Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 41
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RHYANNA
- http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5142 este vorba despre acest sal monvas asteptam salul la adresa de pe factura |
confirmat
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
RHYANNA spune:
merci iubita madryzi iti ofer o cafea
sunt cu SARAH (azi o luam acasa)si e tare incantata de o casuta cu toate accesoriile si ma lasa in sfarsit sa stau de vorba cu voi
Eseea spune:
Mady, e ziua lui Mihai azi? Daca da, la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
kid spune:
Mady Ce rapida ai fost am confirmat si eu salul.
Am vazut ca s-a facut subiect nou la tehnice, a cerut Admin coduri de produse, cine are produse vandute si nerevendicate in o luna, va rog sa-i trimiteti mail.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
getik1 spune:
fetelor neata pe aici pe la bazar au fost puse si csotume nationale sau doar cate un obiect nu tot costume, adica iee, fota , valnic, poale?? stiti pe cineva care ar fi dispus sa puna la bazar dra nu pentru preturi exorbitante???
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
madyrizi spune:
eseea, luni e marele ev. si maine il sarbatorim si-l motzuim .
rhyanna, mersi de cafea dar o beau dupa ce termin cu ca mai e ceva pe fundul ugerului si am inceput sa-i bag lapte de vaca de ieri.
kid hi, hi... sunt iute de mana.
ca vremea e de pipi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmin012 neata si de la noi. E o zi oribila, ploua... eu am de ridicat un colet de la Georgi si sunt atat de nerabdatoare incat nu pot astepta pana luni.... Asa ca o sa vad cand se opreste un pic sa-l imbrac pe Lucas si sa plecam pana la posta. |
Uraaa... a ajuns...Sper din suflet sa va placa.
Am ridicat si eu sapcuta Winnie de la Nerantula, superba, dar spre supararea mea nu-mi pot da cu parerea... pana la urma cand arhivati se pierde acest drept? cel cu opinia? Eu una nu am arhivat nimik inca si poate ca e mai bine asa... ma simt responsabila fata de fetele care nu apuca sa primeasca calificativul de la mine... oare adminul nu poate drege macaroana asta? sa ramana optiunea de "parerea ta" chiar si dupa arhivare?
Iar am adunat plati de 70... da nu ma spuneti la berbant ca mi-o iau pe cocoasa
We placut la fete si spor la bazarit
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Jasmin012 spune:
daaa, a ajuns foarte repede, ieri, dar cum nu am fost acasa toata ziua am gasit avizul aseara. Of, si acum tot ploua.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
kid spune:
georgi Nu are legatura faptul ca este arhivat un produs cu exprimatul parerii. La produsele platite, dupa o luna nu se mai poate adauga parerea. Am trecut pe lista de doleante site sa fie scos termenul, vom vedea daca se va putea.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!