Bazar umanitar *** 48 ***
Raspunsuri - Pagina 15
Eseea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Nu poti "dubla" anunturile? Adica pui produsul la bazar cu anunt nou si gata? Si le tii si pe madame in sah CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
pai eu am pus din nou anunturile, ba un produs l-am si vandut altcuiva intre timp dar facturile lor tot mi-au ramas!!!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Leditia spune:
Am si eu noi produse de la juliasm si monior,carora le multumesc si ii multumesc si Dariei ca s-a ocupat de tot.
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=leditia&searchtype=2&show=current&startcount=41&endcount=60&page=3 de aici incolo
De asemenea am mai facut reduceri de pret la multe din produsele mele.
Sa aveti spor.
Si la multi ani sanatosi si fericiti lui Andrei,baietel scump de Valentina.
o seara buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
valentina_22 spune:
Multumim pentru toate urarile si le intoarcem inzecit.
Astazi am fost cumintei si din motiv de copil bolnavior. L-am tinut doua saptamani acasa ca a fost racit, saptamana trecuta l-am dus si l-am luat vineri, iar bolnav si acum il tin si saptamana asta acasa pe tratament. Deja este mai bine. Imi cam pare rau insa ca a ratat petrecerea de la gradi de ziua lui. Sambata insa ne dezlantuim si speram sa ne insanatosim pana atunci. Cu aceasta ocazie vreau sa cer o mica amanare pentru plata produselor ce tocmai le-am castigat. Toti banutii mei pusi deoparte s-au dus pe aerosolii lui Andrei.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
simonapro spune:
La multi ani fericiti Andrei!
Am primit coletul de la Kid: multumim frumos si pentru bonus, or sa ne fie de mare folos tot anul.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
sabina.p spune:
Buna seara
Confirm de la valenita 20 lei,
Maine voi pune cateva colete,am rugamintea daca este cineva caruia trebuie sa-i trimit.. sa-mi dea un pm...
Va multumim tuturor.
O seara frumoasa!
Ancutza_Bro spune:
Dodo banutii de la mine au ajuns?
astea's ghetutele http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4048
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Dodo banutii de la mine au ajuns? astea's ghetutele http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4048 Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Era chitanta in mail. Am trimis mail de confirmare.
Nu mai cereti confirmari si aici daca trimiteti dovada platii.
hainute de vanzare
ellinia spune:
Neatza!
Incepe sa fie foarte frig. Asa ca va intreb daca nu aveti pantaloni grosi, dublati, pentru 6 ani! Raiat, blug, nu conteaza, important e sa fie grosi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
adablackcat spune:
Neata fetele!
Valentina, la multi ani puiului tau!
Am trimis acum pe mail la bazar chitantele si linkurile produselor pe care le-am achitat ieri in BRD la Sabina si Mihaela. Sabina, mi-am achitat si datoria pentru PECU de tura trecuta. In rest..o sa-si faca fetele treaba de a trimite mailuri de confirmare donatoarelor de la care am castigat.
O zi minunata sa aveti!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Laura25 spune:
Buna dimineata!
La multi ani , Andrei! Sa cresti mare, sanatos si plin de noroc
Am primit coletul de la kid cu tricouri frumoase foc si un bons care face o fetita extrem de fericita. Multumim mult, kid!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me