Sezatoarea canadiana (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Simonna felicitari lui Radu! e un baietel tare destept si sunt sigura c aintra si la internationala, fara probleme

Dragaica ce frumosi bebeii tai! Mi-au placut mult pozele alb/negru! Scumpi foc, dragii de ei!

Fetelor cu gecile de iarna- O suta cinzeci something nu e mult deloc! Dar v-ati uitat la Winners? Ca au niste frumuseti la vreo 125 plus taxe de mi-au ramas ochii la ele!

Eu acum sint stuck cu Kanuk-a mea:

http://kanuk.ca/fr/01_femmes/01_1_troisquarts.html (Le Cacouna)

Mai am dreptul sa-mi iau geaca peste fro cinspe ani, dupa amortizarea Cacounei...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Dragaica ce frumusei ratoii tai! Unul al lui tati si unul al mamei, asta ca sa nu va suparati. Au crescut tare de ultima deata de cand nu i-am vazut.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Daaa....cresc ca Fat-Frumos .

Oana, Simi multumim de aprecieri

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Bravo Radu!!! Simo

Are dreptate Simi cu Winners, am intrat si eu azi in cel de la Centre Eaton din centru si era plin de haine de iarna. Iar preturile sunt bune. Si eu zic sa nu va zgarciti la echipament de iarna ca va tin cativa ani buni si e timp sa se amortizeze costul.

Zavalita daca vrei ceva super bun de la SportExperts asteapta reducerile din ianuarie, pana atunci oricum nu-i asa grea iarna, te poti descurca si cu haine de Rom. Parerea mea este ca problema cea mai mare de aici este vantul care pe langa ca mai scade cu cateva grade bune temperatura, patrunde prin hainele care nu-s adaptate la climatul de aici. Eu care eram fudula de caciula in Rom, aici imi pun si gluga peste si intr-adevar, cateodata este nevoie sa-ti tragi si fularul peste nas ca sa poti respira... dar mai e pana atunci!!! Sa ne bucuram de vremea frumoasa de toamna!!!

O saptamana frumoasa tuturor!

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Sa ma laud, deci:

Radu a intrat si la Regina Assumpta!!!!

Nu-mi incap in piele de mindrie!

Ca idee, la Internationala - de unde n-avem rezultate decit in 3 sapt. - R. a zis ca a fost examen greu, f. multe intrebari, la mate a avut timp sa revizeze ce-a facut, la logica abia s-a incadrat in timp si a zis ca multi copiii din sala lui abia ajunsesera la jumatatea testului. Compunerea a fost o chestie ciudata cu o fetita pe care o impinge prietenul ei pe scari si moare, se transforma in fantoma si p-orma il bintuie pe ala, mai ales in biblioteca. Si a trebuit sa continue povestea, pe post de redaction, doar ca era si finalul dat, o propozitie. N-au avut ex. la franceza in sine, in schimb la comprehension de text a zis ca a fost greu, ca textul a fost incilcit si intrebarile multe.

Catrinel a invatat sa se urce pe tricicleta aia de bebei si merge cu spatele :) Asta cind nu merge cu spatele, in alunecare pe burta pe parchet...

S.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Oare de ce nu sunt surprinsa ? Ai antrenat copilul de'a devenit expert in examene; ;bravo! va intra si la internationala!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mey ce scoruri aveti, kanukul ala m-a lasat masca; eu sunt cheap rau, prima pereche de cizme din Canada am luat-o anul asta, am dat 100 de parai amariti la Winners si am jelit o saptamina ;
zavalita, e super ok pretul ala, dar cum spun fetele daca poti astepta dupa Craciun gasesti preturi la 50%; eu nu mai am bluze ca am bagat vreo 5 la spalat in masina si s-au facut jumate dupa prima purtare; voi de unde magazinati (fara Winners ca deja mi-e rau :((, dar si fara Banana Republic ca acolo e au buzunarul meu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, felicitari si lui Radu si tie !!

Si lui Catrinel ptr mersul pe tricicleta.

Acum poti sa dormi 3 zile !!

O sa intre si la Internationala.
Multumim frumos pentru informatiile legate de examen.

O seara buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simmona felicitari pentru Atomix.

Pitilache inseamna ca tu stateai la o masa azi in fata la Winners. Eu ma grabeam ca era aproape 13 si trebuia sa ma intorc la servici si iar ma ratacisem prin tuneluri Si mi s-a parut ca am trecut pe langa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Simonna, felicitari! Bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Pitilache inseamna ca tu stateai la o masa azi in fata la Winners. Eu ma grabeam ca era aproape 13 si trebuia sa ma intorc la servici si iar ma ratacisem prin tuneluri Si mi s-a parut ca am trecut pe langa tine.

Ca sa vezi ce mica-i lumea!!! Pacat ca nu te-ai oprit!
Tocmai avusesem un interviu si aveam nevoie de refulare... asa ca dupa ce am mancat am intrat in Winners!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Valeu frate ce scor la Cacouna aia, da' ce nene ma marit cu ea? Nici pe costumu' lu' barbatu-miu de nunta nu m-am indurat sa dam asa mult
Sunt cheap rau, fac front comun cu Ana
Eu n-am prins inca gustul lu' Winners... Ori n-am fost eu la cele potrivite. Ori n-am timp sa stau sa scormon acolo.

SIMONNA - felicitari maxime lui Radu!!

Noi am facut in seara asta o pizza absolut bestiala, gata, nu ma mai las de blatul asta, e the best dintre toate cele probate (Nelia, multam!)

Mergi la inceput