Sezatoarea canadiana (195)
Raspunsuri - Pagina 14
ankalaura spune:
Of corz, iete blatu:
300 g faina
200 g lapte
15 g drojdie proaspata
60 ml ulei
putin zahar
sare, cam 1 lingurita
(ajunge pentru tava mare de la aragaz)
Se framanta, se lasa la crescut, apoi se intinde in tava.
Eu pun drojdie uscata, 5g, in loc de proaspata. Intind blatul in tava (neunsa si fara hartie, ca nu se lipeste), intep cu furculita, bag asa la cuptor vreo 10 minute (pana creste nitel, depinde cat de subtire il intindeti, eu il intind subtire ca la copt se mai umfla), apoi scot, ung cu niste sos de rosii, pun smacurile deasupra si apoi pun iar la cuptor.
Parerea mea e ca pentru o pizza perfecta blatul trebuie MUSAI PRECOPT! Altfel risti sa se usuce prea tare, de grija sa nu iasa crud, pentru ca ingredientele umede de deasupra vor mentine blatul umed, samd...
Pofta buna everybody
Azi fac supa de scoici.
CARMEN - si daca uiti vreun act, ti-l cer ei ulterior. Parerea mea, trimite-l mai repede ca sa prindeti interviu in primavara. Probabil o sa dureze cel putin pana va da un nr, accuse si ouverture...
Noi nu puseseram niste formulare, am primit ulterior scrisoare, sa le adaugam, dar ne-au deschis dosarul si fara alea.
Spor sotului cu franceza!
DOLORESS - am vazut costume deja reduse in Maxi, nu m-am uitat la ele, dar erau tone, si sub 10 dolari... Mie imi pare rau acum ca nu am luat de pe ebay. Chiar erau unele faine, fata de carpele de 20 de dolari din magazine... Si erau si mai ieftine, cu tot cu transport ajungeau la mai putin. La anul cred ca iau de pe ebay.
PiEs - eu sunt mare fan cumparaturi online... Chiar ma apuc sa caut o geaca
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Si iata ca avem si Mos Craciun E bun asa, ca ratoii inca nu-l recunosc. La anul nu se stie insa... Fetelor de unde luati voi costume de Halooween mai ieftine asa... ca ma doare capul cand vad de la 20$ in sus pentru niste carpe si niste materiale infecte pe care oricum le poarta numai odata pe an. Si as vrea doua, unul pentru gradi, mai subtire, unul pentru afara, poate mergem si noi la trick or treat. Chiar, in franceza cum se zice Trick or treat? Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Ce-am mai ras!!
Draga mama lui Patrick, se spune la fel: Trick or treat! caci noi vorbim frangleza
pitilache spune:
Doloress costume sunt si la Winners, daca astepti pana mai aproape de sfaristul lunii vor fi si mai reduse dar e adevarat ca poate nu mai gasesti ce vrei tu neaparat. Eu pentru Seba am luat anul trecut de pe http://www.buycostumes.com/ Au modele faine si preturi bune chiar si cu shipping charges. Iar pentru Isa am luat unul de la Winners (Tinkerbell) si altul de la TJMaxx (Belle).
Simo cel mai mult m-a enervat ca pentru pozitia la care am aplicat trebuia fluent sp dar pentru ce mi-au oferit ei pana la urma (un internship neplatit ) nu mai trebuia. Ca nu vroiau nici sa scape vrabia din mana... Le-am scris un mail aseara in spaniola... sunt curioasa daca-mi vor raspunde
ange spune:
buna dimineata si un gand bun tuturor!
Simona,vin si eu la intalnirea din 19 dec.Sa-mi spuneti ce sa aduc iar tu Diana,te rog sa-mi trimiti adresa si sa-mi spui suma pe care trebuie sa ti-o trimit.
Apoi,FELICITARI lui Radu,BRAVO parintilor,nici nu se putea altfel! sa-mi trimiti nr. tau de tf.,as vrea sa vorbesc putin cu tine in particular.merci in avans.
Roxana,imi pare rau:( de ce nu ai spus nimic pe facebook?!tineam si eu pumnii stransi pt tine. Dar stii tu,scorpioancele sunt fete destepte si inving intotdeauna!
incerc sa va citesc putin din urma dar nu foarte mult deoarece s-au scris romane de la ultima mea vizita pe DC
pupici tuturor
cge spune:
Simonna, multumim de info despre magazinul cu machete.
Iar o sa stiu !!
V-am povestit cum explicam la sedinta cu parintii unde se gasesc creioanele meseriase?
Eram singura care stiam ca doar imi zisese Simonna !!
Doloress, "Joyeuse Halloween"!!
Bomboanele sunt importante, nu ce zicem.
Costume WallMart, Winners, Maxi.
Anca o sa fie "cupcake", toata roz,o sa aiba o cireasa si in cap.
Iti vine sa o mananci!! (din Winners l-am luat)
Victor o sa fie schelet.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
citat din mesajul lui pitilache Simo cel mai mult m-a enervat ca pentru pozitia la care am aplicat trebuia fluent sp dar pentru ce mi-au oferit ei pana la urma (un internship neplatit ) nu mai trebuia. Ca nu vroiau nici sa scape vrabia din mana... Le-am scris un mail aseara in spaniola... sunt curioasa daca-mi vor raspunde |
Bei, tu esti o meseriasa cu mailul tau in spaniola. M-a pufnit risul! Stiu ca tie nu-ti vine a ride. Ce urma dupa internship ala si cit tinea? Cred si eu ca nu aveau chef sa te lase sa pleci... Da' daca stateai, in afara de experienta tie ce spuza iti venea pe turta?
Perfect, Andreea - Dragaica, il consemnam pe Tati de Ratoi ca Mos, avem si costum. Perfect.
S.
iselin spune:
Andreea, ai dat replay pe mesajul tau personal???
Eu inteleg din ce spui tu ca bebelusii tai plang/ganguresc mult si d-aia le zici ratoi, caci altfel nici o onoare pentru o rata sa fie mancata cu varza
Si or sa aiba culori diferite de iris? Pai devine usoara identificarea. Oricum culoarea se stabilizeaza dupa 1 an.
Inteleg ca nu prea dormiti bine noaptea? E in perioada de colici, apoi vine iarna, apoi vin dintii. Rabdare de fier, poate putin ajutor ti-ar trebui. Sigur nu va este usor.
Daca nu ati gasit inca local pentru botez inseamna ca aveti mai multe conditii de indeplinit, sigur o sa-l faceti frumos. Si are dreptate Simona, nu te grabeste nimeni cu botezul.
Eu si toamna am avut o problema cu bebelusa si botezul, prea mult curent la biserica, prea mult du-te-vino, apa prea rece si vezi secretii verzi dupa aia!
In decembrie si ianuarie nu gasesti usor restaurant pentru ca sunt petrecerile de sfarsit de an ale firmelor.
ailed15 spune:
Hop si eu azi ca patrunjelul in supa, in loc sa invat, va citesc pe voi, vai de capul meu.
Dragaica, eu merg sambata la un botez pe Sherbrooke, Arahova se numeste restaurantul, habar nu am dar iti pot scrie cum a fost si aseara venind de la lucru am mai gasit o invitatie la un alt botez pe la casa Greque in Lasalle pe boul. Newman la numarul 7218. De ce iti scriu, pentru ca prietenii nostrii nu gasisera sala inca acum 3 saptamani cand li s-a nascut bebelusha si botezul e pe 6 noiembrie, pana se lasa postul Craciunului. Acuma voi hotarati ce si cum, cred ca pana la urma veti gasi ceva. Multa bafta.
Geci, cizme oau suna bine ce povestiti voi pe aici si imi deschideti gustul de cumparaturi, dar fetelor am si eu o rugaminte la voi, imi caut o geanta mai incapatoare si cat de cat de calitate, piele daca se poate, pe unde as putea gasi.
Aveti ceva idei? Multumesc frumos.
ankalaura spune:
Io cu sfaturile....
Carmen, Alina & co, everybody care sunteti pe picior de venire... Noi am lasat in tara o super geaca a lui barbatu-miu, ca noua, lui i se parea prea groasa si prea grea, dar care pe cuvant ca facea total fata la iarna de aici, asa geaca, si am lasat-o in tara ca niste destepti ce ne aflam, pe motiv ca o sa gasim noi aici si ca ce sa o mai caram... Si uite ca nu imi imaginam ca o haina de iarna costa cateva sute, si na, una e cateva sute in tara, cand inca ai un salar, si alta e cateva sute aici, cand inca nu esti pe un fagas limpede, la inceput ma refer.
Deci mare, mare prostie a fost sa lasam haina aia in tara.
Ca sa nu mai spun ca aici nu imi e inca limpede unde trebuie sa merg si cand, de exemplu eu nu pot sa merg in timpul saptamanii, si tot asa, in weekend e mai greu sa ne organizam, mereu cu copii dupa noi, si sfarsim prin a face o ditamai cursa, copiii obositi, noi inca bajbaim, si tot asa... ce mai, regret haina aia de numa! ma scutea acum si de timp pierdut, si de niste bani seriosi pe care ii vom da pana la urma, pe o haina care sa reziste.
Pana acum, eu am regretat tot ce am lasat in tara, de la costumul de baie (mama ce costum bengos aveam, de la Decathlon, si ce de porcarii am vazut aici, bai sunt niste costume de babe, cu niste bretele, cu fusta, mori!) si pana la farfurii. Desigur, sunt si costume misto, da' cu peste 100 de dolari unele, sa stea in raft ce naiba... Nu era mare lucru sa iau si farfuriile, nu stiu de ce nu am facut-o....
Si desigur, am lasat si doua perechi de cizme mai elegante si inalte pana la genunchi, pe care cu succes as fi putut sa le port pana mai incolo, dar deh, eu m-am gandit ca le purtasem deja doi ani, m-am gasit sa ma dau cucoana si le-am aruncat Ca imi iau io altele - pai nu-mi iau io la 3-400 de dolari cizma??? mare desteapta am mai fost!
Da' haina aia...
Simonna spune:
citat din mesajul lui ailed15 Geci, cizme oau suna bine ce povestiti voi pe aici si imi deschideti gustul de cumparaturi, dar fetelor am si eu o rugaminte la voi, imi caut o geanta mai incapatoare si cat de cat de calitate, piele daca se poate, pe unde as putea gasi. Aveti ceva idei? Multumesc frumos. |
Winners!
Ange, ai PM. Daca nu l=-am trimis cum trebuie, vezi ca tel. e pe numele meu in cartea de tel.
Iselin, Val de Brise unde stai tu... lauda-l o tirica, sarmina.
S.