Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 37
RHYANNA spune:
daca la subiect nu s-a mai scris DE SILUAN natynic a mai confirmat in ultimul timp?
am achitat ieri un sal de la monvas
nu am scaner si trebuie sa astept confirmarea
cris_82 spune:
rhyanna eu mi-am oprit cea pentru exfoliatul unghiilor,si sincer...e nemaipomenitadupa 4 zile nu mi se mai exfolia nici o unghie si erat foarte tari si lucioasema bucur ca esti multumita
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 rhyanna eu mi-am oprit cea pentru exfoliatul unghiilor,si sincer...e nemaipomenitadupa 4 zile nu mi se mai exfolia nici o unghie si erat foarte tari si lucioasema bucur ca esti multumita brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
si eu am probleme cu exfolierea
nu mai ai unul te rog?
cris_82 spune:
astept zilele astea sa vad ce mai primesc,sau daca mai primesc si daca e te anunt
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Alex@Sara spune:
citat din mesajul lui anna-mama Buna, Mai am venit si eu cu o dorinta bazareasca: cine are de pus la bazar pluovarase de baietel de 2 ani? mi-ar placea sa fie culori deschise si mai simple, nu incarcate cu desene si multe culori... stiu ca sunt pretentioasa Alex@Sara, ce tare, si sotul meu tot de miercuri e plecat si vine azi, iar noi ne facem de cap bazarind de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
niste bluzite(dar mai de casa0,cred ca o sa pun eu duminica.
sa nu imi zici ca sotul tau a fost la team buildingul HP de la Geoagiu bai,ca la urmatorul te iau si pe tine si mergem si noi cu ei .
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ducky spune:
Fetelor, in primul rand va doresc un weekend frumos si cald.
Apoi, pentru ca eu sunt prinsa cu mult mai multe decat mi-as fi dorit, VA ROG sa ma scuzati dar pachetele urmatoare vor pleca de la mine abia marti dimineata. Multumesc mult pentru intelegere.
Astept confirmarea platilor pentru David si Marius Andrei, cand se va putea.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex@Sara
niste bluzite(dar mai de casa0,cred ca o sa pun eu duminica. sa nu imi zici ca sotul tau a fost la team buildingul HP de la Geoagiu bai,ca la urmatorul te iau si pe tine si mergem si noi cu ei . Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 |
tare, si al meu a fost la team building, dar la cheile gradistei. fara putin nu ne-am potrivit, ca o puneam de o ieseala la urmatorul TB
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ellinia spune:
Buna!
M-am "curatat" si eu de datorii, gata. Trimit chitantele luni de acum. Bine ca mi-am luat de-o grija!
Sa aveti un wk-end placut!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui RHYANNA jasminsuper setul miroasa fix pe gustul meu s-a lasat greu aseara fetelor pe cosmetice si altadata voi fi clienta voastra multumim |
cu multa placere draga mea, te mai astept. Sa ti-l dai cu placere.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
adra_bell spune:
am pus masuratori la o fustita din bazar, mi-a trimis euaana intrebare, dar am sters-o din greseala si nu mai stiu unde sa-i raspund
Boticelina, am facut factura, e bine? mie pana acuma imi aparea acolo factura gata facuta si mi-a trimis cineva mesaj ca e platita. Nu stiu cum e corect, o trec platita? am sters mailul, le am p-astea cu stersul
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=3&folder=clipe de vara 2010" target="_blank">soare si floare la concurs
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce