Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 26
cris_82 spune:
Am facut reduceri!!!!!!!!!!!!!!!
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
rezolvat si restanta asta. Ai iesit din spital? Sa fiti sanatoase ! hainute de vanzare |
EU ERAM
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mistral Mihaela770,vad ca ai confirmat plata la poseta asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5279 insa nu am platit-o inca.Sper sa ajung azi la banca. |
in loc sa confirm blugii cristinei,am confirmat poseta ta...nu-i bai,eu sunt convinsa ca vei plati!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
boticelina spune:
Deci, am platit tot! Trimit mai tarziu chitantele pe mail
Am primit 20 de perechi de incaltari, marimi intre 20-23, abia astept sa le pozez si sa le pun, Cris dintre ele si-a ales ieri , azi am mai primit inca vreo 6 perechi (un coleg de munca e donatorul
Eu am primit pachetelele de la Mady si Monnvas, Monila multumim pt bonus, ne potrivim la gusturi, daca ajungea la bazar, sigur o licitam , iar fustita imi vine foarte bine si imi place foarte mult, abia astept s-o imbrac (da' trebuie intai sa apuc sa ma epilez ). Am aviz de la Ada, sper sa jung azi sa iau rochita
Dodo tu sigur poti vedea ca au intrat banutii de la mine, imi pui si mie te rog la posta fustita, ca am o cumetrie saptamana viitoare si pentru aia am luat-o... pliiiz
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui boticelina Dodo tu sigur poti vedea ca au intrat banutii de la mine, imi pui si mie te rog la posta fustita, ca am o cumetrie saptamana viitoare si pentru aia am luat-o... pliiiz |
au intrat banutii,dau semn cum pun la posta cel tarziu luni dimineata
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Ella,scriu mai des la subiectul lui David de aici de la umanitare..Imi pare tare rau,ca mereu uit sau nu am timp sa mai scriu si acolo..Uneori nu mai am timp sa scriu nici la mine la odisee.
Acum e bine David,ieri nu mi-a dormit,il chinuie niste masele rau de tot,aseara s-a trezit urland dupa nici o ora de nani,nu am reusit sub nici o forma sa-l calmam..nu mai stiam ce sa-i facem,deja se umpluse si de muci si de toate cele,nu mai respira bine..Am incercat sa-i dau pe gingiute cu gel -calgel si nu am reusit ca urla din toti rarunchii..apoi mi-a vomat peste tot..Asa ca la 11 seara stergeam voma,adunam lenjerii sa le bag la spalat azi(numai ca am aflat ca e sarbatoare,asa k stau cu ele aiurea),frecam covoare si stergeam parchetul..In timp ce taica-su il bagase in cada cu apa,sa-i faca baie si sa se joace acolo sa se calmeze..Pana am pus copilul iar la nani si ne-am spalat si noi ca eram si noi plini de voma..s-a facut 12,30..Pe la 1 m-am culcat,iar la 6 eram deja in picioare..Cam asta facem noi..
pup si mersi de intrebare.
Banii ii confirm cand intra..multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
kid spune:
Leditia In vara cand am fost eu ultima oara la ikea aveau gard de protectie pentru copii, din lemn, era cam 180 de lei.
EllaX Nu spuneai ca dupa 18 platesti? Sper ca nu te-ai grabit din cauza mea.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
gianina spune:
buna,
am mai pus la bazar o bluza zara pt. 12-18 luni:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6566
toate cele bune,
Gianina,mami de Simo si Ade
EllaX spune:
citat din mesajul lui kid EllaX Nu spuneai ca dupa 18 platesti? Sper ca nu te-ai grabit din cauza mea. |
Nu, nu m-am grabit din cauza ta! Eram chiar relaxata si bucuroasa: mi-ai trimis pachetul inainte sa fi platit - "uite, dom'le, ca mai exista incredere pe lume!". Mi-au intrat niste bani - putini, dar neasteptati - si am zis sa platesc macar o parte din datorii.
gianina spune:
si o rochita pt. 9-12 luni cred eu (am trecut dimensiunile)
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6571
Gianina,mami de Simo si Ade