Aspirante optimiste !Felicitari Lia,Luiza!!!(589)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! felicitari Luiza si Lia! Sa fiti sanatoase si sa aveti copii sanatosi si la termen!

De ce nu e si numele Ramonellei la gravidute? scuzati ca intreb ca proasta, dar nu inteleg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mihahegarty ce misto de voi cu vreme asa frumoasa, mici cred ca sotul meu sigur ar veni dar eu nu, oricul la vreme frumoasa m-as baga, la noi in buc. a fost tare urat azi
bebelu si-a revenit netu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

sorinake nu stiu sa-ti raspund de ce nu apare numele Ramonellei la gravidute, probabil nu au avut fete toate date ei sa o treaca
cand intra cosmi sau bebelu poate te lamuresc ele
nu cred ca au facut intentionat, poate sa omis
nu te supara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Of Domane, e atata de liniste aici, si maine cand trebuie sa merg la servici si nu am timp de vorba, voi vorbiti mai mult ca oricand!!
Eu asta nu o pot intelege!!! Cum se face ca vorba e mai mare in timpul saptamanii intre orele de lucru 9-5 si in weekend aproape e pustiu?

MHegarty

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mihahegarty ce misto de voi cu vreme asa frumoasa, mici cred ca sotul meu sigur ar veni dar eu nu, oricul la vreme frumoasa m-as baga, la noi in buc. a fost tare urat azi
bebelu si-a revenit netu?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris poftiti la mici, trimit si sotului tau iubita vreo citiva, de fapt cati vrea el, ca avem destui. Multi romanai de aici zic ca cica sunt mai buni astia din Anglia decat micii din Romania. Eu din pacate nu pot sa ti spun, ca sunt vegetariana de 13 ani (noiembrie 1997).
Pupici la toate

MHegarty

Mergi la inceput

Fetele lamuriti ma si pe mine, Luiza77 e insarcina, dar cine e Lia? E cumva Lia73?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

sorina Ramonella a fost felicitata doua capitole atunci cand a anuntat vestea pe nume ""Ramona''

miha sa aveti pofta la mici

Mergi la inceput

DRAGUTA, poftiti si tu la mici!
Fetele cat timp s a chinuit Lia73 sa aiba un copil?
De asemeni ziceti mi si mie in ce cpitol ati felicitat o, ca sa pot citi si eu!!!
Cand cineva asa de important ca Lia73 e insarcinata, merita citit acel capitol!
Cele care raman insarcinate usor e o adevarata binecuvantare de la DD, dar cele care se chinuie de nu stiu cat timp merita felicitate mai tare ca sa prinda curaj!!!!!la toate!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara!!!

Sorina am trecut-o pe Ramona la gravidute,din greseala s-a uitat
Camcris felicitari pt capitolul nou
Kity nu vreau sa te dezamagesc insa intarzierea poate fi de la Vitex(am citit cazuri),sper sa nu fie asa si sa ai deja un chirias mic in burtica
Cora multumim de vestile de la Lia,sper ca e bine
Miha da,despre Lia73 e vorba

Va pe toate fara exceptii!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! La mine deja a inceput spottingul, deci asa cum banuiam, nici luna asta nu este . Asta e, deja m-am obisnuit cu ideea.
Camcris multumim pentru capitol nou.
Bebelu multumim de pupicii de molpisire. Ai grija de tine, nu te obosi prea mult.
Kitty pana afli daca este sau nu bebe lasa mastodynonul. Tin pumnii sa fie bebe!
Miha fetele care au deja spuneau ca sarcinile nu prea seamana intre ele, deci daca acum nu ai dureri de sani nu inseamna neaparat ca nu esti insarcinata. Inarmeaza-te cu rabdare, mai ai putin pana la testare. si noi.
Fetele si eu credeam ca sunt insarcinata in fiecare luna, pana cand am cazut rau de tot in butoi, de am zis ca nu-mi mai revin. Acum am zis sa o iau mai usor, bebe vine si fara sa-mi examinez eu mereu mucusul, sau linia de sub burta, sau sanii... Deci m-am mai calmat.

http://lt2m.lilypie.com/rhiBp3.png
" este darul lui Dumnezeu, rodul iubirii si viitorul umanitatii"

Mergi la inceput