Bucurii de sept-oct 2006 (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hello tuturor!

Bogdan Tudor, Bianca, Radu Andrei

Roxana - vai nu pot sa cred! Bine ca nu ai patit mai nimic. Bafta multa si sanatate!

Noi am fost vineri seara la circ - copii au forate incantati! Lui Victor cel mai mult iau placut elefantii.

In rest nu am facut mare lucru. Victor a fost afara si toata ziua a muncit- a strans frunzele din gradina, a strans lemne.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor, inca nu mi-a trecut supararea cu accidentul. mai ales ca la 2 zile de la accident am 4 vanatai mari pe ambele picioare si ma dor si coastele pe partea stanga.

am facut vineri intelegere amiabila cu tipa care m-a lovit. azi ar trebui sa mearga costatatorul sa vad ce se intampla cu masina, care este rau de tot lovita. sunt suparata si pe mine, ca poate daca eram mai atenta vedeam masina care venea pe rosu. nu stiu, a fost momentul, intotdeauna conduc foarte preventiv si vad tot ce se intampla in trafic.

acum incerc sa ma acomodez cu noul statul de pieton. fac o ora jumate pana la birou (din care 20 min de mers pe jos, vreo 2 km pana la metrou). adica pierd 3 ore pe zi pe drum. in plus mie chiar imi folosea masina pt copii. azi ar trebui sa ajung cu dari la dr, voi vedea cum fac. maine tr sa ajung la kinetoterapeup, iar nu stiu cum...

sunt socata inca de ce s-a intamplat. un coleg de serviciu al sotului i-a povestit accidentul, era intamplator in zona si i-a spus ca lumea se ingrijora ca eu nu am iesit din masina mult timp. eu nu-mi amintesc sa fi stat mult timp in masina. habar n-am, oi fi avut un usor lesin, nu stiu exact. sunt socata cat de repede lucrurile care merg firesc pot fi intoarse la 180 grade. mergeam acasa, ma gandeam sa ajung la piata sa fac cumparaturi, inainte de acea intersectie chiar eram nbehotarata daca sa ma duc inainte la cofetarie sa le iau o placinta la copii sau nu... aveam chiar o stare de fericire, cu toate ca eram ingrijorata ca daria era acasa cu varsat de vant. eram fericita ca mai am 10 minute si ajung la ei. caci eram la 1 - 2 km de casa. si deodata poc! lumea s-a oprit in loc, asta a fost senzatia.

in rest... toate de bine... daca te-mbeti si nu mai vezi realitatea dar trec eu si peste asta. vom vedea, important este ca sunt intreaga si ca ai mei copii sunt bine. sunt niste scumpi, scot tot felul de prostioare pe gura, se cearta in continuu, se bat, in weekend am stat numai in casa cu daria (cu varsatul ei de vant care eu nu cred ca e varsat de vant, caci are doar 4 bubite de o saptamana) si ne-au scos peri albi. dar ii iubesc de nu mai pot, e incredibil cum ei iti dau forta sa vezi roz unde este gri.

va pup fetelor

Mergi la inceput

La Multi Ani! Rares si Ioana

Ancuta asteptam poze cu voi de la petrecere.

Zina - te asteptam sa mai treci pe la noi sa ne povestesti despre voi.

Roxana - cred ca a fost un soc mare. Pe mine m-a lovit unu foarte incet acu 2 ani si am simtit cum toata m-am zdruncinat- da sa-ti faca masina praf - e normal sa fii marcata.
Cineva acolo sus te iubeste!

Roxana -tot ce e posibil sa fie varicela - dar in cazul in care nu face o forma mai puternica s-ar putea sa mai faca o data varicela. In cazul ei nu stiu ce sa spun - cel mai bine doctorii sunt cei care pot sa te lamureasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Multumesc Cris pentru urari!
Cat despre petrecere ... fata mea ... este ... aparte ! De o saptamana am intrebat-o intruna si am dus munca de lamurire cu ea - sa ducem dulciuri la gradi' sa o serbam acolo ... si ea ... nu si nu ... nu vrea ... sa nu-i cante colegii "La multi ani" ... ea nu se serbeaza la gradi' ... si n-am avut ce-i face ... ea vrea sa isi serbeze ziua la bunici deci ... ca urmare ... in acest sfarsit de saptamana ajungem in Ardeal la bunici, mai ales ca e si vacanta saptamana viitoare. Asta este fii'mea ... manca-o-ar mama!

Ii pregatesc insa o surpriza pentru acasa ... baloane, decoratiuni ... tortuletz, asa in familie

Va tin la curent

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

si cu povestile despre fiica mea am uitat sa ii urez "La Multi ani lui Rares!

Rares sa cresti mare, sanatos si sa te bucuri de tot ce iti ofera viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Ancuta Multi Ani cu sanatate pentru Ioana Alexandra, sa creasca mare si voioasa, sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun pe acest pamint si sa va bucurati de ea.
Va doresc sa aveti o petrecere frumoasa, atit acasa cit si la bunici.

Mergi la inceput

Andra Multumesc mult de tot pentru urari!

Azi am asa o stare ... nu prea imi sta mintea la nimic ... ma gandesc doar la micuta mea ... care nu mai e tocmai mica ... oare ce o face ea la ora asta la gradi' ... cum o sa reactioneze mai departe ... si alte cate cele ...

Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.

Mergi la inceput

Buna tuturor!

Mai vrea cineva cafea la ora asta?

Ancuta - cum a iesit mica petrecere? A fost Ioana incantata?

Ieri am fost si am cumparat costume de dracula pentru petrecerea de halloween de la Dragos de la gradi - eu voi fi o vrajitoare mare si neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Bine v-am regasit!
M-am bucurat sa recitesc cateva mamici care nu mai scrisesera demult: Yoanna, Xan si MamiLili! Sper sa intrati curand din nou si sa ne povestiti mai multe despre voi si despre Bucurii!
M-am intristat insa citind necazurile Roxanei. Intai treaba cu banii, apoi cu boala copiilor si apoi si accidentul...offf!!! Imi pare tare rau! Copiilor le doresc multa, multa sanatate iar tie sa-ti revii cat mai curand dupa soc. Slava Domnului ca esti bine, pana la urma e singurul lucru care conteaza.
Noi ne-am intors ieri dupa-masa din Bucuresti. Inutil sa va spun ca nu am avut timp de nimic. Nici macar la cimitir la tata nu am ajuns, desi pana acum am mers de fiecare data cand am fost in tara. Singurul loc in care am ajuns a fost Ferma Animalelor si asta pt ca ii promisesem Mariei solemn ca o ducem. Dar si excursia pana acolo a fost o adevarata aventura pentru ca am ajuns abia cu o ora inainte de inchidere si nici macar nu stiam sigur daca mai prindem deschis. Asa e cand nu esti cu masina ta si depinzi de rude sa te duca pe colo si pe dincolo. Mai ales ca toata lumea lucreaza si nu poti solicita omul oricand si oricum. Imi cer scuze fata de cele carora le propusesem o eventuala intalnire, mai ales fata de Rox.
Concediul a fost foarte reusit, ne-am simtit foarte bine si am tinut-o numai intr-o petrecere. Martea trecuta am sarbatorit cei 30 de ani ai sotului meu, am avut vreo 25 de invitati si am stat pana noaptea tarziu la gratarel si tort, apoi, a doua zi am fost doar noi 2 in oras caci aniversam 5 ani de la cununia civila, dupa 3 zile am avut botezul, duminica baita de mir... Abia am avut timp sa rasuflu. Am mancat ca sparta in astea 10 zile, la orice ora. Acum, de azi, sunt iar pe dieta, ma pregatesc de Craciun.
O sa pun si poze de indata ce apuc sa le descarc.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

intru pe fuga. ieri am lipsit de la birou si trebuie sa recuperez. sora mea a facut mastita si s-a operat ieri, asa ca mama s-a dus la ea sa stea cu bb, ceea ce inseamna ca eu a trebuit sa stau acasa cu ai mei.

Lexi, oricum nu ne puteam vedea, cu daria care are varsat de vant... doar daca nu vrei si tu sa scapi de boala asta! asa barbat tanar ai? sa-ti traiasca si sa fie sanatos!

Ancutza, cum fu petrecerea? ce cadou a primit printesa? ciudat ca nu a vrut petrecere la gradi, ai mei cu cat mai multe ocazii sa sufle in tort cu atat mai bine!

va las, ca mi-s plina de mailuri si telefoane de serviciu!
pup

Mergi la inceput