Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata!

Ca se pare ca buna nu etse la nimeni.

Edi si Flori sa se faca bine. Treci pe injectabil. Eu aveam o asistenta buna, Cora, care venea acasa. Era ea mai scumpa dar nu se speria Roxy de ea ca intr-o iarna acum cati va ani de 3 ori am avut-o pe Roxy pe injectabil. Dr. Stefana mi-a recomandat-o si foarte de treaba.

Getik spor la treaba si sper sa ti se solutioneze problema cu gradi.

Eu am trecut peste noapte fara nici o experienta urata. Saptamna viitoare vin acasa 2 zile. Plecam vineri seara de aici si ajungem luni. si cred ca zbor inapoi miercuri.

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina o stiu pe Cora. Tot la ea o sa apelez si eu in caz de nevoie. Se pare ca pustiul o sa-si revina fara injectii. Am fost aseara la dr Stefan si arata ok urechiusele lui.Slava Domnului!

Getik uitasem ca de inregistrarea dosarelor pt inscrierea la cresa se ocupa primaria. Sper sa reusesti sa coupi un loc. Stiu ca gradinetele nr 1 si nr 8 sunt cele mai cautate.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Flori doamne ajuta ca cel mic este in regula.

Miha vad ca ne-a parasit si astia de la DC nu vor sa-mi spuna cum sa fac capitol nou. Si la ingineri suntem la fel ca Nico acolo ne-a parasit.

Eu azi am avut un inceput de zi iarasi de cacao. E ceva ineregula cu scurgerea de la baie. astia au un sistem ciudat cu pompa si nu stiu de ce nu mai merge...

In fine sper ca se va rezolva azi...

Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Nu v-am parasit...dar sunt si eu bulversata de evenimente. Am facut capitol nou...Nu e asa greu de facut...daca vreti va explic.9

Cristina m-au trecut fiorii cand am citit de Japonia...Doamne bine ca ai fost inainte de toata nebunia.

Cu gradi...am si eu un mare of...si aici greu prinzi loc...si locuiesc chiar vis-a-vis...dar e ca-n Romanica...daca nu ai o cunostinta, care are o cunostinta, care...etc...

Va pup...si nu v-am parasit!

Capitolul 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cberax2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Cristina auzisem si eu de dr Stefan.

Imi scuzati offtopic-ul, dar cum puteti spune ca Dr. Stefan(Targoviste) este un ORL-ist bun? Mergeti la el si intrebati cati oameni erau sa moara la Panduri ca el nu era in stare de nimic... mergeti la dna. Frantina Popescu, acolo gasiti un ORL-ist bun nu acest macelar, ca sa nu il catalogam altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Buna fetele,eu sunt din gaesti ,as vrea sa intervin si eu la cele spuse despre dr.stafan.Am ajuns cu fata mea la el pt un consult,eram internata cu ea pt laringita acuta.La fel de nemultumita am fost si eu.Nu a fost otita,dar m-a speriat ingrozitor cu betele de urechi si mi-a vb foarte urat."Si sa stii ca poate sa-ti faca complicatii si ajungeti rau"...bla...bla...Si m-a facut inconstienta ca folosesc betele de urechi."batista.....de batista ai aauzit!!!!"

Mergi la inceput

Fetele e un capitol nou pe undeva...asta este inchis. Va astept pe pagina cealalata.

Mergi la inceput