Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Sovi,initial m-a bufnit rasul tare ![]()
, apoi m-am pus in locul tau
...la final am stat si m-am gandit ce mare foc s-o fi aprins de n-ai mai nimerit cutia cu Contracept.![]()

la mine sta intr-un sertar,separata de restul.![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica feteloooor ![]() ![]() ![]() facand eu acum curat, ce imi dau seama... la ultima ocazie, in loc de contraceptivul local, am folosit un supozitor de diclogesic! sa rad, sa plang?? (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |

nu stiai tu de ce nu se "infierbanta" mai bine barbatul

gecko spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gecko
![]() ![]() ![]() nu stiai tu de ce nu se "infierbanta" mai bine barbatul ![]() ![]() ![]() |
asta eram eu
Mai, am zis ca "furam" cateva zile de concediu intre garzile omului nu ca mergem la prelunga leneveala

PS. Azi e marti 13 si purandoiul meu cel mare face 2 ani juma
asa ca musai e zi buna, buna, buna.PS2. A apus o era
...aia de hoinar cu rucsacul in spate umbland hai hui. Acum suntem familisti, facem liste-listute-listulite cu ce bagam in bagaj. Numaram purandeiii
, numaram zilele de concediu
, calculam numar de pampersi necesari
, chiloti
, sosete
, pantaloni
etc. Luam radiator (just in case)
, nu uitam potty
, nu uitam paturica
...duse-s vremurile de nebunie.PS3. A fost tare fain...am marcat toate punctele de pe agenta: am hranit animalele, ne-am plimbat cu trenul, s-a balacit in apa inghetata
, am numarat copaciii...frumos...mai repetam.
Nicoleta spune:
Sovi, rad eu, dar nu e rasul meu...
Macar de-ar fi "criogenat" supozitorul ala ovulul pentru vreo 5 zile...
Va pup pe toate, azi, 13, am avut o zi buna la gradi si una rea la curs... deh, atatea chiuluri cate am servit... avem si karate... piciul doarme (mutat din carucior in pat, lemn!)
Aa, inca ceva, m-am amuzat de Mimo cum ii da ea na-na Kyei cu bata
!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
tuchita spune:
hai salut!
mama ce zi am avut!
intrasem sa ma jeluiesc, dar rad de nu mai poci de Sovi!
Bine ca nu l-ai inghitit!![]()
ce scrisoare a bagat Gudinda de la munca!
de Craciun o sa fie cu siguranta frumos, asta daca n-o sa fiu de garda!
Gecko, ce mai face limba???
sunt cam incoerenta, cred ca nitel hipoglicemica ....n-am mancat azi decat o felie de paine, o ciocolata sim 5 tigari!
Olga, multumesc de spionaj!
ma schimb si plec la gradi!
luny spune:
| citat din mesajul lui mstela Apoi,de cateva seri nu vrea sa se culce decat cu noi amandoi ![]() ..daca pleaca vreunul din camera,merge dupa el![]() ..pana aseara cand mi-au sarit nervii rau fiindca aveam ceva de lucru si desi am pus-o sa aleaga:tacso sau eu,l-a ales pe tacso,apoi s-a sucit,ca vrea cu mama,apoi iar,ca vrea cu amandoi...mare speculanta ...in final a adormit pe pieptul lu' tacso pe canapeaua din camera eimami de TEA ![]() Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau. |
identic si la noi, dar nu de curand, ci de cateva luni!.. aia e..
si da, nu e musai sa aiba febra, daca tusea nu cedeaza, mai bine la dr cu ea s-o asculte!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
tuchi, nu aduce vorba de Sarbatori..
.. ale noastre vor fi.. ciudate, dar tre sa ma obisnuiesc... fara parinti! adica, separat, in zilele urmatoare, nu cum era in anii trecuti.. asta e, daca sunt disensiuni.. iar de Revelion, sunt eu cu Muf, acasa, singuri, ca Liviu lucreaza
eu stau si bat campii p-aici, si e jale mare de munca, muuult tare...
hai papapapa....
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tonic spune:
Identic si la noi, asa ca te astept la noi in cartier sa ne destrabalam in gashca
| citat din mesajul lui luny tuchi, nu aduce vorba de Sarbatori.. .. ale noastre vor fi.. ciudate, dar tre sa ma obisnuiesc... fara parinti! adica, separat, in zilele urmatoare, nu cum era in anii trecuti.. asta e, daca sunt disensiuni.. iar de Revelion, sunt eu cu Muf, acasa, singuri, ca Liviu lucreaza eu stau si bat campii p-aici, si e jale mare de munca, muuult tare... ![]() hai papapapa.... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |