Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Am revenit de la nutritionist...sau altfel spus: am plecat bou si m-am intors vaca!
Toata consultatia a constat in cantarire, discutat despre cate kg de grasime, muschi, apa, etc posed, insa despre ce-i de facut..pauza! Adica, pardon, nu pauza, ci mi-a dat un tabel pe care sa-l completez (in care sa scriu zilnic ce mananc, cat mananc si la ce ore) si sa ne vedem sedinta viitoare sa-mi zica ce si cum. Adica sa cumpar eu frumusel unul din programele lor: de 2luni, 4 luni sau 6 luni, si atunci voi veni la fiecare sedinta saptamanala si mi se va spune ce sa fac, ce sa mananc, cat sa mananc, etc ca sa-mi ating telul. Ei zic sa fie un regim personalizat, plecand de la ce imi place si ajustand sa si slabesc cat vreau..Deco..n-am aflat nimic! I-am zis ca eu citesc cartea Mihaelei Bilic si mananc dupa principiile de-acolo si mi-a zis ca e ok De ce am platit eu oare aceasta consultatie?

Hai, mai, Sorana, ce naiba!!!! Unde ai fost? Ai fost cumva la Diet Club undeva pe la P-ta Romana? Ca daca da, iti zic eu mai multe despre astia.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Se cheama kilostop, l-am gasit pe net, e teapa oare? la prima vedere asa s-ar parea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Citat:

Am revenit de la nutritionist...sau altfel spus: am plecat bou si m-am intors vaca!
Toata consultatia a constat in cantarire, discutat despre cate kg de grasime, muschi, apa, etc posed, insa despre ce-i de facut..pauza! Adica, pardon, nu pauza, ci mi-a dat un tabel pe care sa-l completez (in care sa scriu zilnic ce mananc, cat mananc si la ce ore) si sa ne vedem sedinta viitoare sa-mi zica ce si cum. Adica sa cumpar eu frumusel unul din programele lor: de 2luni, 4 luni sau 6 luni, si atunci voi veni la fiecare sedinta saptamanala si mi se va spune ce sa fac, ce sa mananc, cat sa mananc, etc ca sa-mi ating telul. Ei zic sa fie un regim personalizat, plecand de la ce imi place si ajustand sa si slabesc cat vreau..Deco..n-am aflat nimic! I-am zis ca eu citesc cartea Mihaelei Bilic si mananc dupa principiile de-acolo si mi-a zis ca e ok De ce am platit eu oare aceasta consultatie?

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Hai, mai, Sorana, ce naiba!!!! Unde ai fost? Ai fost cumva la Diet Club undeva pe la P-ta Romana? Ca daca da, iti zic eu mai multe despre astia.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Se cheama kilostop, l-am gasit pe net, e teapa oare? la prima vedere asa s-ar parea..

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Nu-i stiu p'astia. Dar seamana cu aia de iti ziceam. Adica te duci iti zic ce-ti zisera tie si dupa aia, bla, bla, ca-ti fac ei dieta personalizata etc. Dietele sunt toate aceleasi, au fost 3 prietene de-ale mele (dar nu impreuna, separat) si le-a dat aceleasi lucruri si au platit 10 buli pt program si cate 500 de mii pt fiecare sapt ca-ti dadea regimul "personalizat" de pe-o saptamana pe alta. Toate au slabit in jur de 15 kg in 2 luni si cand nu s-au mai dus ca se saturasera sa tot dea atatia bani si-au mancat cu grija, nu dulciuri, nu paine etc. le-au pus la loc in mai putin de 2 luni. L-am incercat si eu vreo 2-3 sapt, dadusem vreo 4 kg jos insa m-am constipat groaznic si l-am oprit. Si bineinteles ca kg le-am pus repejor la loc. Daca vrei le scanez si ti le trimit pe mail.

