La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 12
happy_uka spune:
E clar, nu reusesc sa recuperez cum vreau si sa scriu un mesaj lung asa, stas ..
Va pup pe toate si va imbratisez, sper ca puii bolnaviori sa fie deja sanatosi si voiosi la ora asta !!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka E clar, nu reusesc sa recuperez cum vreau si sa scriu un mesaj lung asa, stas .. Va pup pe toate si va imbratisez, sper ca puii bolnaviori sa fie deja sanatosi si voiosi la ora asta !! ![]() ![]() _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
pot sa te citez?

Am citit tot, dar nu acum, asa ca nu tin minte nimic, ar trebui sa ma intorc cateva pagini si puiul se trezeste imediat. Imi voi aduce aminte pe masura ce veti scrie.
Va pup cu mult drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
santorini spune:
Hello fete dragi!
Am reusit in sfarsit si eu sa intru sa va scriu ce mai facem si sa va urez distractie placuta in aceasta "casuta".
Eu sunt tare fericita pt ca Andrei face super progrese de cand mergem la kineto. In doar o luna jumate a invatat sa se ridice singur in fund si in genunchi si de doua saptamani merge de-a busilea. Iata-l in www.youtube.com/watch?v=E-CRSzmakkg" target="_blank">actiune intr-una din primele lui incursiuni in bucatarie. Acum are chiar super viteza si cat e ziua de lunga merge dintr-un capat la altul al apartamentului. Singura chestie nasoala ar fi ca cel mai mult ii place sa mearga pe gresie si e tare rece, dar vad ca deocamdata nu a patit nimic. Si ca sa fie treaba treaba duminica
NE-A IESIT SI PRIMUL DINTISOR
. Am mai scapat de-o grija!
Si mai am o veste, nu chiar buna, dar sa speram ca o sa se rezolve in timp cat mai scurt. Nu stiu daca va mai amintiti, dar prin iunie fusesem la un control la ochisori la Oftapro (in Buc.) la trimiterea pediatrei pt ca parea sa aiba un pic de strabism. La controlul de atunci ne-a spus ca e un usor strabism, ne-a dat niste picaturi si ne-a chemat la control in octombrie. In cazul in care nu se rezolva cu picaturile, era novoie de ochelari de corectie. Pe 6 oct am fost la control si i-a pus ochelari. Ne-a spus ca va fi ochelarist o perioada scurta (cam 5-6 luni). Andrei s-a acomodat ff repede cu ochelarii si spre surprinderea mea ii poarta fara prea mari proteste. Va pun si niste POZE. Si o sa-l vedeti si tunsulici!
Prea multe nu am reusit sa recuperez, dar ii urez multa sanatate Zeinucai si Emmei, o pup pe Manga si pe Aidan, si le urez sedere cat mai placuta in RO, le felicit pe fete pt intalnirile cu ei (super poze, tare mi-ar fi placut sa fiu si eu cu voi) si....cam atat imi aduc aminte dar va pup apasat pe toate. Uka cheer up
si sper sa ne vedem luni (ca deocamdata sunt fara masina, pe motiv de service
).
Va pup ca s-a trezit!
diamar78 spune:
Ce veste buna pe ziua de azi. Santo
. Cat despre strabism, bine ca a acceptat ochelarii.
Fragutza, Alex, va asteptam cu vesti bune de la dr.
Techila, si tu mami ai cazut in butoi?
Mimika, ma bucur ca v-am vazut. Cum te mai descurci?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
cristina_ana spune:
Am intrat repede sa va las pozele de la intalnirea cu Manga:http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuManga#
Ma duc sa hranesc copiii si intru mai tarziu.
Santorini, Mimika, bine ati revenit!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
POZE NOI
alex25 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Am intrat repede sa va las pozele de la intalnirea cu Manga:http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuManga# Ma duc sa hranesc copiii si intru mai tarziu. Santorini, Mimika, bine ati revenit! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE POZE NOI |
SUPEEEEEEER!!!!!!!!

Bravo, sa va fie de bine, tropaie invidia in mine.----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Daca nici asta nu merita sa sarbatorim .... !! Santooooo 
! Bravo Andreiutz, te pupam, sa stii ca te-a recunoscut Carina si tipa ceva la tine
.. Ma bucur sa va vad!
Unde e lumea buna? A? 
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
Reallaura spune:
hello doamnelor,
sunt franta, dar fericita. am avut zile pline si nu stiu cu ce sa incep, decat ca am cunoscut niste fete super mishto si copilasi unul si unul. am vazut si pozele de la intalniri...mai sunt si cateva din parc, dar dau ragaz doamnelor sa=si adune gandurile. ![]()
va trebui sa fac o mare lista despre zilele astea, ca sa nu uit pe cineva, but bottom line...sunt super happy ca am ajuns in Bucuresti. 

monis5 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Am intrat repede sa va las pozele de la intalnirea cu Manga:http://picasaweb.google.com/101644058848322084181/IntalnireCuManga# Ma duc sa hranesc copiii si intru mai tarziu. Santorini, Mimika, bine ati revenit! ![]() Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE POZE NOI |
tii ce de-a mamici frumoase cu pui pe masura

.Cristina nu am putut sa remarc ce blonduta este Emma
.Maria trebuie sa vii mai des, uite ce repede scoti lumea din casa

bunA seara all

Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
alex25 spune:
Eu sunt, eu sunt, eu sunt!!!

Dar deja asta cred ca nu mai mira pe nimeni.![]()
----------------------------------------------
Alex, mami de
Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!