Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

ufffff, pai pe de-o parte as face curat, dar pe de alta parte de ce sa mai ia si altcineva teapa?? parca nu=mi vine sa dau platit si expediat totusi, nu ma lasa constiinta In plus ia uite ce zice Cris 82, deci nu functioneaza optiunea asta? cine nu plateste sa nu mai poata cumpara??

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

sa ma confirme si pe mine cineva pe mailul comun ca pe restul le confirm eu.

Lali, ma bucur ca am fost originala. ramasesem fara coli si daca nu ma duceam atunci cu ele... cine stie cand mai ajungeam...poate azi . si ma bucur ca macar o pereche sunt buni de tine. le gasesti tu stapan si la ceilalti sau ii repui la bazar, nu ma deranjeaza.

am primit colete de la: mikaeela e superba gentuta si pijamalele sunt dragute si o sa le port cand scap de , rall multumesc pentru bonus (uri) si sper sa reusesc sa descurc margelele ca s-au incurcat cumplit si diannaalex daca ati vedea vestuta sigur v-ar fi ciuda ca n-ati licitat-o voi ca e mortala .

fetele cucuietele.

eseea, eu asa intelesesem ca ar fi cu bazarul. ca daca nu platesti te blocheaza. probabil e ca aia vine lupul... nu vine lupul...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
Giorgi ,la tine aveam de platit o crema ,mai e valabil anuntul sau ai trecut-o din nou la vanzare? vezi ca ti-am dat add la mess,vreau sa te mai intreb despre ceva din gospodaria proprie

Eu caut maieuri ptr. 3-4ani sau 104-110cm ,am luat de la kiabi ptr. 3 ani si parca au intrat la apa ,par de 2 ani,la fel am patit si cu niste malete si bluze de corp...o sa le pun la bazar ...

Kokiy cu scuzele de rigoare... cred ca tu mi-ai dat add si eu am dat deny ca nu recunosteam numele da mie id pe pm sa te bag eu crema te asteapta.. daca cumva ai platit-o si nu te-am bifat trage-ma de maneca...

Eu am incercat toata ziulica sa recuperez ce a-ti scris voi de vineri incoace

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Apropos de olishka a zis ca renunta la ce are in http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseNeconfirmate#
Aviz georgipuia, grati.ela, mamagiuliei, micaalsa

Inregistrat... voi reintroduce camasuta la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ca veni vorba de Miffy: in Cluj, in mall-uri si la Kaufland, exista niste magazine de distributie presa, dulciuri, carti si jucarii - I N M E D I O le zice. Nu stiu ce firma e in alte orase. Acolo, se gasesc de cumparat reviste frantuzesti pentru copii (Bilou, Picoti, Wakou, Wapiti, Toupie, Tobogan etc). Sunt numerele care au aparut acum vreo juma' de an in Franta. Cand am inceput noi sa cumparam (Bilou si Picoti, ca sunt si pentru bebelusi ), costau o nimica toata, acum s-au scumpit (12 RON, eventual mai putin numerele mai vechi). In Picoti, in fiecare numar, exista povestioare cu Miffy - noi de acolo il stim. Aceleasi povestioare sunt reluate de "Cartea copiilor", in cartile cu Miffy. Anei ii plac mai tare povestile cu Pikou, un pisoias (tot in Picoti).

Prima Picoti am luat-o pentru jucarie (ca aproape fiecare numar vine cu o surpriza-jucarie). Parerea mea e ca banii dati pe revistele acelea i-am scos cu varf si indesat, chiar daca par scumpe: asa povesti amuzante si educative au, asa activitati faine pentru bebei si copii!... Acum mai cumparam Toupie, cand ne permitem - e o revista grozava, pentru copilasi de 3-5 sau 3-7 ani, nu mai stiu. Eu n-am studiat franceza deloc in scoala, dar ma descurc cu tradusul povestilor (stiu bine engleza si romana , franceza ce am retinut din filme si ce seamana cu engleza) - asta ca sa stiti cam care-i nivelul francezei din revistele acelea. M-am gandit ca poate va intereseaza sa stiti de ele...

Editez ca sa spun ca toate cele de mai sus sunt reviste care apar o data pe luna.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesc Mady... i-am dat ADD... am recuperat tot bazarul... acum eu ce rugaminte sa am la al de sus... sa bazariti cu spor? sau sa nu-mi dati foarte mult de lucru pana maine?

Bine ca mi-am preluat corespondenta si sper ca nu a ramas careva nelamurita si eu datoare la voi cu ceva... Am trimis si eu mp la cine are de primit colet de la mine, anuntat pe mp si nerantula ca am primit avizul... mai bazaresc maine ca pic cu nasul intre taste si tre sa-i mai fac si ghiozdanul moacei mele...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Diana, mersi ca ai confirmat suma corecta.

Georgi, gata temele sau te-a ispitit bazarul? Eu incerc sa ma tin departe ca falimentez. Desi in ultimele 2 zile cu atata marfa noua, nu m-am putut abtine. Mai am o urgenta la plata si apoi ma redresez.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

fetele am si eu o mare rugaminte la voi. Cine ma poate ajuta sa scot si eu niste bani de pe pay pal ca nu merg cardurile mele si trebuie sa platesc o rata. HELP please. Multumesc frumos. ma duc sa il pregatesc pe Alex de culcare. Noapte buna

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina
Si va invit sa va redisponibilizati si produsele din http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#
daca n-ati facut-o deja.
Aviz: boticelina, ducky, alex_andra, Dodo

Acest body
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5480660510427390034

nu mai este de mult timp la mine, de cand i-am trimis Laurei toate lucrurile pe care le aveam eu de distribuit.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput