Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor dupa ce platesc unde trebuie sa anunt prima data??
multumesc

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nasol ca se intampla chestii din astea ...Eu nu am dat nici un calificativ negativ pana acum , nu am avut de ce. Pana acum totul este in regula .

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ada, iti reproduc mesajul primit:

"Cum adica,am platit acea bluzita de foarte mult timp.Am tot avut unele discutii cu vanzatoarea,care desi in pagina de licitatii apare transport inclus( m-a obligat ca sa spun asa sa fac o tranzatie pe cardul unei persoane).
Am facut si aceasta chestie de aproape o luna daca nu mai bine,dar nu mai am chitanta, am sa merg la banca sa vad ce pot sa fac.
Iti dai seama ca nu ma joc eu pentru 23 de lei.
Mersi de informatie."

Edit: te rog sa-mi spui si tu pentru cine a fost donat produsul si la cine trebuia sa puna banii.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Dodo fa factura pls sa vad cat am de plata.si in legatura cu Pecu pt Diana imi cer scuze am uitat dar ii pun data viitoare sigur.mercic Mady pt avertizare.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Dar n-a platit nici un transport...eu am trimis coletul pe banii mei, a trebuit doar sa depuna suma in cont. Eu am pus donatorul alege, dar cand m-a intrebat in ce cont sa depuna i-am dat contul mariei_rubi, pentru ca era in perioada campaniei pentru ea. I-a fost greu sa raspunda la mailurile mele cum ca a achitat? Eu am zis ca nu reusesc sa identific toate numele in extrase, si sa stiu care sunt donatii si care pentru bazar... Daca a achitat..foarte bine. O sa iau iar toate extrasele ce le am de la Cristina sa identific plata.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ti-am trimis pe mailul general ultimul mail schimbat cu ea... Nici nu stiu in care extras sa caut...BRD...ING??? Na...asta e.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

am pus niste produse in bazar care s-au vandut pt maria rubi...vreau sa stiu eu cat sa mai astept?sau cum procedez ca vreau sa trimit coletele persoanelor care au castigat?cine imi zice daca au platit sau nu?si nu ar tb sa primesc pm de la cele care au castigat cu adresa de livrare si link?

poate par aiurita(nu ca n-as fi) dar nu vreau sa intarzii cumva cu expediarea coletelor si sa-mi iau aviz negativ

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

am primit de la Laura coletul ,ffff frumoase lucrusoarele
si inca un colet cu o pereche de blugi (cred ca mi-a trimis alta pereche )dar nu mai stiu de la cine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput