La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 8
Fragutza spune:
Inca nu stiu, ma las pe mana ei..vreau sa-i pastreze lungimea, dar sa faca o magie ceva, sa-l pot aranja mai usor, sa aiba volum..
Pentru puiul tau
alex25 spune:
Dana ma bucur din suflet ca ati rezolvat, chiar ma gandeam la voi dupa ce citisem pe blog prin cate treceti cu inchiriatul.
Fragutza spor mami, spor.
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
cristina_ana spune:
Buna!
Danuta, eu am incercat sa intru pe blogul tau si imi cere parola. Daca vrei, numai daca vrei, fara suparare, trimite-mi-o si mie!
Ma bucur ca ati gasit casuta, si ce frumos spui tu, ca toate se rezolva! (asta am constatat si eu, de altfel, ca degeaba ma agit!)
Uka, sper sa nu fie nimic grav!
De Iulia stiti ceva? Sper din tot sufletul ca baietelul e bine si nu are nimic grav!
Fragutza, bine zice Dana, daca te tunzi in scari il poti aranja mai bine. Oricum, tu tot frumoasa o sa fii, si daca te tunzi cheala!
Si eu vreau sa fac o schimbare zilele astea si sa imi fac breton. Eu cu breton am fost toata viata, acum un an am decis ca vreau sa incerc si fara, dar nu imi place deloc, nu se aseaza nicicum.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Uka te pup mult si te imbratisez si sper så intri in seara asta så intri si så ne spui ca e deja mai bine.
Fram mami vb Cristinei si cheala si tot iti sta bine ca tu esti o scumpå, o delicatå.
Dana nu stiu daca så iti spun ca am bucur ca ati gasit caså chiar daca e micå.Stii ca tu si cand erai gravida nu stiai ce så faci daca så stati la socri unde aveau caså mai mare sau la voi in garsoniera, unde va fi fiecare m2 e de dragoste si armonie.Eu zic ca daca voi va simtiti bine si va place pt moment e minunat.Apoi incet incet poate veti gasi ceva mai mare si aveti timp så cautati exact ceea ce va doriti.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
19+ cu
cu fundita
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Iulika sa stii ca eu de cate ori citeam articole americane despre alaptatul in public ce problematic e (au ajuns sa faca legi ca e ok, pentru ca femeile erau pur si simplu atacate si fizic pe strada daca alaptau, ca e ca si cum si-ar face treburile in public!) ma miram foarte tare. Si-i spuneam mamei mele unde s-a ajuns, si asta doar din cauza sexualizarii sanilor. Se uita de fapt care e rolul lor natural. Si ne miram noi doua si nu intelegeam. Am ramas masca sa vad ca la noi in tara parerile sunt si mai incuiate. Nu pot spune invechite, pentru ca pe vremuri era ceva ok... Te pup cu drag. Sa stii ca atunci cand am scris pe blog la ceva comentariu ca eu cunosc cateva fete puternice care nu au putut alapta, dar care nu sunt frustrate din cauza asta, si nu ataca alaptatoarele, pentru ca stiu ca au facut tot ce au putut, m-am gandit si la tine! Si la Meli. Sper si eu sa ai lapte mai mult pentru Daniella. Oricum, daca apar probleme la care te pot ajuta, cu cea mai mare placere. Sau Raluca_u e foarte foarte priceputa. Si tipa de pe blogul http://atasatlasanulmamei.blogspot.com e foarte priceputa, acuma e in curs de certificare La Leche League. Si ea raspunde oricand la orice intrebare. Acolo in Suedia stiu ca te-au ajutat cat au putut moasele. Dar oare nu aveti si fete din astea de la La Leche League? Ca astea is foarte bine puse la punct cu orice problema. |
Va salut doamna mea draga,
inca imi mai tiuie in urechi: "David inca suge? ce rusineee ...ce rusineee, la varsta asta ?"
Pe mine m-a afectat foarte mult din pacate.
Cat am fost la Brasov a facut enterocolita, la urgente am ajuns cu el cu febra 40,2. Doctorita de garda mi-a dat o reteta si mi-a spus sa cumpar lapte fara lactoza. Am baiguit: dar eu inca alaptez. Iar ea a spus: de ce? Am ramas muta....eu muta si ea cu ochii dati peste cap si cu dezapobrare in priviri.
Au fost cateva zile in care David nu a vrut nimic, nu-i intram in pofte nici cu jucarele, nici cu mancare....era ca un omulet bolnavior....si singura lui fericire era sanul si lapticul meu.
Cand am fost sa-i ridic pasaportul era o tiganca cu un copil marisor.....cred ca avea cam 3 ani care plangea groaznic si pe care l-a pus la san. M-a luat rasu'.....imi venea sa merg si sa-i spun: vai ce rusineeee, la varsta asta....
Ce ma intriga cel mai mult e faptul ca nu am intrat in detalii cu nimeni si nu am incercat sa fac propaganda alaptatului ci doar intrebam cu o fata tampa: dar de ce sa nu-i dau ? si nu am primit niciun raspuns.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Cristina, Iulika,
sunteti tare dragute!
