La Dovlecelu' Vesel (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

LA MULTI ANI ANA, RARES, ALEX

Fetelor Iulika, Elle, Aricel, Santo, Raluk, Alex, Mihaela, Manga, Mery, Biaz, Nela Fragutza, Diamar va multu pentru aprcieri si mesajele de pe Picasa

Mihaela cred ca ati tras o sperietura, bine ca s-a terminat cu bine.

Diamar eu am facut briosele dupa o reteta a lui Jamie. Se pun in cantitati egale: unt, zahar, oua, faina + praf de copt (1 ou = 50 g) din care se face aluatul. Eu am pus ingrediente eco si faina din care fosesc pt paine si au iesit foarte bune, pana si Titus care nu mananca dulciuri a fost multumit de ele. Formele de hartie le-am luat de la Ikea.

Fragutza ma bucur ca ai iesit bine la control. Da sunt colanti de bumbac.

Manga sper sa luati decizia buna cu operatia, cred ca in orice verianta anestezia generala este singura solutie.

Uka [/b] foarte faina casuta si Carina pare tare incantata.

Fetelor eu zic sa va mai ganditi cand dati petreceri din astea cu ciocolata si la Iulika, ca ea chiar trebuie sa scoata camasa pe undeva, banuiesc ca pozele nu sunt o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua madamelor,
am luat o pauza de la treburile casnice ca sa va citesc.
si observ cu stupoare ca doamna uka nu l-a descoperit pe dl. Kinder max king regal royal...cum l-o chema???? trimite urgent pe sorin sa cumpere cel putin 10...sincer fiind, sincer vorbind...

of maria, spor la luat decizii, imi pare rau pt puiul frumos. macar sa fii sigura ca e diagnostic corect...ca sa stii sigur ce tratezi.

aricelule, imi pare rau de alegerile tale, dar sa stii ca io m-am distrat...da, stiu, sunt o nemernica

nela, te pup si pe tine si pe banana. trai neneaca...vine buni...raiul e pe pamanat a?

hai pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna fetele,

mare zi mare! Ii mai pup o data si aici pe sarbatoriti si pe mamicile lor minunate!

Fragutza, sunt o nemernica (am incheiat citatul)...am citit din urma numai in dunga, d-aia nu s in stare sa leg doua vorbe si abia acum am vazut mesajul tau...mai sper sa reusesc sa mi iau si eu sling fix sapt asta (ca-s super convinsa ca vreau) si apoi te invit eu la un junk sau la un frapucino,colica, ce vrea mucshiul tau lucrat, sa ma bagi la un training scurt!

Bia felicitarile mele mami eroin ce esti!

Nelaaaaa.....ce bine imi pare sa va vad! cum fu?

mai eu is in urma rau cu ceva poze ...intelg ca exista o casuta fantastica a Carinei, ca monique e superba si ca are doua fetite minunate? si ca intalnirea a fost super mega belea?
abia astept sa le vad!

o dupamiazafrumoasa in ciuda ploii!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

aricelule, santo, mi-am adus aminte, intrati la bebei mai mici, poate vrea o mamica vaccinul! o prietena cu fetita mai mare a patit la fel cu infanrixul penta iar alex si monique au fost super de gasca si s-au oferit sa-l ia. Inteleg ca l-a luat alex, multe multe !
Nici la cmu nu ne mai primeau cu alt vaccin insa acum suntem la medicover si e ok, platim doar injectia ! Sunt ceva diferente intre pretul lor si cel de farmacie!

legat de ham, si eu vroiam sa-i comand de pe net, am gasit insa la Piciul unul lat in fata asa cum doream, moale, perfect, reglabil,o nebunie. Doar ca era roz si chinese. Pretul: 15 lei.L-am luat si se comporta excelent, Ama nu-l simte si a ajutat-o mult (btw eu eram impotriva).

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

La multi ani Ana Elisa aka Prichi' !

La multi ani Alex scump si razacios !

La multi ani Raresel frumos !

Mamici dragi felicitari din suflet si sa fiti fericite pana la adanci batraneti alaturi de minunile voastre!
Sa aiba puii parte de viata lunga si sanatate si de tot ce e mai bun si frumos!
Va pup si va imbratisez cu drag!

Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009

Mergi la inceput

Maria te pup,sa stii ca tin pumnii stransi stransi! Sa dea Dumnezeu sa scapati usor si sa uiti momentul asta atat de stresant cat mai repede.Capul sus scumpa si nu te mai gandi la prostii,ok? Te imbratisez tare tare!

Mergi la inceput

monique te pup mami frumos

si ma gandesc cu mare drag la Ralu si la Dana,cred ca sunt topite Petrecere frumoasa fetelor,de-abia astept sa vad poze cu frumusetile de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Uki, ce tari sunt husele de iphone!
Nice, nice! Fetele, scuzati off topic, da' nu ma pot abtine !
Eu mi-am luat pe alb si pe albastru din piele, am eu ce am cu pielea, mi se pare eleganta (snoaba, pardon, pitzii lumii ce sunt, in loc sa protejez palneta si porcii sau vacutele din care sunt facute astea..)!

Am venit sa ma binedispun la dvs, fetele!
Am neste draci cat casa!
Mi-a facut Sorin abonament... super mese, super oferta, ce sa mai (am avut de test o cartela la inceput si am papat-o)... se activeaza in doua zile (adica maine). Nu am reincarcat ca de, am zis ca nu mor doua zile fara sa folosesc tel afara! Azi ne uitam la ea, asa, mai indeaproape! Surpiza: nu intra in iphone!!! Nu vreti sa stiti ce a fost la gura mea...

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

LA MULTI ANI ANA, ALEX SI RARES, multa sanatate si numai impliniri !!!

mamicilor de sarbatoriti !

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Nela stii ca astept mai mult poze din vacanta,nu?
Ehh,parca ieri a plecat Buni si deja se intoarce.Yupii! Ce fain de Ana,va sta zilnic cu mami&buni . Pup fetele

La noi ploua,aveam de gand sa iesim in parc de dimineata...bine ca e tati acasa si ii intretine el azi pe baieti.

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Daaa, mare noroc pe Banana!
Aprpopo de asta, nu stiu ce o sa fac dupa ce o sa vina Buni pentru ca practic mi se ia painea de la gura! Sau ma rog, Banana de la tzitzi!
Am ganduri mari sa ma duc dimineata cu ele sa alerg, cica!
Parca ma uit ca o sa stau ca putoarea acasa si o sa ma uit la filme dupa ce termin cu gospodaritul!

Asa deci, baietii au program cu tati azi...niiiice!
Pai mataluta ai putea sa te duci sa te tratezi undeva cu o manichiura, pedichiura, you know... ce daca ploua, na!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput