Targoviste (11)
Raspunsuri - Pagina 8
tuinea spune:
Buna dimineata!
Azi vad ca sunt codasa...
Flori sanatate maxima lui Edi. Cat despre lasat cu altcineva este bine sa-i dai drumul sa zboare. In felul asta te mai poti relaxa si tu.
Miha si eu as vrea sa fac un pic de smotru dar ai mei ma expluateaza la maxim in weekend cu calatorii, filme, lectii de innot.
Weekendul asta amfost sambata la film la Alfa si Omega - super. La inot, apoi acasa ne-am uitat la Harry Potter.
Ueri am fost la muzeul cailor ferate si ne-am plimbat cu trenul cu aburi. Apoi la cumparaturi cxand AM TERMINAT CUMPARATURILE DE TOTI MOSII!!!!!
Sunt asa de fercita ca urasc sa ma gandesc la toate astea.
Azi am 3 intalniri, maine doua...
Va pupic!
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Tot eu cu la prima ora. Merit un pupic pt treaba asta?
Edi e bine azi, am avut o noapte bunicica. S-a dus "primavara" si de la noi. E asa urat afara. Ploua marunt, marunt. Cica a venit toamna.
o zi buna fetelor!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
tuinea spune:
Buna dimineata!
Flori ca ai facut cafeluta!
Ma bucur ca Edi al tau este bine. Doamne ajuta!
Cat despre vreme... aici este iarna.. La noapte se zice ca va ninge. Sa vedem.
Cat despre ziua de azi... oh ca si ziua de ieri plina de meetinguri deci la sfarsitul zilei va fi Cristina cu dudrere de cap sigur.
Azi avem sedinta cu parintii deci va trebui sa ma teleportez mai devreme acasa.
Va pupic si sa aveti o zi super!
mihaser spune:
Saluti!
eu am avut o perioada crunta la job :(...sper ca a trecut...nici nu am avut timp sa ma gandesc la cadouri...:(...Pe weekend vreau sa ma joc cu piticii :(...saptamana asta lucrez de la 13 la 22 si abia daca ii vad.
Va pup!
ginye55 spune:
Miha nasoala treaba cu job-ul :)....macar week-end-ul sa il ai liber.
Si eu ma gandesc ca va veni timpul sa ma intorc la munca si nush care o sa suporte mai greu despartirea: piciul sau eu.
Cristina ai terminat cu meeting-urile? Roxi e bine? Cum a fost la sedinta cu parintii?
My_Lady ai si disparut?
O zi buna, fetelor!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Cafeluta? Ceai? Eu iau un ceai.
Miha te inteleg perfect. Si eu ajung franta de la serviciu. Uneori mi-as dori sa fiu casnica dar nici asta nu ma avantajeaza ca nu am rabdarea necesara.
Sa gandim pozitiv: avem de lucru deci asta este bine. Macar putem sa le oferim copiilor tot ce isi doresc.
Flori tu ce faci mama?Cum e Edi?
La noi a fost iarasi cu minus dar nu a nins.
Azi am iarasi o gramada de treaba...
Ah ieri am fost la Roxy la sedinta si invatatoarea si directoarea au avut numai cuvinte de lauda pentru ea. I-am vazut caietele de scoala. Este extraoridinar. Nu stiu de ce copilul asta al meu a iesit asa stresat...
Pupici si o zi super!
tuinea spune:
'Neata!
Flori ce faci mama? M-ai lasat singura? Sper ca Edi este bine....
Azi de dimineata am avut X-mas actvity la Roxy la scoala,intr-un suflet acum la servici si cum nu puteam sa sar peste forum iata-ma aici.
Acus fug la treaba ... A inceput sa ninga! Iupy!
Va pupuc pe toate!
ginye55 spune:
Cristina acum mor eu de ciuda pe vremea de la tine. Super! Si eu abia astept prima ninsoare! Fi-miu (ca de altfel orice pustiu) e innebunit dupa zapada. Asta -iarna abia il bagam in casa dupa ce se uda pana la piele.
Piticul e bine. Acum e la mama...eu am avut ceva treaba prin oras si nu l-am mai carat dupa mine (cum fac de obicei). Astept sa se trezeasca sa ma duc dupa el.
O zi buna!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Flori ma bucur ca este gandacul bine. Chiar imi faceam griji cand am vazut ca nu mai intrii....
Zapada aici s-a dus acsa ca nu ai de ce sa gelozesti prea tare dar a ramas un frig de -2 grade de dimineata de iti clantane dintii in gura...
Eu azi am iar programare in program si am zis si la inginer ca asta ma face sa v.mit...
Va doresc un weekend linistit.
Pupici!