Vine iarna...ce purtam ?
Raspunsuri - Pagina 8
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza2005 asa in centrul capitalei poti sa ocolesti o balta ... |
daca n-ar scrie in profil ca esti din Bucuresti, as fi jurat ca nu l-ai vazut niciodata pe ploaie. chiar n-ai vazut balta lunga cat latimea strazii pana acum? mama vine doar din cand in cand pe la mine, si tot se minuneaza de marimea baltilor din Bucuresti - in special cele din jurul Cotroceniului (nush de ce isi imagina ea ca macar 3 metri langa usa presedintelui e asfalt de calitate )
on topic - colaaanti, daaa. nu cu cizme de cauciuc, ci cu cizme lungi de piele, cu toc mic/mare, in functie de dispozitie. asta cu toate ca in momentul in care cobor de la volan fac "plici" intr-o balta, da' acum ce, si sarac si cu pretentii? ... asta... si cu loc de parcare, si uscat?
Carmena spune:
Valentina superbe cizmele, daca pot sa spun asa de niste cizme din cauciuc exact genul acesta caut si eu, unele care sa nu fie nici inflorate, nici ale lui tanti ...cum o mai chema-o care mulge vaca
Gabitzabravo tie ca reusesti sa ocolesti baltile in Bucuresti! Eu una anul trecut mi-am stricat toate cizmele din piele de la zapada amestecata cu diverse chestii...Si mai mult eram si uda la picioare...chiar nu am chef sa mai stric si anul acesta...Acum ce sa zic parerea mea ca daca lucrezi la birou, ai pantofi de schimb, nu stai in cizme, depinde si de dress-code evident, si de temperatura din birou...
Eu colanti nu port din motiv de picioare groase, dar am 2 perechi de blugi skinny cu care mai indraznesc...
XIO spune:
In general iau unde gasesc ieftin si bun , nici prin cap nu-mi trece sa merg la Mango spre exemplu.
La noi in Tm am gasit in bazar colanti negri, calitate extraordinar de buna, arata exact ca un ciorap mai gros, de 300 de den si sunt si flausati. Am dat pe ei cred ca 7 lei. Ciorapii de 300 den de acre am spus i-am gasit la un magazin cu chestii ieftine, tot 7 lei au fost. Doar cei din poza de la semnatura i-am luat cu 15, ca au mai mult lycra.
Daca esti din TM poti incerca la Paloma.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
tonic spune:
M-as putea muta numai pe motiv de ciorapi oare? ca mor aici de invidie.
In Bucuresti unde as putea gasi ?
Citat: |
citat din mesajul lui XIO In general iau unde gasesc ieftin si bun , nici prin cap nu-mi trece sa merg la Mango spre exemplu. La noi in Tm am gasit in bazar colanti negri, calitate extraordinar de buna, arata exact ca un ciorap mai gros, de 300 de den si sunt si flausati. Am dat pe ei cred ca 7 lei. Ciorapii de 300 den de acre am spus i-am gasit la un magazin cu chestii ieftine, tot 7 lei au fost. Doar cei din poza de la semnatura i-am luat cu 15, ca au mai mult lycra. Daca esti din TM poti incerca la Paloma. ***Fur is for petting** http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1 http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro www.accesoriisihaine.blogspot.com |
deya spune:
Tonic pai daca gasesc si vrei iti trimit eu....nu cred ca s-au mai trimis colanti de la membrii la membrii pe DC da niciodata nu e prea tarziu
Sabina spune:
am cumparat colanti grosi 300 den flausati nitel azi, de la o taraba metrou aviatorilor. 10 lei perechea. unii negri, unii mov prunavisiniu, ceva de genu:P
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lo_li_Ta spune:
Ooook, si eu sunt fan colanti, dar m-am cam plictisit. Parca e uniforma: colanti, pulover lung si cizme inalte. Alte idei?
Si a propos, la incaltaminte ce ne mai ramane in afara de ugg/cizme? Niste botine frumoase a vazut cineva pe undeva? Mi se par mai greu de combinat, dar parca merita. In plus, revin in trend bocancii/ghetutele si cizmele de biker.
tonic spune:
Deya ideea nu e rea, dar incerc mai intai unde a zis Sabina. Zi-mi si tu ce gasesti si schimbam impresii.
tonic spune:
Lo li ta eu nu port colantii cu pulover, mai degraba cu rochite usoare din vascoza/bumbac, genul flu-flu care aluneca pe langa corp, sau camasa+colanti+rochita/tricou mai lung stil rochita, majoritatea asimetrice si cu diverse accesorii daca materialul e uni: panglici, floricele tricotate cusute, chiar nasturi colorati.
La ele incalt cizme/botine normale ca lungime ca nu sunt inalta si mi se pare ca nu-mi sta bine si nici nu prea se pupa cu activitatile mele de mami cu doi pitici: balet, parcuri, alergari etc.
Ce am observat ca se poarta din nou: pantaloni cu talie inalta, dar eu nu am vazut in Bucuresti decat marimi mari .
Mie personal imi plac fustele, rochiile si marjez pe asta. Am avantajul de a nu parcurge distante mari pe jos ca toate activitatile mele (birou/scoala/parc/altele)se grupeaza in limita a doua-trei statii de tramvai/autobuz pe care le parcurg in general pe jos .
Cizme de cauciuc frumoase am vazut prin oras, se poarta cu sosete groase tricotate si in zilele ploioase salveaza mult. Cel putin mie picioarele ude mi-ar strica total ziua , iar la birou am pantofi de schimb pt ca e f cald .
Oricum depinde de stilul de viata si de silueta, totul e sa alegi ceva care iti place si ti se potriveste.
Spor la cumparaturi, fug la munca.
O zi buna tuturor.