Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Am dat cu search acum si la farmaciile Dona se pare ca au!

Irina ~ 28+ cu Patrick Ianis

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce faceti fetele?????

noi am luat o mica pauza de la curatenie..
ce era mai greu, adica spalat, sters tot a trecut..acu au ramas hainele sa le iau sa le pun in sifonier, si de aranjat chestiile astea marunte..
mai fac cat pot in seara asta, restu maine.

cam liniste pe aici ce ai patit??? p unde sunteti?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Eu sunt pe aici, s-ar parea ca fetele au treaba sau au iesit la plimbare, tot a fost frumos azi afara.
Ma bucur ca mai ai un pic si ai terminat de facut curatenie.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele, am sosit de la morfo, bebelusii sunt fetita si baietel, niste zgubilitici, cu picioare si maini in cap, etc, 2 ore fix a durat fenomenul de stat pe spate, dar nu m-am plans, fetita are 430 gr si baietelul 550 gr, diferenta de o saptamana intre ei exista si acum si va ramane probabil...toate masuratorile normale...

dar, o problema...colul 1,5 cm..de la 3,8 acum nici 2 saptaani...ce e drept l-a masurat endovaginal la sfarsit...si dupa atata presare pe uter e posibil sa se fi scurtat, sau etc motive, dcotorita a zis sa stau in repaos si sa vb si cu profu, poate tb facut cerclaj...sa repet eco endovaginala peste o saptaman..poate se mareste din nou..auziti oscileaza...

ce parere aveti, sa incerc intai cu repaos la pat???ce sa fac??sunt ingrijorata???

fluturas 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele! Am revenit si noi (eu si pitica) pe aici...tot mai grase pe zi ce trece Parca mi se pare ca ma rotunjesc incet, dar vizibil, in fiecare zi... Vreau de cateva zile sa va intreb ceva, dar ma tot iau cu altele. Cat ati avut voi glicemia la ultimele analize? Eu am avut 81 si dna dr m-a certat, mi-a spus s-o mai raresc cu dulciurile ca peste 85 e nevoita sa-mi faca testul de toleranta la glucoza. Eu inainte de sarcina aveam 80, deci n-a crescut mai deloc, dar dna dr spune ca in sarcina ar trebui sa scada un pic, deci acum ar fi cam mare. Loutzy, tu cat aveai glicemia de ti s-a recomandat testul de toleranta?

In alta ordine de idei, de miercuri incepem (eu si tati) cursurile prenatale. Tare sunt curioasa cum or fi. Off, fetelor, am intrat in linie dreapta, ma apuca niste emotii....

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Fluturas ma bucur pt vestile bune pe care le-ai primit. Incearca sa stai cumintica in pat vreo cateva sapt. Daca te mai duci la munca ia-ti un medical.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Roxx nu stiu ce glicemie aveam. Eu fiind abonata la Medicover intra in protocolul de sarcina ca trebuie facut la 26 de sapt. Chiar mi-a placut ce gust avea glucoza aia. Si daca tot nu platesc de ce sa nu-l fac? Eu aveam glicemia inaite de sarcina in jur de 90 si scazuse pe la 70.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

salut fetele. si eu fac miercuri testul de toleranta. aici il face toata lumea. Poate pt ca ei mananca mai dulce (pana si painea e dulce )
Intrebare- voi imi vedeti postarile??

27

Mergi la inceput

Eu le vad Foxy. De ce?

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si eu le vad...Nu mai e nimeni pe aici???

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput