Ghiocei de Martie-Aprilie***260***
Raspunsuri - Pagina 2
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
imi plac si mie produsele de la ei... si cand ma gandesc ca vineri i-am luat lui dragos unul a 50 ron care nu zic cum arata fata de cele de la ei dragastoasa de Dragos |
Ce i-ai luat de 50 RON,camasa, geaca sau plovar? Daca vrei ceva din catalog zi-mi, ca te ajut cumare drag
Olga, mamica lui David iepurasul
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ce i-ai luat de 50 RON,camasa, geaca sau plovar? Daca vrei ceva din catalog zi-mi, ca te ajut cumare drag |
pulover i-am luat 2 la 50 ron/buc ...imi plac ca de aia le-am luat dar nu sunt nici pe departe asa de misto ca cele din catalog kiabi
mi-ar placea sa ma ajuti tot cu unul ca ptr dei-dei de ana dar na ca nu stiu masura, drg e mai mic ca el si david
dragastoasa de Dragos
olishka spune:
pulover i-am luat 2 la 50 ron/buc ...imi plac ca de aia le-am luat dar nu sunt nici pe departe asa de misto ca cele din catalog kiabi mi-ar placea sa ma ajuti tot cu unul ca ptr dei-dei de ana dar na ca nu stiu masura, drg e mai mic ca el si david dragastoasa de Dragos |
Pai si ce masura poarta de obicei? Unul de 18 luni este ok? Care plovaras iti place, tot cel de la pag 16?
Ilinca_M. spune:
Cand eram mai amarata ca-s atatia ghiocei si mamici bolnaviori, dau de povestea Olishkai de m-a bushit cafeaua pe nas. Ah, nu e funny situatia in sine, ca io cred ca faceam infarct (urasc artificiile) si-l balacaream pe sotz mai rau ca tine (cred) dar mi-am imaginat toata scena si mor de ras Si aia cu "sa fumati o tigara!" e de coma:)))
In nota asta sa va povestesc si eu de ieri de-ale maica-mii. Sophiphi avea chef sa umble-n 4 labe prin bucatarie (rar o apuca de cand e bipeda, dar o mai apuca) si maica-mea toata moralista:"vaai, umbla pe jos pe gresie...se si murdareste..." si dintr-o data, foarte serioasa, catre Phiphi:"STAND UP!" (am crezut ca ma shushu de ras...va dati seama ca maica-mea are 66 de ani si in afara de rusa n-a facut alte limbi straine la scoala...dar vad ca le prinde din zbor...ca si cand se enerveaza pe mine mai imi trage cate-un "fuck you":)))
Tot atunci, cand vede ca n-are ce discuta cu Sophiphi imi zice mie:"da' ridic-o, vezi caumbla cu mainile pe jos si stii ca le baga-n gura..." La care io:"isi face imunitate". Ea:"ce-mi place la tine ca la toate ai un raspuns!" Io:"dada, si mie-mi place". Ea:"da...ce conteaza ca e o aberatie, e tot un raspuns..."
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui olishka Pai si ce masura poarta de obicei? Unul de 18 luni este ok? Care plovaras iti place, tot cel de la pag 16? |
tot acela dar cred ca e bun marimea 86, m-am uitat si pe site-ul din fr la marimi si sa ma uit si la alte culori
edit. exista si culoarea asta http://www.kiabi.com/garcon_1-5/pulls-gilets-sweats/gilet-zippe-a-rayures/116/P208389 dar mai frumos e cel din catalog rom
dragastoasa de Dragos
olishka spune:
Ilinca sincer, si eu radeam pe sub mustati de situatie, dar trebuia sapar serioasa in fata lui Cristi si sa-l cert ca doar a facut o tampenie
Mie imi place tare mult de mama ta, ne povestesti numai lucruri faine despre ea si se vede ca semanati. Cel putin,simtul umorului il aveti amandoua f bine dezvoltat. Si acuma imi aduc aminte si rad de faza cu Sophi si mucii. Nu mai tin minte exact cum era faza, dar stiu ca i-ai scos tu mucii,s-a suparat Sophi si mama ta a zis ceva de genu ca sunt ai ei si cum sa nu sesupere daca i-ai luat. Poate imi aduci tu aminte exact fraza,caci ma amuz mereu cand ii scot mucii lui David si se supara
olishka spune:
tot acela dar cred ca e bun marimea 86, m-am uitat si pe site-ul din fr la marimi si sa ma uit si la alte culori edit. exista si culoarea asta http://www.kiabi.com/garcon_1-5/pulls-gilets-sweats/gilet-zippe-a-rayures/116/P208389 dar mai frumos e cel din catalog rom dragastoasa de Dragos |
Ok, s-a notat.
adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui olishka Ok, s-a notat. |
merci. am sa vb cu miha daca are bani la ea sa iti ea ca acasa ne reglam noi
dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ce bine sa deschid laptopul si sa am ce citi: asa va vreau, active si cu chef de povesti dis-de-dimineata!
Anamariame, Gianina, sanatate fetitelor bolnavioare! Greu este sa fie bebele bolnav!
Asa-i ca-s faine hainitele alea?! Si preturile mi s-au parut foarte mici!( Bine, pe mine m-a vrajit culoarea, dar, daca-s si ieftine, cu atat mai bine!)
Olga, am tras un ras sanatos de dimineata! Artificii in casa si copii fumatori...voi chiar nu va plictisiti! Ma bucur ca s-a adaptat Chiti la noua scoala, e bine ca merge cu drag...cat despre trezitul de dimineata, cui ii place? ca mie sigur nu!
Dyana, mama-mama, ce de mancaruri ai facut!!! si mai ai si vreme sa ai grija de Mutzu! Esti grozava, tufata, eu n-as fi in stare!
Va las niste poze recente cu Andrei http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Toamna2010# si ma duc sa beau si o cafea nevirtuala!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Olga, sa-i dai un Mihaelei din partea mea! ( da-i-l in varful nasului, sa fie personalizat!)
Ilinca, mama ta e super; eu m-am trezit cu tanti lui Andrei ca-i canta (in engleza!) Guliei o piesa din "repertoriul" unei jucarii pe care o avem. Ideea e ca tanti nu stie in rest boaba de engleza...dar la atat antrenament, apar si rezultatele!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)