie de deochi parca si-a mai revenit.. inca mai are momente de miorlaiala, mai njavascript:tube();ou la baie, ca tot vorbeati.. nu mai vrea sa faca baie.. si la somn asa un minut o mai apuca.. eh.. o sa trecem noi si de asta..
Sovi, ce m-ai distrat si cu supozitorul si cu actiunile anti-depresie ![]()
nu mai pot sta..
everybody!
www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013" target="_blank">Un vot aici! Multumim!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!

si