Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 34
Laura25 spune:
Ba da, Alexandrina, asa e, ar trebui un raport la zi.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
boticelina spune:
Deci io urc incaltari, da?
Miha ti pup , ma bucur ca va pot ajuta. Tre' sa ne vedem sa-ti dau bunurile... Sau sa ti le pun la posta?
Cris, poti pune 7 lei pentru ghetute in contul oricarui copil/caz drag inimii tale
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Miha,scuze,am scris rapid mesajul(vazusem de ieri banii)in timp ce David tragea de mine sa ma duc sa-i iau cartile din pat,ca le aruncase el si urla.(de dat jos din el poate,insa de urcat nu,ca vine mai inalt,desi de 2 zile tot incearca sa se urce si-n pat,nu doar sa se dea jos din el
pup
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Miha ti pup , ma bucur ca va pot ajuta. Tre' sa ne vedem sa-ti dau bunurile... Sau sa ti le pun la posta? |
daca ti-e mai usor asa....chiar n-om fi in stare sa ne intalnim?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Leditia Miha,scuze,am scris rapid mesajul(vazusem de ieri banii)in timp ce David tragea de mine sa ma duc sa-i iau cartile din pat,ca le aruncase el si urla.(de dat jos din el poate,insa de urcat nu,ca vine mai inalt,desi de 2 zile tot incearca sa se urce si-n pat,nu doar sa se dea jos din el pup |
ledi,am glumit si io nitel putin...
of,tre'sa ne intalnim sa-ti dau alea!poate reusesc sa dau o fuga diseara,dar sun inainte!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
diana2242 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
cris,vezi ce inseamna sa-ti faci masculul fericit?te face si el pe tine fericita....concluzia? trebuie sa mai adaugam si produse pt masculi... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
deci ai dreptate deplina asta vroiam si eu sa sugerez ca sunt tare suparata,m-a prins barbatul in flagrand cu o comanda de mop cu abur( a sunat aseara la 8 curierul si a raspuns sotul,nu s-a suparat el tare dar m-am suparat eu mai tare asa ca trebuie sa mai punem si pt ei cate ceva)in alta ordine de idei pe supararea mea aia mare de aseara mi-a venit astazi coletul de la Ducky si nici nu stiti ce fericita m-a facut pantalonii sunt cei mai tari putin mari in talie dar stau astazi cu ei si daca chiar cad de pe mine ii duc la croitor daca nu nu astazi sunt in tonuri de crem si maro imbracata zici ca-s vre-o mare doamna care se imbraca frumos prin casa si nu face nimicpantofii cei negrii imi vin bine dar nu ii pot scoate acum ca nu vreau sa imi supar sotul de tot asa ca ii mai tin o sapt si cei roz putin cam mari dar frumosi foc asa ca o sa ii port am si cativa pantaloni roz si bluze destule asa ca ii asortez fara probleme.si mercic Ducky a meritat asteptarea ca de data asta a venit cam greu coletul.
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
boticelina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
ledi,am glumit si io nitel putin... of,tre'sa ne intalnim sa-ti dau alea!poate reusesc sa dau o fuga diseara,dar sun inainte! |
Duamnelor, duamnelor, daca va intalniti mai repede decat voi reusi sa ma vad eu cu Miha, Ledi ii dai te rog inelusele mele Mihaelei? Asa doboram sapte dintr-o lovitura Pliiiiz
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui boticelina Duamnelor, duamnelor, daca va intalniti mai repede decat voi reusi sa ma vad eu cu Miha, Ledi ii dai te rog inelusele mele Mihaelei? Asa doboram sapte dintr-o lovitura Pliiiiz |
Boti,am retinut!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
confirm plata rhyannei de 45 ron!
multumim frumos!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Leditia spune:
Boti,e super asa,chiar voiam sa te intreb daca i le pot da Mihaelei,ca barbata-miu iar nu are masina de la job..si abia dupa 3 nov o sa aiba si as putea veni sa ti le aduc.pup
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.