Vopsele prietenoase pentru par
Buna, am nevoie de sfaturi intime de ingrijire :)
Sunt nevoita sa ma vopsesc singura o vreme, si caut deci sa imi cumpar vopsea.
Imi trebuie un blond :)) - cu ce vopsele aveti experiente bune? Adica sa nu arda pielea capului si sa tina o culoare buna (adica sa nu se piarda de la prima spalare) ?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
sdcristian spune:
blond mi-a iesit bine cu loncolor, palette (daca vrei si decolorare), sau l oreal preference. ultima cred ca e cea mai blanda cu parul, plus ca e usor de aplicat acasa. si mai era bess, dar nu am mai vazut de mult timp in magazine.
cait spune:
Cei de la Garnier au scos o vopsea fara amoniac care nu mai miroase ca cea veceh si nici nu mai ustura.Eu mi-am luat o nuanta de blond si e super, prinde f bine si tine.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
desprecopii spune:
fetelor, dar eu sunt obisnuita cu vopsea din aia - dai direct pe par si iese blond -nu stiu cum e sa te decolorezi in avans si nu vreau asta. Deci se da cu vopsea direct si - gata blondul, nu?
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii fetelor, dar eu sunt obisnuita cu vopsea din aia - dai direct pe par si iese blond -nu stiu cum e sa te decolorezi in avans si nu vreau asta. Deci se da cu vopsea direct si - gata blondul, nu? ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Cea de care iti scrisesem eu asa faci dai direct si iese blond fara nici o decolorare.Ai mai multe nuante de blond in functie de cat de deschis il vrei.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
ellinia spune:
Eu am experienta cu cea de la Garnier. Nuante de blond amestecat, un 9 cu un 8 si iese un blon inchis, doar 9 pentru blond deschis, pe parul natural saten. Vopseaua are decolorant in ea, deci nu trebuie decolorat parul inainte. De cand a aparut Garnierul fara amoniac, ma vopsesc tot cu aceleasi numere, fara probleme. De ceva vreme insa am observat destul de multe fire albe , in conditiile in care am o luna cred, de cand m-am vopsit...
Era un subiect acum cateva luni cu vopsele care sa acopere firele albe. Cred ca trebuie sa-mi schimb vopseaua, dar nu stiu cu ce anume. Are cineva subiectul respectiv?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
desprecopii spune:
pai normal - si mie imi trebuie vopsea care acopera si firele albe
sdcristian spune:
ceade la palette are decolorant care se pune in vopsea, asta daca ai naturalul foarte inchis
daca nu ies bine si celelalte nuante de blond de la ei
dar parca tot preference e mai buna
cu garnier fara amoniac am patit-o - am vrut blond bej, asa arata pe paleta de culori, si mi-a iesit aproape brunet, desi am respectat toate instructiunile. asta pe par blond platinat. eu nu o mai cumpar niciodata.