Bazar umanitar *** 48 ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Astazi imi platesc si eu restantele, dintre care una face luna, asa ca va rog sa nu le repuneti la bazar

Hainute de vanzare

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Hakuna matata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ce facem in situatia asta: licitez ceva si ma retrag. Sunt singura care liciteaza. Factura nu se poate anula, sau cel putin eu una nu am gasit cum. Ce face vinzatorul: o bifeaza ca platit si expediat si o repune la bazar. Alta solutie este? ca sa nu mai trimitem n mailuri la admin sa anuleze.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana, mie nu mi se pare corect asa ( aceeasi problema am si eu, uita_te pe paginile anterioare), am pus subiect acum la defectiuni tehnice sau cum se cheama. De ce sa bifez ca platit si expediat? Unu ca nu mi se pare moral din moment ce persoana nu are macar bunul simt sa raspunda la mailuri si sa zica naibii ceva si in al doilea rand bifez caplatit si expediat si poate chiar vine persona sa se planga ca a platit!! ( ca doar eu am marcat asa ceva) dar nu si-a primit produsul! Ei, ce ziceti, v-ar placea??

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Ana, mie nu mi se pare corect asa ( aceeasi problema am si eu, uita_te pe paginile anterioare), am pus subiect acum la defectiuni tehnice sau cum se cheama. De ce sa bifez ca platit si expediat? Unu ca nu mi se pare moral din moment ce persoana nu are macar bunul simt sa raspunda la mailuri si sa zica naibii ceva si in al doilea rand bifez caplatit si expediat si poate chiar vine persona sa se planga ca a platit!! ( ca doar eu am marcat asa ceva) dar nu si-a primit produsul! Ei, ce ziceti, v-ar placea??

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Eseea, corect ce zici tu. Am citit din urma.
Dar daca licitez ceva si cind vin masuratorile imi dau seama ca e mica/ mare, sau ma razgindesc ca nu am bani, etc, motive pot fi multe. Eu zic de varianta in care anunti donatorul ca te retragi.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Noi, 2 minuni:

Eseea, corect ce zici tu. Am citit din urma.
Dar daca licitez ceva si cind vin masuratorile imi dau seama ca e mica/ mare, sau ma razgindesc ca nu am bani, etc, motive pot fi multe. Eu zic de varianta in care anunti donatorul ca te retragi.

hainute de vanzare

asta e altceva! desi ideal ar fi sa nu se liciteze pana nu intrebi una alta donatorul, ca exista rubrica de intrebari la fiecare produs. dar da, pot exista situatii diverse in care nu mai poti plati, sper sa se intample totusi rar. dar oricum, ar trebui gasita o varianta de administrator. Pune si tu intrebarea la anunturi tehnice, unde am facut eu subiect, poate raspunde admin.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Fetele, cine are drum la Ikea? Si poate sa-mi cumpere si mie acest borcan cu margele http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/12/30/mozaic-din-margele-de-polietilena/
Plissssssssss.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:

Fetele, cine are drum la Ikea? Si poate sa-mi cumpere si mie acest borcan cu margele http://talentedenazdravani.ro/blog/2009/12/30/mozaic-din-margele-de-polietilena/
Plissssssssss.

hainute de vanzare

Ana, la ce pret este borcanul ?

Georgiana, abia azi trimit cartulia spre tine, imi cer mii de scuze, efectiv sunt luata de kkturi si santierul din birou si n-am apucat si am si uitat efectiv

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

25 lei borcanul si tablitele 6 lei toate.

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:

Plissssssssss.

hainute de vanzare

Ana, la ce pret este borcanul ?

Georgiana, abia azi trimit cartulia spre tine, imi cer mii de scuze, efectiv sunt luata de kkturi si santierul din birou si n-am apucat si am si uitat efectiv

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ana i, eu am drum saptamana asta, nu stiu exact cand, tb. Sa ma anunte cand vine covorul. Daca ai timp sa ma astepti spune-mi.
Jasmin, ce lb straine stii?
Da-mi mail, nu pm ca sunt pe tel.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma pot lipi si eu de cineva care merge la Ikea, platesc online si posta si tot
Ana, multu pt info, ar fi perfect pt MosNicolae

Mergi la inceput