Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(455)
Raspunsuri - Pagina 10
mstela spune:
LA MULTI ANI RALU!MULTA FERICIRE SI PACE IN SUFLET!
Neata..cafea ati primit,diclogesice ati primit,acum la treaba![]()
...
Nush ce traficul naibii a fost azi de am ajuns la 8.40 la serv
..
Sovi![]()
..si,eu numai rachete M folosesc..mi se par super ok, lasand la o parte faptul ca treb sa fie premeditat momentul
..crema NE enerveaza la culme cum aluneca
..
In alta ordine de idei,azi noapte dupa 2.00 am dormit doar iepureshte..a tusit Tea continuu pana la 7 dimineata
Nu a cedat nici cu miere,nici cu lapte cald cu miere,ceai nu vrea deloc
Ce Dumnezeu tuse o fi asta de nu mai trece?In rest nu are nik.
As vrea sa ajung cu ea la dr la iomc azi,daca ar fi dr...dar cand ma gandesc ce traficul naibii e,cum sa fac sa fug de la serv in timpul programului,s-o culeg pe Teo,sa ajung la spital,apoi s-o duc acasa,apoi sa revin la munci
si bineinteles ca tacso sare de c.. in sus ca el are nush ce drumuri de facut si nu ar putea sa plece de la firma..

Apoi,mi-a bagat un fitil:daca Teodorei, care a tot mancat porumb in ultima vreme,i-a ramas pe gat vreun fir de la porumb si de-aia tuseste??pai nu s-ar fi dus pana acum?de mai mult de-o sapt?!

Sa aveti o zi buna.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tuchita spune:
neata!
ma duc sa sar intr-un picior pe coridor sa vedem cati se uita crucis la mine?
voua vi se pare normal ca un singur medic sa se ocupe de 32 de pacienti?
ca eu ma duc rau cu capul si simt ca nu mai pot!
dar...ca sa vad partea plina a paharului bine ca nu ma bate nimeni!inca!
natynic spune:
neata si de la mine.va scriu de pe tel,in timp ce supraveghez la examen 8 amarati de studenti care dau re-reexaminare ca sa nu pice anul 
si ca sa continui dupa Tuchi...dupa ce ca se ocupa de 32 de bolnavi imi mai da si mie sfaturi pt ca,in aceeasi "normalitate",imensul spital in care lucrez nu are in prezent NICIUN diabetolog,ne tratam pacientii diabetici stand pe telefoane la alte spitale sau cu cine apucam sau facem scheme dupa ureche.apropo,Tuchi,pe omul ala l-am tratat beton,e parfum acum,dar deh..."norocul" e ca ma mai pricep la boala asta...
Stela,incearca mami sa o duci la dr desi multe viroze se lasa cu tuse indelungata dar un stetoscop pe ea nu strica
va pup
Olgutzika spune:

Raluca! Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca
!
Cata, bine ca inca mai razi
! Poti incerca sa sari intr-un picior, ar merge si un pasul strengarului, daca ma gandesc bine ![]()
Luny, cum fu Muful cu soacra?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
gudinde spune:

La multi ani Raluca!

Sa fi fericita, sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
gudinde spune:
Vad ca free hugs-urile mele de ieri n-au prea prins, dar eu continui
.
Haideti fetelor ca-i Zi Mare, nasucul sus din butoaie.
Olga
nici nu sti cum te inteleg. Iti doresc multa putere!
Trebuie sa fug. V-am pupat.