Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
Yellow si la mine, da' nu prea mult, vorba Ralucai
.. fata, m-a topit Iana ta
, si sa stii ca Muf imi cere pozele cu copii de la munte si va arata pe toti acolo, si lui ii e dor cu siguranta
.. daca sunteti liberi, poate facem o ieseala intr-un parc duminica, asa ca fac apel acum, randunime, parc, duminica!?!![]()
vaz ca ma intrebara gecko si tonic de soacramea-aventura
.. pai a fost asa, intai a constat ca am incuiat-o in casa, desi avea cheia in usa, dar nu reusea sa deschida (cica am blocat usa
) si l-a sunat PE FI-SU
sa se planga, asta fiind la peste in afara orasului, normal... apoi, nu a reusit sub niciun chip sa-l culce la pranz, dar i-a dat sa manance la pranz... deci, in afara crizelor de nervi cu Liviu la telefon, incercand sa-i explic ca ma-sa e pe campii si usa n-are nimic, e doar ea talamba ca nu poate deschide
, a fost destul de ok... dar cati nervi mi-am facut, lumeeee
, Liviu crizat, de oboseala, nu intelegea ce-i spun, d-astea...
faza e ca mama e super racita, are bronsita, maine lucram amandoi, si tot ea tre sa vina la Matei.. intai a vociferat ca ei ii e mai bine la ea acasa, sa-l duca iub la ea in seara asta, si s-a simtit lezata cand a incercat sa-i spuna frumos ca Muf va plange dupa noi, nefiind obisnuit sa stea acolo singur, si atata timp..
stela si eu i-am dat sirop de ridiche de vreo 2 ori, il ia p-asta! sanatate! si eu am acelasi complex ca si tine... daca as avea bani, maine l-as remedia, jur!!insa maareeele si imensul meu noroc este...iub:) daca spun ceva(indiferent cate argumente i-as aduce, si stiu ca am dreptate) ma face nebuna, ca-s numa bine, cica
.. da,da
PS: Mufa e iar cu muci garla

de ce, de unde, cum?? nu am idee..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
clau draga mea... sper ca esti/sunteti bine... te-am sunat acum 5 min... da un semn..
Iubirea mea,
luny spune:

OMG! vreau si eu una

cat e de scumpa Mari, ma Zoze!! m-a terminat, ce suras are
Iubirea mea,
sovietica spune:
Daci... n-am cuvinte!
am plans cand am citit... As vrea sa fiu langa tine sa te imbratisez. Fortza mami, sper cu timpul sa va linistiti si sa va regasiti pacea sufleteasca...

ce zi grea pe crenguta azi...
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gudinde spune:
Am ajuns si eu acasa.
Zozelici
jur ca n-am primit SMS-ul. Dumnezeu stie ce s-o fi intamplat: reteaua, telefonul, nici nu mai conteaza. Oricum, sa sti ca ai ratat o supa pe cinste.![]()
Clau de Daci imi pare tare rau. Multa putere mamei tale sa poata sa treaca cu bine peste aceasta perioada.
Clau 130km in curba??? Rasturnat de 3 ori cu Opelul tau? Draga mea, l-a iubit Dumnezeu si a considerat ca mai are de lucru pe aici. Cred ca a fost un accident care-l va urmari ceva timp, dar important este ca n-a patit nimic grav. Cred ca de abia asteapta sa ajunga acasa sa va ia pe toti in brate.
Sovi de ce esti blue? Wus'up?
daciana.t spune:
multumesc dragele mele randunici...incet, incet vom trece peste toate...cu multa rabdare si mult calm. asta e viata, uneori nedreapta, spunem noi...insa nu stiu daca m-as fi bucurat mai mult sa se fi imbolnavit si sa fi fost la pat urmatorii 10 ani...pentru ca stiu ce fel de om a fost si si-ar fi blestemat zilele si pe noi ne-ar fi amarat.
singurul lucru care ma linisteste, daca pot spune asa ceva, e ca a murit asa cum si-a dorit el: liber( cu fata spre fereasta), linistit( dupa o viata de alergatura continua), singur( de multe ori mi-a spus ca ne nastem si murim singuri!), intreg, fara sa chinuie pe nimeni!
va imbratisez pe toate si va urez numai bine, multa sanatate si bucurie in casa.
incerc sa imi gasesc alte lucruri la care sa ma gandesc, alte preocupari. luni merg la dr sa il vad pe Damian( ne-am hotarat!), abia astept!!!! va povestesc luni seara sau marti ca am programarea abia la ora 21 
_
Siluan trebuie sa traiasca!http://bebesiluan.wordpress.com/
Copilule nu pot sa te opresc sa nu te impiedici, dar pot sa iti ofer mana sa te ajut sa nu cazi!
Claudia
+29 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
Claudia-Daciana
Forta multa sa treceti peste pierdere! 
Clau a venit Paul acasa? Sunteti ok? Da-ne un semn! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:

tuturor. Alte cuvinte azi nu am la mine, deloc, dar va iubesc si desi tac sunt aici daca pot fi de folos cuiva!
sovietica spune:
Fhiu, am aerosolit si culcat ultimul plod.
Zoze, sunt delir pozele
. Si tine minte, niciodata nu-s suficiente :)
Gudi nu-s asa blu, doar f f obosita, ca noaptea trecuta au tusit si Omu si copiii non stop! cat am putut sa ma stresez! 3 e prea mult, si deja aveam o noapte nedormita de la maselele zanei.
Grea faza cu drumul la Giulesti. Chiar daca aparent a fost degeaba drumul, cu siguranta acolo Sus s-a pontat! 
editez: ce interesant, cuvantul siguranta apare subliniat, chiar daca nu am dorit acest lucru :)
Luny, intr-adevar, socrela pare cam cu capu, dar in acelasi timp, bine ca o aveti ca ultima solutie de lasat copilul, ca ce va faceati...
Claudia, te asteptam cu vesti bune despre Damian (ce nume frumos
si da bine pe langa Daciana)
Adriuta, bine zici cu concediul in 2 fara tehnica. Am bifat de cateva ori si toate ne-au mers la suflet.
Sa va povestesc ce vraji a mai facut Ana ![]()
Ma duc eu la bucatarie sa fac snitele; viteza mare, ca astea se ard repede. Si vine ana in vizita, intai la cosul de gunoi, normal, ca asa incepe raidul. O vad ca incepe sa scoata, dar stiam ca nu am nimic prea periculos acolo, asa ca am lasat-o in boii ei. Si cand se intoarce ea cu fatza la mine, sa lesin! era toata cu bulinute albe pe fatza! ma duc repede la ea, ce credeti... erau seminte de la un cotor de gogosar, bine lipiti pe mucii pe care tocmai si-i intinsese bine pe toata fatza, ca trasese niste stranuturi inainte ![]()
Ma opresc aici, la pitici a inceput concertul de tuse. Mai mult ana, ca pe sasa l-am dovedit.
Ma duc sa rup patul ala, sper. Adica sa dorm, nu va ganditi la altceva, ca nu mai am diclogesic 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Claudia, am citit si eu ce ai scris, te imbratisez strans si sper sa gasiti forta sa mergeti mai departe.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!