Fluturasi de martie-aprilie 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Momentan mai abuzez de cate un "puf" de Ventolin...sper sa nu fie probleme,ca am nevoie si sa respir.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mare atentie ca Ventolin e pe baza de cortizon, iar cortizonul este interzis in sarcina!

Mamica fluturasului Andrei si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am rezolvat cu pozele. Cam proaste, ca-s facute cu telefonul. Aparatul foto solicita inlocuire de baterii si e prea complicat pt mine, asa ca am recurs la tel. Ma rog, ceva, ceva se vede acolo. Am schimbat si coperta albumului, dupa cum bine a propus cineva, ca sa vedem repede unde sunt adaugate poze noi.

Lalely esti o frumoasa! Tu ai sarcina un pic mai mare ca mine, cum se vede burtica?

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Seara buna...
Si eu sunt vizata in legatura cu cerutul parolei fara sa pun ulterior poze..dar va explic imediat de ce:ma depaseste oarecum tehnologia..
Dupa ce mi-a dat Scrish parola..m-am stresat vreo juma de ora sa pun poze si am renuntat...amzis ca o sa intreb si..recunosc m-am lasat pe o ureche.Fara intentie.
Ei bine astazi de cand am venit de la serviciu..m-am chnuit,mi-am instalat si picassa..si am pus si eu 2 poze de vara asata..asta ca sa ne cunoastem...
Cu burtica nu am pus ca nu prea am..iar ecografiile mele nu sunt asa relevante..abia peste 2 saptamani merg la eco la Bucuresti si sper sa am si eu o pozica mai misto....

Daca vreti sa schimbati parola eu nu am nimic impotriva!

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Alina06st...pai eu sunt cam in acelasi timp cu tine...
Eu am 12 saptamani si 3 zile..si din ce stiu eu sunt aproape una de alta...Burtica se vede asa mai mult seara..dar parca zici ca-s balonata..nu ca am bebe acolo..
De aia nu am pus poza cu burtica ca nu prea se vede...

12+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Alina06...pai burtica ta chiar se vede mama...deci bine ca ai expus-o...
Ce dragalasa este....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

pisumic iti apreciez efortul tau de a contribui cu informatii pretioase, pe care eu personal le consider ca fiind de un real ajutor pentru noi, viitoarele mamici.

Nu iti inteleg pozitia pe care ai dorit sa o adop#355;i in momentul solicitarii noastre de a va cunoaste, referindu-ne strict la viitoarele mamici care au solicitat parola. Din punctul meu de vedere nu este argumentul cel mai plauzibil, pe care tu l-ai mentionat.

Consider ca acest forum ca pe un "joc" care are si "reguli" si daca esti om cu "O" mare le respecti... daca ceri..si oferi...

Propun sa nu schimbam parola, deoarece va fi imposibil sa gestionam cine intra in posesia ei si cine nu, ... este foarte adevarat ca ceea ce atasam (ca si foto ma refer)ne asumam, ... chiar daca printre noi se afla mai multe persoane care in viata de zi cu zi au o expunere publica, dar nu uita ca inainte de toate...aici pe forum, suntem mamici...si atit.

p.s.1 Nimeni nu v-a cerut CV-ul, ci doar o fotografie pentru a intari relatia in clubul mamicilor de fluturasi de ...martie-aprilie

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

si???? nu stie nimeni nimic despre infectia urinara in sarcina si zinnat-ul asta???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

stefyapost, eu zic ca e ok daca ti l-a dat doctorul. si mie imi iesise infectie urinara insa la recomandarea doctorului mi-am repetat-o si n-a mai iesit..acum am de gand sa o repet iar. eu sunt sigura ca era de la faptul ca nu ma trezeam noaptea sa ma duc la toaleta si dimineata simteam ca explodeaza vezica si ma dureau rinichii. am luat urinal vreo 5 zile si lichide mai multe si se pare ca n-a mai iesit.

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

mai vin cu o intrebare....pt cele care au mai fost insarcinate

ce stiti despre braurile acelea care sustin spatele si burtica??? a fol careva???
dar despre burtierele acelea care se fol imediat dupa nastere pt a ajuta burtica sa se faca bine si slabutza mai repede
?

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

de primul n-am auzit sau nu stiu la ce te referi..se poarta pe perioada sarcinii?
burtiera dupa nastere mi-am luat insa era atat de dura ca numai de ea n-aveam chef in durerile alea..am tot amanat momentul dar pana la urma am apelat la ea, dar dupa vreo 2 saptamani. initial am incercat cu una medicala care era mult prea dura ( nici nu puteam respira in ea ) si n-am suportat-o..pe urma am incerca cu una normala, de fapt erau ca niste pantalonasi pana la genunchi cu talie inalta care acoperea burtica..n-as putea spune daca a avut efect sau nu..cred ca in cele 6 saptamani postpartum de refacere oricum imi reveneam..cu sau fara burtiera.

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

dorinut Incintata de cunostinta! Ti-am privit pozisoarele... ai niste trasaturi asiatice ti s-a mai spus?
De burtica ce sa mai spun? Burtica de burtica!!!

lalely Incintata de cunostinta! Unde este burtica??

alina06st Ai cu ce .... ai cu ce te lauda sa stie toata lumea!!! Era un cintec pe aceste versuri... Felicitari, sa ai grija de burtica!

lauriciu la fel... burtica de burtica, cum spune tineretul ! Ce frumos!...

Am si eu o intrebare in legatura cu infectia urinara, ... trebuie musai apelat la antibiotic? cu o cura 3l lichide pe zi, care pot fi ceaiuri, apa, compot, ..sau sa fi apelat la plafar pt ceva mult mai naturist nu merge? Eu am mai auzit fete care au scapat de infectia urinara fara antibiotic. Desigur, ...depinde de gravidatea ei. Pina una alta trebuie sa scultam dr ca nu aveam incotro, sau.... sau...ati incercat si altceva?

Mergi la inceput

scrish vreau si eu pm cu caruciorul ales. Eu sunt intr-o mare dilema, bine ca nu-i trilema...

Mergi la inceput