Floricele de Liliac mai - iun 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Ioana, voi v-ati luat si scaun de masa clasic? Eu ma gandesc serios (de fapt m-am cam hotarat ) sa raman doar la Bumbo; nu de alta dar scutesc cateva sute de lei si scap si de dilema "unde-l mai pun si pe ala?!"

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

nu mai luam scaun de masa; e super bumbo; cel mult o sa luam www.supercoolbaby.com/pictures/fastchair.jpg" target="_blank">asa ceva ca e usor de dus peste tot (la fel ca si bumbo de-altfel)

scaun din acela mare e exclus, pe motiv de spatiu si de transportabilitate (hahaha, ce cuvant am reusit sa scot)

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

De cateva zile ma confrunt cu un mare taraboi (care azi a atins apogeul), cu urlete de ciuda si chiar si plans cu nervi datorate faptului ca dupa ce mi se intorc pe burta se chinuie sa o ia din loc tarandu-se si cum nu reusesc sa inainteze decat cate 1-2 cm iese mare mare scandal.
Problema e ca ii intorc pe spate non-stop cand ii vad ca deja sunt obositi dar de fiecare data se intorc pe burta din nou.
Ai vostri merg ca lumea de-a busilea ?
Cat a durat la voi pana le-a reusit aceasta manevra ???

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Ekaterina se ridica singura sus din pozitia sezut si desi nu are stabilitate se chinuie sa faca pasi, iar Iustina se chinuie sa se ridice in fundulet. Nu te stresa. Lasa-i in ritmul lor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

poate va era dor de piciul meu .

aiaiaiiiiii, ce fain este; ce ochi suuuuppppeeeerrrrr

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:

De cateva zile ma confrunt cu un mare taraboi (care azi a atins apogeul), cu urlete de ciuda si chiar si plans cu nervi datorate faptului ca dupa ce mi se intorc pe burta se chinuie sa o ia din loc tarandu-se si cum nu reusesc sa inainteze decat cate 1-2 cm iese mare mare scandal.
Problema e ca ii intorc pe spate non-stop cand ii vad ca deja sunt obositi dar de fiecare data se intorc pe burta din nou.

Si mazarichile mele au aceeasi problema, de vreo doua saptamani... Mai ales Sofia, are o ambitie si-o ciuda ca nu reuseste!... Eu nu intrevad niciun progres in urmatoarea perioada, am incercat sa le ajut ridicandu-le in 4 labe,d ar clar nu-si dau ele seama ce trebuie sa faca... pana n-o sa le iasa din instinct, nu ma astept sa fie liniste.

Dar daca le ridic in picioare... uita tot de bucurie, ar sta numai asa!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ruxi, esti o comoara la casa omului! Trebuie sa ma interesez daca la fontanela punctiforma se face echi transfontanelara si daca da, Cluj scrie pe mine! Sa nu va zic ce stres am sa vin in Cluj singura cu pitica....ma si gandeam sa vin pana in Marasti la varu-meu si de acolo sa iau un taxi sau sa ma duca varu-meu cu masina pe la spitale ca eu nu nimeresc neam nimic(eu am facut facultatea in Bucuresti, asa ca pt mine Clujul este nou-nout)
Vara-mea a fost ieri la Vasileasca (Are o fetita din 24 mai)si avea programare de la sf lui iulie, am inteles ca un ortoped fff bun este si dr Cosma Dan(asistentul si ?fiul? Vasileascai), poate-mi incerc norocul la el. Vara-mea zicea ca Vasileasca i-a spus ca fetita e ok, cica sa-i panseze degetele mici de la picioare ca sunt cam intrate sub cele de langa si sa inceapa sa-i de lapte de vaca de la 6 luni
Oricum, pt fontanela si oasele craniului in general ce fel de medic trebuie sa consult (stiu ca suna aiurea dar nu cred ca ortopedul se ocupa si de cap?!!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Nana, Artu - De la cate luni le-ati pus pe fete in scaun?

[font=Comic Sans MS]Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

de pe la 5 luni

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Eu sunt zuza rauSabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

si eu, si eu

de 2 nopti vad ora la ceas cam asa: 1-2-3-4-5-6

ba Sabina sa manance (vorba vine ca trage 2-3 min apoi somn), ba baietii ca le e sete, vor la baie, ii doare capul (si pe rand, nu amandoi de-odata).....

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Citat:

nope

Sabina de-abia ce incearca sa stea in 4 "labute";
de deplasat mai mut prin rostogoliri repetate

la baieti nu mai stiu cat le-a luat insa nu asa repede sigur; insa si cand incep sa te tii...

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

hello;

scuze ca am raspuns cu Reply insa am un net . asa ca am preferat sa stiu sigur ca dau macar cate un raspuns in mesaje scurte decat sa scriu iar mesj azi si sa il trimit maine sau cand se hotaraste netul sa stea locului

s-au terminat cele 4 zile de stat acasa a baietilor.
ieri am avut ziua Jocurilor; de la macao la marocco si razboi si dao si sah la primul lor joc de Kanasta.

n-am ratat nici vremea asta superba si ne-am facut plimbarea prin acelasi parc ramas neexplorat de zilele trecute insa parc de asta data fara multime de oameni; asa ca veveritele le-au mancat direct din mana, ratele au venit din zbor si au facut asa faine aterizari fix aproape de mal ca sa serveasca ce le dadeau sa manance baietii

azi e zi mare: prima ora de Hockey

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Alinutzaa, Gabitza1977 va multumesc frumos de urari!
Sanatate multa!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput