Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (175)
Raspunsuri - Pagina 11
Victoria_mami spune:
A, pai, Mihaela daca tot va ganditi la emigrat, haideti in Canada ![]()
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
stefany_p spune:
buna dimineata fetelor!!!
zic sa scriu si eu un mesaj, insa mi-a luat ceva vreme, fi-miu nu mai termina s-o admire pe Mara, ma apuasem sa deschid pozele si de jumatate de ora ne uitam la Mara si la copii
noi ne pregatim de plecarea mamei si de luat viata in piept singuri, adica mers la gradi zi de zi
. Iustin nu e un mare amator de gradinita, prefera acasa insa nu se mai poate. Ma gandesc ca l-a suparat ceva sau cineva de acolo, imi pare tare sensibil, nu face crize insa nu e incantat deloc sa mearga acolo. In rest un muc, o tuse, din astea de sezon.
Doloress sanatate piciului, ati ajuns la medic?
Mihaser, chiar asa, hai in Canada daca tot va bate gandul sa emigrati.
Felicitari burticilor noi si sanatate celor vechi
, imi este si mie dor d eun bebe mic insa inca doi ani si jumatate sunt prinsa in scoala. A propos tocmai mi-am terminat primul sagiu in spital si ma declar foarte incantata, imi place mult ce fac. Sunt multe examene, mult de invatat insa cred ca e pt mine.Cam atat de pe la noi.
Va pupam si numai bine!
simonacip spune:
Neata fete...
hai ca am intrat si eu puti pe la voi si cind o gasesc pe Manga girl in relatii cu doloress, cu alysh, felicita pe ALina_anto.....Ma si gindeam ce-mi scapa!!

Le felicit si eu pe fete pentru sarcini. Lilly, Magnetism si ALina_anto!!! sa aveti puiuti frumosi si sanatosi si sarcini usoare.
DOloress, v-am vazut si eu in poze...parca burtica ta n-a mai crescut chiar asa mult, a fost exploziva asa la inceput, dar acum parca nu se mai vede...sau o fi hanoracul de vina??
Lorich
si pe voi. CInd intri in prenatal??
Matei e un pic racit, vreau sa-mi iau niste zile de medical, sa-l pun pe picioare si sa rezolv cu gradinita (tre sa vorbesc cu directoarea sa-l dau la gradi la David, ca m-ar scuti de drumuri acum iarna, gradinita e chiar linga blig...plus ca i-as avea pe amindoi in acelasi loc...Deci sa vedem dc pot rezolva cu asta...
In rest e bine...creeeeesc
nu mai vorbesc de vergeturi, ca deja sunt plina pe burta si nici nu prea abuzez d ecreme din pacate....DUpa ce termin alaptatul cred ca fac operatie pt burta...Daca voia vea suficient curaj![]()
Va pup, ma duc la bucatareala.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
Neata
Hai, Sis termina cu vergeturile ca nu se mai vad! Mai am o zi de singuratate, in seara asta vine Bogdan. Cica le-a cumparat 2 sacose de hainute la copii
. Hm. preferam sa fac eu shoppingul ca acum oricum nu a luat cu reducere.
Nu prea am incredere in cum cheltuieste el banii. deja cica le-a luat hainute de iarna...iar eu le-am luat deja la amandoi. deci bani aruncati.
Alina_anto vai cat e de superba Sara! Imi place si in pozele cu palaria
. SI tu, mami, nu mai zic!
Mihaser si noi ne gandim tot mai des la emigrare. We placut la Cheile Nerei!
Mie Ilinca mi-a facut muci
Ma duc sa vad ce le mai fac. va pup
Luminel spune:
Buna dimineata,
Noi suntem bine, Cris a scapat de mucisori, doar putin mai are. Acum a inceout sa tuseasca putin, foarte rar, de doua trei ori pe zi...i-am facut suc de ridiche.
Ieri am fost la botezul nepotzelei noastre; a fost teroare cu Cristiana la biserica si la restaurant: cand e in public adora sa se dea in spectacol, alearga, tipa, face fel si fel de figuri;
La restaurant a dat un spectacol de dans in toata regula, era a sa de scumpa!!!
Dar taica-su n-a rezistat sa alerge dupa ea prin local si dupa aperitiv a adus-o acasa si a lasat-o cu frate-sau.
Si-a mai imbogatit si ea vocabularul cu doua cuvinte: "cacachi" (cotcodac) si "pute"![]()
La gradi nu mai merge, ca nu ne mai permitem. O sa stea cu soacra-mea pana reusim sa o bagam undeva la cresa (am vorbit cu cineva din Titan
). Asta inseamna ca iar trebuie sa ne mutam
, asa ca daca stiti vreun apartament cu doua camere de inchiriat in zona Titan la maxim 200 eur, dati de stire, va rog!!!!
Fug ca a facut kk pe ea
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luminel Buna dimineata, Asta inseamna ca iar trebuie sa ne mutam , asa ca daca stiti vreun apartament cu doua camere de inchiriat in zona Titan la maxim 200 eur, dati de stire, va rog!!!!Fug ca a facut kk pe ea ![]() Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
mi-am adus aminte,o cunostinta avea aprt 2 cam de inchiriat la gura Diham, pe N. Grigorescu colt cu Basarabia. Nu stiu insa pret -sa o ijntreb? Te intereseaza?
edit: la Cora, Milumil la oferta - 46 lei 2 cutii.
Luminel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
mi-am adus aminte,o cunostinta avea aprt 2 cam de inchiriat la gura Diham, pe N. Grigorescu colt cu Basarabia. Nu stiu insa pret -sa o ijntreb? Te intereseaza? edit: la Cora, Milumil la oferta - 46 lei 2 cutii. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo, ma intereseaza...merci frumos!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
aelita spune:
CLEO chiar minune blonda ! mor dupa bretonul ei!!!
SOCRAtE probabil parerile despre mai multe limbi sunt impartite.aici,unde sunt obisnuiti cu strainii ,ne-au sfatuit sa ii vorbim noi limba materna iar cealalta sa o invete din zbor sau la scoala.si ne-au spus ca ,in cazul parintilor de doua nationalitati,ii sfatuieste sa ii vorbeasca mama limba ei,tatal limba lui,impreuna limba locala,si le va invata pe toate odata,DAR sa nu ne speriem ca astia sunt copii care vorbesc mult mai tarziu,si le vor amesteca o vreme,dar ca nu e nimic,in timp se regleaza.
practic cam greu sa stapaneasca o limba pana vor merge la scoala cand o vor stapani-o pe aceea in care li se preda.
oricum,nu iti fa griji,bilincvii vorbesc tarziu!
vaaaaaaaai ALINA Anto,ce frumoase sunteti !!de cand nu am mai vazut-o pe Sara ,ce par areeee !!! ce cozi !!! aceleasi gene dar un parrrrr !!!!!!!! Pup mami gravidutza !!!
zici ca te chinui cu parul ei.ii dai cu balsam ,ceva sa-l inmoaie si il piepteni cu o perie (nu piaptan normal) sau cu piaptan din ala stil grebla,atunci cand e cu balsamul in par? si abia apoi clatit,sters,si pieptanat iar cu perie rara sau cu "grebla".eu asa fac la parul meu.
stefany_p spune:
Gabitza, multumesc
Noi suntem in greva foamei, nu-i trebuie mai nimic.. nu stiu cum sa-l mai pacalesc. ce prefera copii vostri sa manance?