Edit: Vad ca toti sunt medici la Sp Cantacuzino, am s-o intreb pe matusa mea care lucreaza acolo ce si cum daca a auzit de ei si ce, si de cabinetul asta.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Theo, da, da da, orice info ajuta, daca poti sa trimiti pe mail regimul ar fi super! Si orice info afli de la matusa ta e binevenita! Ca-s in cumpana, sa mai merg la ei sau sa-mi vad de dieta mea personalizata de mine

Alina, mersi de info, puteam sa aleg sa merg la Marius Radu, daca stiam ca ai fost multumita. Oricum sunt programata cu Matei de-abia pe 1 noiembrie. Si te referi ca dau un singur fel de bilute pt o afectiue? Ca eu vreau pt Matei sa-mi dea ceva poate scapam de spasmul hohotului de plans si ceva pt cresterea imunitatii, in vederea gradinitei ce ne asteapta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Salutare de la mare departare
(de ieri am scris acest mesaj insa din lipsa acuta de retea la net am ramas cu el netrimis)

La multi ani sarbatoritilor sarbatoriti ieri si azi!
Cum baietii au liber de sambata pana marti inclusiv, zilele's pline ochi de plimbari; azi am mers timp de 3 ore juma' cu Sabina agatata de mine si cu nazdravanii alergand, jucand tot felul de jocuri inventate. Am batut in lung si in lat un parc imens plus padurea din jur.

Cica maine repetam experienta ca ne-au mai ramas ceva carari neumblate.

Corina, da, te inteleg, ma declar si eu slingo-dependenta si nu vreau sa ma las.
Regimuri de slabit, nu va incurc in discutie; eu daca e sa mananc chestii impuse parca mai rau e si mai rau poftesc la mancarurile interzise. La mine cel mai super functioneaza regimul meu. Insa acum nu e cazul din lipsa temporara de ambitie.
Mary, nu vad de ce nu ar fi ok cel mai subtire. Ca doar va imbracati bine.
Basmaluta nu e deloc greu de pus pe capul lui bebe; dupa cateva exercitii merge f usor.

O saptamana super faina tuturor!

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Sorana- sorry de confuzie. Cred ca numele doctorului era trecut la Odisee si nu la 365 de zile, deh n-am mai citit de mult prima pagina! Adaugi Vele.
Da, se spala tare usor, iar la sita doar cu jet de apa. E vreun fruct mai pacatos la stors ca sa-l incerc? Eu am mentionat ca am testat pe mere si morcovi. Sunt 3 piese mari si late, nu e cum descriau fetele celelalte aparate ca avand tot felul de piese. De fapt sita seamana cu una din cele 2 site ale aparatului mentionat de tine. Am vazut reclama si parca avea 2 site, nu? Sau am vazut aiurea cu tot cu ochelarii mei cei noi?
Misto tratament la nutritionist! Slabesti numai cand faci calculul la cati bani dai!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Sorana- auzisem de unii misto in ale nutritiei pe la P-ta Domenii. Te incadrau la o categorie in functie de necesarul de oxigen. Am avut niste colegi care au mers acolo si s-au vazut rezulttaele. Dadeau parca 150 ron/saptamana si-ti dadea reteta care cuprindea chiar si mancare gatita, nu eterna friptura+salata si au avut rezultate bune.
Te puneau sa faci anumite exercitii fizice, si-n functie de cat oxigen consumai stabileau ce si cum!
Dar nu mai tin minte numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, ai PM;

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Cred ca e vorba de Royalfit.

Incearca siteul bitdevelopment . ro Eu nu pot accesa datele de la contact, ca sa vad daca sunt ei sau nu!

Mergi la inceput

Nico, mersi mult! Intru acum sa vad despre ce e vb!

Artu, si tu ai pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

NicoSa inteleg ca nu luati vitamina D,sau te referi la Vigantol?Oricum la voi fontanela e ok.Eco transfontanelara am facut si noi,dar la cat de mica e fontanela nu se mai vede mare lucru.(era in regula si la eco).M-am tot gandit daca excesul de calciu nu e de la aportul de Magne B6 in sarcina ,ca eu nu am luat calciu ,nici macar Elevit sau ceva sa contina si calciu, ci Femibion care nu are multe chestii.

TheoMutumesc !Noi suntem in grafic ne-a aratat si neurologul doar simt nevoia sa tot compar si cu altii.Am facut fixatie pe PC.Oricum decand sunt axata pe chestia cu fontanela mi-a grescut productia de lapte,se pare ca daca nu ma mai gandesc la cat mulg e mai bine.

Mergi la inceput