M-am tuns, a luat si din lungime si in fata e luat in scari, arata dragut. Saptamana viitoare ma duc sa mi-l si vopseasca un pic, sa-l mai deschid..Am slabit asa tare la fatza ca nu-mi mai statea deloc bine cu el lung si drept.
Nu prea m-am relaxat ca Pisi tot tipa la ta-su in brate:( si eu eram cu ochii dupa ea...
Ce liniste e pe aici, sper ca sunteti bine girls!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
Cum liniste??Nu ma auzi cum ma vait de durere de coditå??
In continuu fac 'au!Au!'Data trecuta parca nu m-au luat asa devreme durerile de mijloc, spate, bazin.Dar vb aia acum e fatå, tre så fie diferit, nu??![]()
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si
19+ cu
cu fundita
raluk16 spune:
Dana ce bine ca ati rezolvat problema! Ati scapat de un stres mare! 
Uka 
sper ca e doar din cauza vremii!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Va salut doamna mea draga, inca imi mai tiuie in urechi: "David inca suge? ce rusineee ...ce rusineee, la varsta asta ?" Pe mine m-a afectat foarte mult din pacate. Cat am fost la Brasov a facut enterocolita, la urgente am ajuns cu el cu febra 40,2. Doctorita de garda mi-a dat o reteta si mi-a spus sa cumpar lapte fara lactoza. Am baiguit: dar eu inca alaptez. Iar ea a spus: de ce? Am ramas muta....eu muta si ea cu ochii dati peste cap si cu dezapobrare in priviri. Au fost cateva zile in care David nu a vrut nimic, nu-i intram in pofte nici cu jucarele, nici cu mancare....era ca un omulet bolnavior....si singura lui fericire era sanul si lapticul meu. Cand am fost sa-i ridic pasaportul era o tiganca cu un copil marisor.....cred ca avea cam 3 ani care plangea groaznic si pe care l-a pus la san. M-a luat rasu'.....imi venea sa merg si sa-i spun: vai ce rusineeee, la varsta asta.... Ce ma intriga cel mai mult e faptul ca nu am intrat in detalii cu nimeni si nu am incercat sa fac propaganda alaptatului ci doar intrebam cu o fata tampa: dar de ce sa nu-i dau ? si nu am primit niciun raspuns. ![]() ![]() Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Da, Luci, e trist... si culmea e ca suntem o tara saraca, te-ai astepta ca rata alaptatului sa fie mare, ca doar lp e scump...
In tara asta trebuie sa fii puternica pentru a putea alapta, sa ignori restul lumii, ca doar nu-i poti spune doctoritei ca Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul pana la cel putin 2 ani...
Ce tampiti, intr-adevar, iti creste tensiunea si nici nu stii ce sa le spui. Cum sa le explici ca tu faci ce e mai bine pentru pui... Eu incerc sa ignor daca nu o pot da pe gluma. Adica o data, cand mi s-a dat de inteles ca alti copii (ai lor) nu sug la varsta asta, am zis ca poate ca am eu sanii mai frumosi si nu se poate dezlipi Alex de ei
Si cum spui si tu, eu nu umblu prin parc la mamele pe care le vad cu pui mai mici de o luna cu sticluta sa o intreb de ce nu alapteaza, nu fac propaganda, si atunci de ce se baga lumea in treaba mea?
Eu cand simt ca mi se va pune intrebarea cu alaptatul, sar eu "aa, trebuie sa merg cu Alex putin in spate sa ii dau tzitzi". Ei/ele: "cum? tot tzitzi?". Eu:" daaaa, numai tzitzi papa!" da asa, spus cu mandrie, ca nici nu mai zic ei nimic. Totul sta in atitudine
.Hai te pup, m-ai dezmortit putin, mi-ai facut sangele sa fuga prin vene
. Dar totusi, sa stii ca imi pare tare rau de experienta voastra! Chiar cand ai zis ca ai ajuns la urgente m-am gandit ca Davidelu avea imunitate de la gradi. Si citisem eu la ceva subiect cu gradinite de aici de pe dc ca la noi virusii sunt mult mai violenti din cauza antibioticelor. Adica daca eu nu iau antibiotice nu conteaza, ca daca iau ceilalti, virusul tot se schimba si devine imun la antibioticele normale si trebuie medicamente din ce in ce mai puternice. Deci daca eu prind virusul ala imi trebuie si mie direct din ala puternic, ca doar la ala reactioneaza. Ei si povesteau astea la subiectul cu gradinitele ca la noi in tara nu poti zice ca se caleste si isi creeaza imunitatea la gradi, ca deja se exagereaza, din 5 zile copilul 3 sta acasa bolnav si chestiile astea repetate duc la pneumonii, enterocolite severe si la probleme grave de sanatate, nu la imunitate. Si ma gandeam eu ce fain e la voi... (de parca asta ar fi singurul motiv pentru care e fain la voi
)Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Iulika eu nu mai tin minte cand m-au apucat durerile, dar sigur acum va fi mai greu, ca nu mai stam relaxate pe fotolii toata ziua, pe forum pana noaptea tarziu... tiii ce viata! 

Dar mi-ai amintit de durerile de coada, uitasem 
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)