Fluturasi de martie-aprilie 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

antguess asteptam maine vestile bune de la eco. hai ca trece repede noaptea, acu-i dimineata

S-a intamplat minunea mult asteptata20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

dorinutza si Alina06, aveti burticutze f frumoase amindoua Lalely, poate vedem si burticutza ta!

Simona, mami de baieti David si Matei si 18+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetele...incerc sa fac maine poze cu burtica si sa pun acolo..v-am avertizat insa ca nu este cine stie ce...
Sunt racita mai nou..am o stare proasta..imi curge nasul si ma i-a cu frig.Am sunat acum medicul si sa va zic ce mi-a recomandat:
-nurofen raceala si gripa (auzi...eu nu am mai auzit de asa ceva in sarcina)
-picaturi de nas Vibrocil - pt nas infundat
-vitamina C
-oscilocociulum (sper ca am scris corect)

Fetele..stiu ca si voi ati fost racita.A mai luat careva dintre voi asa ceva...Eu as lua macar paracetamol simplu...si sa mai incerc cu ceai,lamaie si miere..parca nu m-as baga la nurofen.Oscilo..si Vitamina C voi lua..dar nurofen???

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

iar va faceti de cap la inatlniri??? vreau si euuuuuuu!!!!!! si am citit bine??? e si cu mancare arbeasca?????? preferata mea

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

ei roxy, la mine fiecare min din ziua de azi a fost LUUUUNG :)

multumesc de incurajari...maine o sa fiu aici imediat cum aflu:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

In poza..cu zidurile...este o poza facuta vara asta la un muzeu din Sighetu Marmatiei..Vara asta am facut turul tarii...de asta am ajuns si acolo

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

stefyapost

nu stiu ce e cu mancarea arabeasca ca eu nu am participat la partea aia de discutie:)) eu stiu doar ca era vrb sa ne vdm.....si nu mai stiu nimik:)

hai si tu ca mai ai timp sa gasesti un zbor:))

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput

simona chiar m-am gandit la tine, cum de n-ai dat tu desteptarea de dimineata. la noi este tot frig numai ca nu chiar ca zilele trecute. azi a fost chiar soare si caldut.
ai grija cu atat treaba, mai lasa-le si tu. ia un no-spa ceva, sa te lase contractiile, mai stai linistita. ma bucur ca David este mai bine. ce spitale, ce medici...dai atatia bani si tot tu trebuie sa aduci medicamentele si ce le trebuie lor.sper sa-si revina cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

bb-yasmy am pus poze cu cucu de la 14,5 sapt. Stiu ca erai 'doritoare' sa vezi cuci pt comparatie

------------------------------------------------------------------------------------------
19+ cu ursuletul meu drag

Ana-Maria

il vazusem!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 20+

Mergi la inceput

lalely lasa ca burtica o sa cresca, important este sa fie bebe bine , el sa creasca mare si sanatos

Mergi la inceput