Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
Doloress spune:
Desiree pai cred ca prima e cu prescriptie, sigur, iar apa de gura nu cred ca ar fi putut sa i-o dam, urla la orice ii atingea limbuta. Bine ca s-a terminat de-acum. Ar trebui sa fim mai stricti cu spalatul pe dinti, noi nu prea il spalam des pentru ca nu suporta, se spala singur si numai cat bea apa si incghite pasta, suge periuta. Ai vostri copii au invatat sa scuipe? Cum stati cu spalatul pe dinti?
Socrate tinem pumnii, o sa fie bine!!! Cu sculatul noaptea poate simte tensiunea si agitatia voastra, imi aduc aminte cand era Sebi mic, el si cu Patrick erau aia super-sensibili care prindeau orice emotie. Poate maine o sa va linistiti putin, cand vin concluziile.
Alysh normal, asa cred si eu, in timp un frate-sora nu poate decat sa ajute copilul mai mare (sau mai mic), eu asa cred cu tarie, eu nu-mi inchipui viata fara sora-mea. As fi pierdut o mie si-o suta de experiente minunate care m-au imbogatit enorm. Zic numai ca intr-o faza din asta in care copilul mare e extrem de posesiv si agresiv cu lucrurile lui, un frate ar putea sa faca mai rau, pe moment.
Ai castigat pariul?
Sa stii ca vreau idei de la tine dupa nastere, cum sa-mi educ vointa. Pariu nu tine la noi, ca al meu sot nu ma incurajeaza deloc, lui ii plac femeile plinute si mereu imi zice ca arat super.
Laurita sanatate lui Mirci, sa nu ia si Ilincuta. 
Lorich ma bucur ca ati avut o noapte buna! Ma mir mereu ce repeed functioneaza aerosolii vostri, la noi nu se da nimic decat apa cu sare din aia, dormit inclinat si umidificator, in rest nada de nada, ne chinuim cate 2 saptamani cu mucii.
Stefany sa stii ca mai au si perioade in care nu papa prea bine, eu sunt experta. Daca el e un mancacios de obicei, eu zic sa-l lasi, ca-si va reveni el. Daca insisti mai rau faci, iti zic din proprie experienta. Haha, al meu daca papa 3 biscuiti si doua bucatele de branza la o gustare sunt cea mai fericita.
Ylari bine ai revenit pe la noi cu vesti, wow, ce fain ai slabit! Bravo! Asa si noi, al meu cere la toaleta, insa apoi vrea pampers, i-as pune eu chilotel insa nu vrea. Ieri am uitat sa-i duc pampersi la gradi si e cam ultimul ramas, asa ca doamna chiar nu mai avea, l-a lasat toata ziua in chilotel. Nu a facut deloc pe el, insa cica toata ziua a urlat si s-a tinut de cuc ca vrea pampersul, vrea la mama sa-i puna pampers.
Luminel deci o duci pe Cristiana inapoi la tara? bafta in cautari, sa gasiti ceva fain si o cresa buna! 
22+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Simonix wow, ce intamplare oribila! Nu credeam ca se intampla din astea in tarile civilizate... Dar oameni din astia sunt peste tot, ce sa zic.
Asa si noi, stam minut de minut de fundul lui, eu nu fac absolut nimic, nici macar nu spal un vas pana nu-l preia tati si-l tine in priza. Mai vine la mine si mai facem impreuna, spalat vase, rufe, etc. Dar niciodata nu se joaca singur sau sa se uite singur la desene (ca a inceput si el sa se uite, in sfarsit de vreo 2 saptamani) Trebuie sa stam langa el sa-i raspundem la cele 1100 de de ce?-uri.
Simona multa sanatate lui Matei!
22+
Alysh spune:
Doloress, scumpa mea, sa stii ca eu in 1 rand pt sotul meu slabesc. El desi e un grasan de 100 kg ma vrea slaba, imi spune mereu, mereu
In plus nu stiu cum s-a nimerit ca am primit la "complimente" dupa nasterea asta de
.gen, la vreo doua saptamani dupa ce am nascut, m-am intalnit cu o mamica la cresa care ma cunostea si m-a intrebat..." cat mai aveti doamna"
, o dra la un botez prin august mi-a zis "sa fie intr-un ceas bun" si eu am intrebat "ce anume" si mi-a raspuns "bebele din burtica" 
...m-am intalnit cu o colega de facultate in Ikea si in prima secunda mi-a zis "vai, draga, ce-ai mai crescut"
si tot asa, am avut parte numai de personaje de0astea simpatice dar uite ca m-au motivat. Nu, n-am castigat inca pariul, slabesc doar cu juma de kg pe saptamana, sapt trecuta eram la 61,5. si n-am tinut nici un regim, pur si simplu am eliminat din meniurile mele tot ce inseamna carbohidrati, dulciuri, berica....ei, iti dau eu mai multe detalii cand va fi nevoie. Desi daca sotul tau te place cu cateva kg in plus...depinde f mult si cum te simti tu bine in pielea ta.
Simonix, groaznica intamplare. de asta imi era frica prin Franta, mai ales ca circulam cu trenuri de banlieue pe la ore de pranz cand nu prea circulau decat persoane de culoare. sunt destul de agresivi din pacate. am un prieten care chiar a luat bataie intr-un tren ca n-a scos portofelul din prima secunda
acum, intre noi fie vorba francezii si-o platesc. pana la urma ei au chemat populatia din fostele colonii la munca si normal, ei au facut copii, s-au inmultit, cam mult. nu sunt rasista, dar...
Ylari, Simo, multam de raspunsuri

Lorich
Simonix spune:
Alyshule, nici eu nu sunt rasista ... dar uneori am impresia ca o sa devin
Fiu-miu merge zilnic in casa la o familie de arabi dar ma gandeam ce diferenta fatza de aia de pe strada - fetele lu' tanti sunt asa de fine si delicate, vor sa mearga la facultate, ei muncesc amandoi, desi stiu cazuri de arabi cu cate 8 copii, somaj pe viata, alocatii si avantaje pt copii, munca la negru ... care prospera frateee. In fine, asta este, din pacate Bxul devine din ce in ce mai invadat - aia care acush 10 ani erau copii au devenit ditai handralaii ... nu stiu cum o sa fie mai incolo, chiar imi fac probleme. Mai ales de faze cum ai povestit tu, te nenoroceste unul pe viata aiurea in tramvai, de la o tampenie ... Mereu ma gandesc la faze din astea ... Chiar ieri, daca era seara si nu era nimeni pe strada ce ii costa pe aia sa imi traga una si sa fuga ? Si-asa aici pe strazi nu e aglomereala din Bucuresti, ziua in amiaza mare nu vezi pe nimeni, daramite serile.
Cu desenele, al meu are liber la TV. Cand vrea el - pt ca oricum merge mult la cresa, iesim afara, deci nu e pericol, zic eu (inca). INSA niciodata nu s-a uitat singur la desene - sau daca a facut-o - se uita singur dar putin timp, el are nevoie de conversatie
Suntem mari fani Baby Einstein, ne uitam cu drag, si a invatat muuulte chestii - ultima este faza cu anotimpurile - stie cand e iarna, vara, toamna etc, ce se intampla in fiecare anotimp. De ex acum ma contrazice
I-am zis ca toamna frunzele se galbenesc si cad, ploua, e soare putin etc - a tinut el minte. Si odata cand i-am zis ca uite, a venit toamna - el a zis: nu, inca mai sunt frunze verzi, mami, nu vezi ? Toamna e cand toate frunzele sunt galbene si pe jos
deci na, tre sa avem grija
Acum avem o noua pasiune: Tinker Bell (zanutzele - este una blonda ca Lorelei
) moare dupa ea.
Ah, si inca o faza: cu pupicii - de la o vreme toti pupicii sunt rai
(asa zice el: da-mi uun pupic buuun - el: nu am pupic bun doar rau
) Oki, da-mi rau - imi da. Si zic: da a lu mami cum e pupicul? El: Tot rau. Si al lui tati? Rau. Uf, si allui Lorelei? Albastru ![]()
![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
alina_anto spune:
Buna etele!
off, voi vorbiti despre slabit si mi-e groaza ca eu abia incep sa ma ingras..Inca nu am pus nik, slava domnului, ca si asa am multe kg in plus, dar sper sa ma pot controla si sa nu iau mai mult de 10 kg sarcina asta (asa cum am luat si cu Sara)
Maine m-am programat la un alt dr. Elvira Bratila(eu aveam programare abia pe 26, martea viitoare) pt ca nu e in regula ceva cu sarcina..Tot am o scurgere maronie si ma cam inteapa serios burta. si chiar am stat cumnintica zilele astea (exceptand azi, cand am fost un mic robotel-spalat, calcat, gatit, etc..). Plus ca de o sapt nu ma mai dor sanii, nu mai simt nik, si pana nu mi se confirma ca e totul ok acolo cu sarcina stau ca pe ace...
In rest, toate bune. Am facut azi o ciorbita buuuuna de gaina si o placinta cu mere. A mancat Sara 3 bucati la pranz.
stefany Ai incercat mamaliguta cu branza si smantana? Sau clasicii "soldatei" cu unt si cascaval ras, sau cu crema de branza. Mai nou Sara e innebunita dupa zacusca si mannca o felie de toast unsa cu putina zacusca. ii plac de asemenea foarte mult pastele (le spune: babete
), supele clare (fara multa verdeata, cu toate ca eu nu ma iau dupa ea si pun mereu verdeata ca sa se obisnuiasca), ii plac aripioarele sau copanelele de pui crocante, le roade ca un catel
(i le fac la gratarul cu apa, si tot uleiul din ele se scurge).
In rest ciuguleste in fiecare zi nuci, seminte de floarea soarelui si dovleac neprajite (i le curat eu).
Incerc sa ii dau cat mai putine dulciuri si ea stie ca nu are voie cioco (decat asaaaa puttiiiin..) si mai stie ca nu are voie bomboane, jeleuri, etc.. Spune ca "doar copii mari mananca bomboane. Cand o sa fiu mare, o sa mananc si eu!"
Va pup pe toate
Alina
5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)
Doloress spune:
Alysh lasa toate binevoitoarele, esti o frumoasa, ca doar am vazut poze si de la mare si de la botez, cum vor sa arate o femeie dupa nastere, nu e deloc sanatos sa slabesti dintr-o data. Arati tare bine! 
Simonix si al meu e fan baby Einstein, la asta se uita demult, dar nu se uita, trebuie sa mearga in fundal, el face altceva, eu banuiesc ca-i place muzica. E un copil tare muzical. Ieri am facut auditie de Queen, il stie deja pe Freddy, nenea cu tzatze (era tare intrigat la videoclipul de la I want to break free, de ce nenea are tztatze...) Ii plac mult scenetele cu papusele de la baby Einstein, preferatele lui sunt alea cu forme, Baby Newton, alea cu cifrele si alea cu partile corpului.
Alina-anto bafta multa, sa fie totul bine cu bebele! Poate e sangerarea de la implantare. 
23+
Luminel spune:
Buna seara!
Ylari, nu nu am gasit inca nimic, nici n-am cautat prea asiduu ca nii banii nu-i avem toti momentan...si cum trebuie sa dai un avans...mai stam putin...gasisem ceva pe sos.Pantelimon la Delfinului, in blocul cu posta, dar e cam departe totusi de cresa si am renuntat.
Sanatate Evei! sa nu fie nimic serios!
Doloress, nu n-am dus-o la tara, a venit soacra aici si o sa stea pana ne aranjam.
Adriana, da, Cris mergea la o gradi privata. Vrem sa ne mutam in Titan, in primul rand pentru ca am gasit un loc la o cresa de stat acolo (in Giulesti-Crangasi nu sunt crese de stat
) si in al doilea rand, Felix ma tot bate la cap de cateva luni sa ne mutam inapoi in zona. Acolo am stat de cand am venit in Bucuresti pana anul trecut. Desi eu m-am acomodat si aici, el a ramas "marcat"
.
Doamne ajuta sa gasim ceva convenabil, altfel o sa facem naveta Crangasi-Titan cu fata
Scuze ca nu scriu la fiecare cate ceva, dar efectiv nu am timp si nici nu ma simt in stare de conspect.
Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Cris a scapat de muci si tuse
Uitasem: Cris de vreo trei zile face pipi pe ea...daca pana in week-end se punea singura pe olita, acum se scapa mereu pe ea (pampersul nu-l mai sufere decat la somn)...sa fi racit cumva la pasarica? a mai patit cineva asa?
