Targoviste (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina imi pare f rau! Viata poate fi foarte nedreapta....nu exista cuvinte care sa aline o asemenea suferinta!Condoleante parintilor!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetelor va invit la o ciocolata calda sau un capucino

cristina imi pare rau sa aug asa o veste proasta eu nu am mai intrat ca nu prea am avut timp mai ales ca este doamna cu ochii pe mine ca pe butelie mai am 3 zile si scap
giny tu ce mai faci cum erge cu invatau?? ce face puiutu??

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Getik...merge treaba, dar e f multa materie...asta e..tot inainte! Piticul e bolnav, e pe antibiotic de 3 zile. Se simte deja o imbunatatire a starii lui. Ariciul tau ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

giny saracutu tau picii sa dea domnu sa se faca vine repede,

ariciu face traznai, a inceput sa mearga si este precum hopa mitica cade-n cur si se ridica tare caraghioasa este. si cred ca incep sa sparga si canini si musca rau m-ia lasat uns emn de semn pe obraz

ariciu a facut un anisor
ary povestea unui aricy

bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata fetelor!

M-am intors. Sunt inca dupa orarul de Japonia dar ma descurc.

Flori sanatate lui Edi si tie putere sa asimilezi toata materia.

Getik - ai scapata de ochimetru?

Pupici!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Cum a fost experienta in Japonia, Cristina?

Edi e inca f racit...am fost la un pas de internare....am schimbat tratamentul.Sper sa isi revina cat mai repede!

Mergi la inceput

Buna!

Flori sanatete baietului. Nu te interna mama la Targoviste mai bine sa vina cineva sa-ti faca tratamentul acasa decat sa te duci in spital. Eu urasc locul ala...

Cat despre Japan cum sa fie ciudat, diferit. Eu nu ii vad decat ca pe niste robotei. Mancarea ciudata: peste crud, alge numai pe asta am stat. A fost bine ca am slabit 3kg. Nu as putea trai acolo.

Pupic,
Cristina

Mergi la inceput

'Neata!

Pai nimeni, nimeni?

Cafea, ceai?

Flori ce face baietul? Cum ii mai este?

Pupici!

Mergi la inceput

Neata si de la noi!

Eu am o zi cam aglomerata, cu cocaleli multe ca maine e sambata mortilor, cu mancare de facut....si tb sa ajung si la o meditatie.

Cristina Edi e mai ine. A fost dr la noi miercuri sa-l vada. Infectie mai e...dar evolutia e spre bine. Cunosc f bine cum e sa fii internat in TGV. In vara am avut o astfel de experienta. Dupa o noapte petrecuta acolo, noapte in care l-am pazit de gandaci sa nu-i intre in gura, nas...(erau 20 pe pat ) am plecat cu el la Bucuresti. Nu mai vb de scarbele de dr. Am nimerit la madam Pohoata, o nebuna..nush ce cauta in spital. Din cauza ei am plecat mai mult din spital. Acritura mai mare si nebuna ca ea n-am intalnit. Oricum....ei zic ca am trecut de mimentul critic.

O zi buna, fetelor!

Mergi la inceput

Buna Flori!

Asa bucuroasa sunt ca e baiatul mai bine.

Pe Pohoata o cunosc si stiu ce-i poate pielea. pe mine m-a intrebat daca o hranesc pe fiica-mea. Si eu i-am zis ca nu - ii mananc eu mancarea... O nesimtita.

Lasa ca se face gandacul bine.

Te pupic!

Mergi la inceput