Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Laura25 Am primit azi pachetul de la tine, multumim mult. Caciulita este super, juniorului ii place foarte mult, iar pantalonii superbi!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Sa le puratati sanatosi si sa umpleti buzunarele de jucarii

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Oare cine intreba de mocasini (sosete grosute, inalte si moi, cu talpa cauciucata si antiderapanta) pentru fetite?... Ca am vazut azi intr-o vitrina de pe la noi. Erau roz, scria ca-s marimea 22-23. Nu stiu daca inauntru avea si altfel, ca eram pe goana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Oare cine intreba de mocasini (sosete grosute, inalte si moi, cu talpa cauciucata si antiderapanta) pentru fetite?... Ca am vazut azi intr-o vitrina de pe la noi. Erau roz, scria ca-s marimea 22-23. Nu stiu daca inauntru avea si altfel, ca eram pe goana.

boticelina intreba,dar o rezolv eu din Dragon

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

adra, nu pricep ce vrei sa spui. daca nu gasesti confirmarea uita-te la produs jos la intrebare/ raspuns si trebuie sa fie acolo confirmarea.

io's grea rau de cap zilele astea asa ca va rog sa aveti toleranta.

multam de sugestii pt. motz.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Nici eu nu prea inteleg, dar s-a rezolvat, mi-a aparut acolo un mesaj, exista un Dumnezeu al naucilor

Eu le-am luat nasilor la botez un robot de bucatarie, iar la turta un aparat d-ala de gatit la aburi, ca era bebe al lor pe drum.

Poate le plac gadgeturile: o rama foto digitala, chestii d-astea...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

azi am luat coletul de la sabina.p si imi plac produsele. deocamdata imi vine sapca pe scafarlie, dar la iarnafacem proba adevarata. si bluzita e frumoasa dar n-am probat-o.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

aaa, ne bucuram. Te-ai innoit, esti buna de cinste.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am terminat si eu munca in sfarsit dar sunt foarte happy ca am ridicat de la posta colete de la :

monnvas e mortal de dementiala clama deja am bagat in boala pe aicea gagicile cu pleteP.S. esarfele le pun la posta luni ca in weekend e inchis
leditia super marfa bluza
sabina sacoul ii vine ca turnat sora-miisi sarafanul lu fi-mea e cel mai tare

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

dragele mele,
pe data de 7 noiembrie o a avem botezul bebelusului si nunta religioasa, totul intr-un cadru restrans, mi-am cumparat o rochita deschisa, simpla culoarea untului...am o problema cu ce voi purta pe deasupra...aveti ceva care imi poate fi de folos si puneti la bazar... pls, pls, pls

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

daca la subiect nu s-a mai scris DE SILUAN natynic a mai confirmat in ultimul timp?

am achitat ieri un sal de la monvas

nu am scaner si trebuie sa astept confirmarea

eu am vorbit azi cu naty la telefon. va face confirmarile in curand. a fost foarte bolnava si ea si familia si i-a fost imposibil sa faca confirmarile mai ales ca i s-a stricat laptopul pe care avea instalat certificatul de internet banking. la banca transilvania poti instala e un singur PC acest certficat si daca ti se strica acel PC...nu e bine. Bolnava fiind nu s-a putut plimba pe la banci. In fine, a zis ca va intra in curand sa faca confirmarile. stati linistite, ca nu e rea vointa din partea ei, ci pur si simplu nu a putut.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Buna voua!
As dori sa-mi spuneti ce sa facem in conditiile in care la cazul lui Siluan si-al Stefaniei nu s-a depus inca raport.

Eu le dau PM responsabilelor, dar cum le abordam?

Daca ne luam dupa litera regulamentului:
- cazul lui Siluan trebuie scos
- cazul Stefaniei nu mai trebuie re-primit?

Inteleg ca nebagare de seama, nu rea-vointa ... Ziceti si voi...

i-am raspuns si rhyannei. naty a fost bolnava si a avut pc ul stricat. nu e nici nepasare, nici rea vointa...va face raportarea curand, am vb azi cu ea la telefon si a zis ca imediat ce va rezolva cu pc ul va intra la subiecte si va raspunde. as fi facut-o eu, insa nu am acces la extrase si stiind de starea de sanatate a nataliei si familiei ei, nu mi-am permis sa o barai cu telefoanele.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Confirmare plata 10 ron de la Rhyanna pt Siluan
De la 1 octombrie am reusit sa totalizez suma de 138 ron stransa de la bazar, e insa dificil de dat suma exacta deoarece explicatia nu apare intotdeauna in extrasul de cont. Acesta va fi insa pus la dispozitie cat de curand.
Ma simt datoare cu o explicatie. Am incercat pe cat posibil sa urmaresc situatia conturilor, sa confirm platile cerute, uneori cu intarziere, uneori din vina mea, alteori nu. Ideea e ca de la 1 oct am practic 3 joburi; in afara de asta, cu exceptia bonei (care are si ea programul ei fix) nu ma ajuta absolut nimeni si am copil mic de crescut. Am probleme de sanatate, si nu usoare. Am facut tot ce am putut ca sa ajut la cazul lui Siluan dar, recunosc, ma simt deja usor depasita. Banii sunt toti in cont, nu au fost virati catre Simo inca, aceasta fiind dorinta ei.
Multumesc tuturor pt intelegere!

Mergi la inceput