cafeneaua noastra vesela !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

gata!!!...ma duc sa beau un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madda19 spune:

ce ai baut draga mea? un suc de morcovi?

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=_vD3Ej6fkls" target="_blank">Buna dimineatza!!!!...trezireaaa!!! incepe o noua zi pentru fiecare din noi...

www.youtube.com/watch?v=PJJS-x2NKbU&NR=1" target="_blank">"fa-ta" cu dedicatzie maxima de la mine pentru tine...

www.youtube.com/watch?v=fT2nellvL68" target="_blank">bonus

o zi frumoasa, deosebita shi minunata, pentru toate "fa-ta"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Buna dimineata , buna cafeaua , mersi Dana , acum 5 min m-am trezit , de fapt fata m-a trezit
Fug cu ea la gradi si mai vedem
Azi e sarbatoare asa ca relax total fetelor
http://www.sfantaparascheva.com/minuni.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Neatza D Minunate !!1
Pupici pentru cafea,sper sa ma ajute sa-mi intru in forma
Vaiii, astazi nu am chef de nimic. Probabil voi "barlogii" si-mi voi gasi scuza " e sarbatoare" ca sa ma relaxez, facand NIMIC

Sper sa nu fie contagioasa starea mea si astept de la voi antidotul!

Mergi la inceput

trebuie sa plec cateva ore...beau o cafea la concurentza la invitatzia unei prietene, asha ca voi comandatzi tot ce doritzi shi simtzitzi-va bine, apoi alte indeletniciri... revin spre seara!

LMA Paraschivelor & Paraschivilor!!!

mersic Ely ca ai anuntzat ca azi e zi de sarbatoare, tocmai ce indesasem hainele in mashina de spalat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Neatza doamelor minunate.

Eu am baut cafeau azi mai dimineata ca de obicei(in jur de ora 7 )ca s-a trezit copilul cu noapte-n cap.

Dar sigur mai tarziu deschid usa cafenelei

Dana, distractie maxima azi .

Pupici pt toata lumea.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=CkscL-9XlVg" target="_blank">fa asha...daca vrei sa fii vesel!!!!

ce facetzi???....mie mi-au venit copilashii acasa, deci sunt in postura de mamica ocupata shi vesela

revin dupa ce impart pijamalele...adik dupa 21,30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu sunt aproape gata ,m-am imbracat www.lenjerie-femei.ro/rochite-club/medium/rochie-club-roz-cu-negru.html" target="_blank">asa, ca doar e deschiderea clubului,nu?!Imi permit o seara ruooz , parca trebuia sa venim si cu bauturi,sau cafea? Nu mai stiu,sa ma destepte si pe mine careva !

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara! Cred ca am inteles eu gresit in care joi se deschide clubul [:]!
Dana incepe "Dansez " maine seara,mie cel mai mult mi-a placut dansul www.youtube.com/watch?v=aPU6NvRzp6U" target="_blank">asta mi-a placut cel mai mult .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput