Ce parere aveti?

Ce parere aveti? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Fetelor...iar va deranjez cu o intrebare...Iustin al meu, la 4 luni jumate se taraste...mai precis...cand e pe burtase ridica in maini..ridica funduletul, baga genunchii sub el si isi face avant..faza e k se deplaseaza destul de repede...tre sa fiu cu ochii pe el...E normal sa faca asa la varsta lui? Precizez k se intoarce de pe burta pe spate si invers de la 3 luni..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82
E normal sa faca asa la varsta lui?

Din momentce fac, inseamna ca pt el e normal. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare motrica. Bucura=te ca e sanatos si poate face din astea.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

oana atata timp cat nu e obligat sa faca asta (ca sunt si mame din astea care vor sa faca copilul lor inaintea tuturor ceva...) atunci inseamna ca este corespunzator dezvoltat si el a ajuns la concluzia ca e vremea deacum sa o ia la picior.Bucura-te ca deacum scapi de problema cealalta cu vrutu in brate, va deveni in scurta vreme un miscaret dea busilea prin casa, printre picioarele voastre.Deacum treci in etapa cealalta a securizarii casei , a ascunderii lucrurilor periculoase , si cand spun ascundere nu ma gandesc la dosirea lor, ca le va gasi mai repede decat crezi ci chiar pusu lor sub cheie , undeva sus de tot.Tot vroiai tu sa nu mai vrea numai in brate, deacum o sa plangi ca nu mai sta unde il pui .Fii bucuroasa ca e sanatos si e foarte curios de aceea si vrea sa vada totul asa repede, si nu sa stea cu ochii in tavan , cum il puneai inainte.Iar la carut afara poti sa ridici daca nu ai facut, partea din spate sa aiba plan inclinat sa vada pe unde merge.Veti fi amandoi mai fericiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Mercic mamici pt raspunsurile voastre promte..ce e drept, Roxy, azi am iesit cu el afara cu carutul, cu mari emotii pt ca nu mai iesisem de vreo 2 saptamani si a stat cuminte..vreo ora jumate cat a durat plimbarea.. a fost treaz..i-am pus muzica pe telefonul meu pt bebei si tare mult il linisteste muzica aia..sper sa fie cuminte de acum inainte in carut.Pupici la bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

oana nu ai mai iesit tu cu el de 2 saptamani pe afara sau el nu a mai iesit? Ca e tare mare perioada asta , si nu prea cred ca l-ai tinut atata timp in casa, sper ca a iesit doar cu altcineva.Si scuza-mi indiscretia cum ii pui muzica de pe telefon? o asculta asa cu telefonu in carut? ca nu cred ca-i pui casti ...
De acum cand iesiti la plimbare mai bine ii vorbesti tu ce vezi, orice fleac care tie iti pare fleac, o frunza care cade sa zicem ca tot e toamna acum, pentru el e o noutate, gandeste-te ca e prima toamna din viata lui, si depinde de tine cum isi construieste amintirile .
Asa ca lasa muzica pentru seara la culcare, pana vine rolul povestilor si afara aratai, o banca, o pasarica...orice, este minunat si tu ai companie la conversatie.Plimbari cat mai placute va doresc si din ce in ce mai interesante.Nu crede ca e mic si nu te intelege, o sa ramai uimita cand iti va raspunde prima data, cu cat ii vorbesti mai mult si mai divers , cu atat va invata sa vorbeasca mai repede, si atunci sa te tii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Ai un copil tare vioi. Al meu tot asa a fost. La un moment dat i-am amenajat locul de joaca jos, imi era teama sa nu cumva sa cada din pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Muzica ii pun fara casti la telefon..ca se poate...il linisteste pt ca in carut nu ii place..si eu prefer sa-l tin in carut ca e mai "dos"..nu e asa curent...Nu l-am scos afara cat a fost frig pt ca nu am hainute asa groase si tati n-a avut timp sa mergem sa-i cumparam..abia maine ne ducem la cumparaturi
...

Mergi la inceput