Noapte buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto ... ii plac de asemenea foarte mult pastele (le spune: babete Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008) |
hihihiiiii Victoria le spune "batas"
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 Aelita, nu e adevarat ca bilincvii vorbesc tarziu. Exista cazuri si cazuri, copiii expusi la o singura limba, care vorbesc tarziu si altii expusi la 2-3 limbi care vorbesc devreme (inainte de 2 ani). Stiu mai multe cazuri (chiar aici pe forum). Si eu am auzit si mi se pare bine asa, mama sa vorbeasca limba materna, tatal limba lui. Oricum imp. e sa stimulam copilul at. cand e nevoie si sa intervenim cand simtim ca e ceva neinregula. Nu toti copiii se dezvol. la fel, asta nu inseamna ca e ceva cu ei. |
si in caz ca se observa intarzieri,sa nu se sperie nimeni.
LORICH-
| Mai, daca ati auzit sambata o mare bubuitura, era piatra care cadea de pe inima mea |

ce bine ca a fost asa frumos la control! asa am ajuns eu odata cu Andres,adormit,la pdiatru,l-am pus pe masa,l-a controlat pe toate partile ,a dormit si in masina si s-a trezit abia in parcare acasa,si nu stia ce e cu el,de ce e din nou in parcare si de unde venim.
CRINAANDREEA in primul rand ma bucur ca ai reglat cu sotul,ca s-a schimbat,sper sa fie pt multa vreme,de ce nu ,unii au reusit sa isi revina,si sa tina de familie.iti doresc sa fii fericita,sa fiti feirciti,sa nu va mai rataciti !

despre sora ta,deasemenea ma bucur,eu as cauta pana la marginea lumii sa stiu ca mai am frati ! daca ai deschis alt subiect pe undeva,ma intereseaza prin tot ce ai trecut,daca nu,te-as ruga sa te descarci aici la noi !
Cum esti tu cu intalnirea asta? stiai de mult? esti bine?cam multe de-odata pt tine,in ultimele luni,foarte bine ca mergi la un psiholog! ai grija de tine!
DOLORES,da,asa e cu limbile.Andres la fel stie sa numere in engleza,spaniola si romana,dar numai cand vrea el
nu uita ca esti frumoasa !
lasa prostiile.SOCRAtE de cand plange in somn? cum zici si tu,e bine sa il inveti fara presiune,ai grija sa nu auda cand vorbiti despre asta,sa nu considere ca e vreo problema.sa nu i se reproseze cumva pe strada,rude,vecini,etc,sa nu dai voie nimanui sa isi dea parerea de fatza cu el!
si noi suntem de vineri(cand am mers la urgente cu Andres),cu aerosoli si sirop de tuse.
Ca vorbeati de Franta..
in Italia ati vazut romanca omorata de italianul ala? cum trecea lumea pe langa ea si nu se opreau ,.macar sa cheme salvarea??
Adriana_78 spune:
Aelita, eu am vazut ceva ieri la TV f.scurt insa, si nu am inteles exact despre ce e vorba. In Italia se intampla toata chestia asta?
Am inteles ca a fost condamnat pana la urma.
Si am mai vazut ceva tot la TV pe mut - ca la sala, la fitness ma uit la TV dar fara sonor
- nu pricep chiar tot
Am vazut o bona cu un copilas loviti de o masina chiar pe trecerea de pietoni -- mi s-a strans inima, ingrozitor
Simonix, ce intamplare nasoala. Nu te-am gandit sa chemi politia?
Ca daca s-au luat de o mamica cu copil in brate, erau din aia rai
Doloress, nu stiam de chestia cu burta si prob. de sanatate. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Eu oricat as slabi, n-o sa am abdomen plat, ca constituatia mea e asa cu burtica rotunjoara.
Simona, am inteles eu gresit -- vazusem odata la TV o emis. cu operatii estetice de indepartare a suncilor de pe burta, montarea inelelor pe stomac etc -- tu vorbeai de vergeturi, eu ma gandeam la grasimi
Luminel, cum adica in tot cartierul Crangasi nu e nici o cresa/gradi de stat?
Eva (Ylari) unde merge? tot la privat?
Nu cunsoc Crangasul, da Titanul imi place f mult. Sper sa rezolvati cum va doriti
Adriana